Α, εγώ την προτιμώ, επειδή στο street έχω πολύ portrait-orientation.και για street μια χαρα ειναι η zf... οτι θελεις το αλλαζεις αμμεσα και γρηγορα... εγω την χρησιμοποιω κι εκει βεβαια, απλα δεν με βολευει αυτη η οθονη, εκει ειναι το δικο μου θεμα , σε street.
Ναι πολλές φορές, άλλα με χαλάει που η zfc δεν έχει Ibis, Και από την άλλη για τις ανάγκες μου υπερβολή να έχω πλέον 2 μηχανές, η μια στο τέλος απλά θα κάθεται....για αυτό μια και καλή...έχω αλλάξει πλέον λογική, παλιότερα είχα μπόλικες μηχανές και ένα σκασμό μέτριους φακούς, πλέον θέλω ένα σώμα και φακούς μόνο Top...δεν ξαναγοράζω μετριότητες, προτιμώ να κάνω οικονομία και να μαζέψω το απαιτούμενο ποσό, όπως έκανα με τον Nikon 14-30f4 (5 μήνες μάζευα λεφτά για αυτόν) και να πάρω κάτι που μου αρέσει παρά να κάνω συμβιβασμούς...την πάτησα και με τον Viltrox 20mm που πήρα, και τον πούλησα άμεσα...Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο της ταυτόχρονης κτήσης ZFc (crop) για x1.5 καταστάσεις +απόλαυση +συγκινήσεις και Z5 για τα υπόλοιπα;
Ρε συ Νικόλα τι λες δεν έχω πιάσει και φωτογραφίσει με Fuji , είναι οι μισές άντε 2/3 σε βάρος και τις κρατάς πολύ πιο άνετα με εξαιρεση την βαρύτερη σειρά Xpro που έχει και σοβαρό γκριπ.Σκέψου ότι οι περισσότερες Fuji μηχανές έτσι είναι, τις δουλεύει ο κόσμος με τις πάνω ροδέλες χωρίς θέμα, ενώ και σε grip αρκετές απο αυτές δεν είναι καλές, δες και την νέα X100, έτσι είναι πάνω κάτω και γίνεται ανάρπαστη, διάβασα μαλιστα και για την ZF ότι είχε πωλήσεις πολύ παραπάνω από αυτές που περίμενε η Nikon....για αυτό λέω εξαρτάται τι χρήση κάνει κάποιος, αν κάνεις sport, επαγγελματικές φωτογραφήσεις κλπ. προφανώς θέλεις άριστη ταχύτητα, super εγονομία και να αλλάζεις τα πάντα ακαριαία...απλά δεν θέλουμε όλοι αυτό. Η ZF είναι κυρίως για άτομα που δίνουν βάση στην εμφάνιση και στην συνολική αίσθηση, ακόμα και οι μπρούτζινες ροδέλες κλπ. εμένα με φτιάχνουν, μόνο για αυτό είναι λόγος να την πάρω!!
Ομοίως, και όχι μονο στο street. Οι περισσότερες φώτο μου είναι portrait oriented και εκει έχω επίσης ένα πολύ σημαντικό θέμαΑ, εγώ την προτιμώ, επειδή στο street έχω πολύ portrait-orientation.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.