Nikon Ζ6 - Z7

Απάντηση: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Παρέλαβα πριν απο λίγο!! Ποιοτικότατη κατασκευαστικά (δεν εχω παραλαβει καρτα μνημης ακομα) το μενου στα γνωστα μοτιβα της Nikon δε με προβληματιζει, απλα να μαθω τα νεα κολπα οποτε παμε καλά. Σε ογκο οχι και ιδιατερα μικροτερη διπλα στην D7200 .

Παρέλαβα πριν απο λίγο!! Ποιοτικότατη κατασκευαστικά (δεν εχω παραλαβει καρτα μνημης ακομα) το μενου στα γνωστα μοτιβα της Nikon δε με προβληματιζει, απλα να μαθω τα νεα κολπα οποτε παμε καλά. Σε ογκο οχι και ιδιατερα μικροτερη διπλα στην D7200 .

Καλοκλικοτη.Πολυ στιβαρη και ποιοτικη μηχανη.

Re: Απάντηση: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Παρέλαβα πριν απο λίγο!! Ποιοτικότατη κατασκευαστικά (δεν εχω παραλαβει καρτα μνημης ακομα) .

Ευγε, αν η Νικον δεν ηταν τοσα χρονια "απομονωμενη" απο αλλους φακους πιθανον να την προσεγγιζα και εγω . Τωρα ειναι αλλος κοσμος πλεον οπως και η Fuji για εμενα.

Οσον αφορα καρτα τσεκαρε αυτην που παρελαβα και εγω. Εμεις οι "μονοκαρτοι" πρεπει να βαζουμε μεσα το καλυτερο και πιο vfm φυσικα :2thumb22sup:

Re: Nikon Z6 & Z7 full frame mirrorless

Καλορίζικη....έτοιμος ήμουν κι εγώ, αλλά δεν βρήκα τη δικιά σου τιμή!
Περιμένουμε εντυπώσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ για τις ευχες, τελικά παρέλαβα μια Sony 64αρα. (Οχι TV :P)
Απο αυριο δοκιμες σε daylight!

Α εχει αλλη καρτα αυτη.....

ειναι η καταρα που εχει και η panasonic S1 που ο "γρηγορος" της καρτοδεκτης ειναι η XQD ( εχει και sd)

Eνω η επομενη τους καμερα ειχε δυο SD καρτοδεκτες. Νομιζω οτι στις επομενες γενιες θα πανε ολοι σε CF express ( ειναι ιδιο καλουπι ακριβως με τις XQD αλλα πολυ πιο γρηγορες και νομιζω οτι υπαρχει και συμβατοτητα προς τα πισω)

Νομιζω οτι στις επομενες γενιες θα πανε ολοι σε CF express ( ειναι ιδιο καλουπι ακριβως με τις XQD αλλα πολυ πιο γρηγορες και νομιζω οτι υπαρχει και συμβατοτητα προς τα πισω)

H Nikon εχει από καιρό ανακοινώσει ότι μέσω αναβάθμισης firmware θα δώσει υποστήριξη CFExpress στις D5, D850, D500, Z6 & Z7.

Σε πόσο καιρό πιστεύεται θα αρχίσουν να εμφανίζονται μεταχειρισμένες Ζ6;

Ευχαριστώ, δεν το ήξερα το συγκεκριμένο site.
Είναι αρκετά νωρίς αποτι φαίνεται, 1300GBP ~ 1500EUR + 200 για τον αντάπτορα, έρχεται οσο καινούργια.

Μην σου πω οτι με το 2020 θα πεφτουν κατω απο εναμιση χιλιαρικο χαλαρα (οι καινουργιες) οποτε φαντασου οι μτχ....

Καλες χρυσές οι mirrorless αλλα, ο φορτιστης απο εκει π εβγαζε σκονες με τις dslr, τωρα εχει γινει δεξί χέρι.

Δεν είναι θέμα γούστου, είναι θέμα του πως λειτουργεί μία mirrorless και πως μία DSLR. Εν συντομία, αυτή η σύγκριση είναι άκυρη γιατί συγκρίνει δύο διαφορετικές τεχνολογίες απεικόνισης. Από τη μία το OVF και από την άλλη το EVF. Αν βάλετε μία DSLR να δουλεύει μόνο σε κατάσταση Live View, θα τη μετατρέψετε (τρόπον τινά) σε mirrorless και θα έχετε την ανάλογη αυτονομία. Φυσικά οι νέες mirrorless έχουν εξελιχθεί και η αυτονομία έχει αυξηθεί.