Nikon Ζ6 - Z7

Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Από την άλλη τρέχει και cash back αυτον τον μήνα - 300 ευρώ οπότε φαντάζομαι θα πάει μια η άλλη αν έρθει ο δωρεάν αντάπτορας εδώ.

Απάντηση: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Μμμμ... βέβαια, σε αυτή την περίπτωση τρέχουμε. Θα περάσουν πάνω από 7-8 μήνες για να πέσει η τιμή, ίσως και παραπάνω.

Δεν αντεξα τελικα και την τσιμπησα και εγω με τον 24-70 που εχει αν και εχω και τον αντιστοιχο g2 της Τamron. Ο kit φακος κανει την μηχανη αρκετα μικρη σε σχεση και στα λεφτα που την πηγε το πακετο θεωρω καλη την τιμη του. Εντυπωσεις τις επομενες εβδομαδες, ελπιζω να την συνηθισω αμεσα για να την δουλεψω σαν 2ο σωμα σε βαπτιση που εχω την Κυριακη.

Μεγειά και καλοτράβηχτη! Αναμένουμε εντυπώσεις...

Απάντηση: Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Κάμε τις δοκιμές σου σύντομα μην έχεις τίποτε εκπλήξεις στο μυστήριο, καινούργιο κοσκινάκι βλέπεις

καλοκλίκωτη και απο εμένα, αναμένουμε δείγματα και εντυπώσεις θετικές και αρνητικές (αν βρείς φυσικά :BDGBDGB53:)

Ευχαριστώ παιδιά μέχρι στιγμής που την σεταρα μια χαρά μου φάνηκε. Βέβαια με δυσκολεύουν λίγο κάποια κουμπιά που λοιπόν πχ του φλας για τα +- και την δεύτερη κουρτίνα και θα βόλευε και ένα για το focus αλλά εντάξει πιστεύω θα την συνηθίσω.

Καλο μεσημερι στην ομήγυρη.Χθες το μεσημερι πηγα στην τραπεζα και καταθεσα τον οβολο,φοβουμενος το μεγαλο αλμα που θα εκανα πηγαινοντας σε FF σωμα,οντας αρχαριος στο μαγικο κοσμο της φωτογραφιας(3 ΧΡΟΝΙΑ).Επειδη ομωςτο σαρακι(να δω τι παραπανω δινει το FF) ειναι πολυ δυνατο το τολμησα.
Y.G.Η περιοχη δεν εχει ρευμα απο το πρωι.Ατυχησαμε....
IC7qUc9.jpg

8EbrWtW.jpg

vlIbxrx.jpg

Μεγειά Γιώργο.
Σε έχασε η Fuji από ότι φαίνεται.

Παναγιωτη ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.Εχω την XT1 &10-24/f4 &55-200 &23/f2 &35/f1.4.
Την Ζ6 την πηρα λογω IBIS,αν δω ομως οτι δεν μου λεει τιποτα,παιρνω την XT3 &16-80/f/4 &58/f1.2 και καθομαι στα αυγα μου.
Υ.Γ.Ευχαριστω για τις ευχες.

Καλοριζικα τα εργαλεια στους νεους κατόχους!
Ααααχ....

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Ευχομαι και εσυ γρηγορα.

Το πολυ καλο στην υποθεση ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
Παιρνεις και 2 ή 3 prime φακους και συμπληρωνεις τον κιτ,εχοντας πλεον ενα σετ με χαμηλο βαρος στην τσαντα σου.

Καλές λήψεις Γιώργο μου ! λίγες αλλά πετυχημένες αυτό είναι το μυστικό :grandpa:

Καλές λήψεις Γιώργο μου ! λίγες αλλά πετυχημένες αυτό είναι το μυστικό :grandpa:

Ευχαριστω πολυ Κωστη.
Αχχχχχχχχχχχχ τι μου εχεις κανει!!!!!!!!!

Καλορίζικη !! περιμενουμε εντυπώσεις και μερικές φώτος δίπλα με την XT1.

Καλορίζικη !! περιμενουμε εντυπώσεις και μερικές φώτος δίπλα με την XT1.

Ευχαριστω πολυ.Γιατι οχι.

καλοριζικη Γιωργο !

Περιμενουμε εντυπωσεις...μη βιαστεις, θελει η χρονο η μεταβαση σε αλλο συστημα.

Ευχαριστω πολυ Γιαννη.Πραγματικα ειμαι περιεργος τι συναισθημα θα μου δωσει το FF.