spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,296
Τπτ το παράδοξο, απλά έχει εντελώς διαφορετικά παιχνίδια
(τα οποία με εντυπωσίαζαν μόνο όταν ήμουν πιτσιρίκι)
Το πρώτο μου:
View attachment 250923
Φυσικα.Σωστά. Αλλά μια χαρά πιστό κοινό έχουν διαχεονικα.
Εξάλλου αυτό που προσφέρουν (τίτλοι, είδος hardware, gaming experience) δεν το δίνει κανείς άλλος.
Η δύναμη της Nintendo είναι τα παιχνίδια της που είναι απίστευτα απολαυστικά για αυτό πουλάει κιόλας. Το αν θα βγάλουν οι άλλοι φορητές κονσόλες παίζει ρόλο και τι παιχνίδια θα βγάλουν, έχω ps5 και δεν έχω ούτε ένα καλό και διασκεδαστικό παιχνίδι να παίξω, ε τι να την κάνω την νέα φορητή κονσόλα;;Ο όγκος και βάρος του switch 2 αυξήθηκαν επίσης και η αυτονομία είναι παρόμοια με του ROG ally πια.
Το πήρα σε προσφορά και η τιμή του ήταν καλύτερη από του switch 2
Και παίζω τα πάντα ....
ΥΓ εγώ δε νομίζω ότι θα πάει καλά σε βάθος χρόνου, δεν είναι πια 2016 που δεν είχε ανταγωνισμό.
Τώρα όλοι ετοιμάζονται για handheld, ήδη η Microsoft ετοιμάζει τη δική της πρόταση το 25 και έρχεται και το ps6 portal ή όπως θα λέγεται το επόμενο φορητό playstation.
Ισχύει, βέβαια τώρα που δυνάμωσε το Switch 2 και θα παίζει και σχεδόν όλα τα ΑΑΑ τρίτων κατασκευαστών θα τους κάνει μεγάλη ζημιά….πλεον με μια κονσόλα θα έχεις και φορητό και σταθερό gaming, και όλα τα απίστευτα games της Nintendo αλλά και σχεδόν όλα τα ΑΑΑ της αγοράς. Ήδη η Microsoft ακούστηκε ότι θα βγάλει για εκεί από το flight simulator, μέχρι Halo και Forza….χαμος θα γίνει!!!Η Nintendo παραδόξως δεν είναι άμεσα ανταγωνιστική με την Sony και την MS.
Παίζει μπάλα μόνη της.
Μπορώ να παίξω το νέο Donkey Kong ή το νέο Mario Kart 9 σε pc handheld??? Στο έγραψα και πριν το παν στην Nintendo είναι τα παιχνίδια που δεν τα βρίσκεις αλλού….τωρα αν τα παίζεις εκεί με πατέντες παράνομα, ε και στο Switch σε βάθος χρόνου θα μπορείς να τα παίζεις με άλλους τρόπους δωρεάν, θέμα χρόνου είναι…..και τώρα έχω ένα Switch Oled που παίζω τα πάντα δωρεάν από τον θείο!!!!Και θα δίνεις 80 - 90 ευρω για ένα παιχνίδι που στο PC handheld το βρίσκεις με 20?
Πολύ large σε βλέπω...
Μα στο έγραψα και στο Switch αν θες μπορείς να παίξεις τα πάντα από παλιά emulators ως και όλη την βιβλιοθήκη του Switch που περιλαμβάνει χιλιάδες παιχνίδια για κάθε γούστο, χωρίς να τα πληρώνεις….και τα παίζεις σε μια σχετικά ελαφριά κονσόλα με OLED οθόνη και με καλή αυτονομία….εχω τώρα μια micro sd 512gb και ούτε ξέρω πόσα παιχνίδια έχω μέσα. Χρόνος μου λείπει και όχι παιχνίδια….. Τα παίζω στην τηλεόραση και όταν βαριέμαι σηκώνω το switch και συνεχίζω εκει ακόμα και στην τουαλέτα…Τα emulators δεν ειναι πατέντες, έχω στήσει την sd card στο Asus με 1tb γεμάτα παιχνίδια από τη παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα, οτιδήποτε retro και κονσόλες θέλεις και φυσικά switch και τον δίσκο 2tb που έχω με ΑΑΑ games
Τεσπά, ο καθένας όπως θέλει, εγώ τσέπη μου κοιτάω και την ευκολία.
Συμφωνώ ότι τα windows δεν είναι ιδανικά , αλλά και για αυτό υπάρχει λύση, έχει ήδη βγει το steam os για Asus ROG ally και τα πετάς αν θες τα windows.
Κοίτα ένα δίκιο το έχεις, και εγώ ήθελα Oled οθόνη. Διαβάζοντας και ψάχνοντας όμως στο διαδίκτυο βρήκα ότι για να βάλει η Nintendo μια καλή και ποιοτική Oled οθόνη 7,8 ινστών με υψηλή φωτεινότητα, αντοχή στον χρόνο, μεγάλη ανάλυση, 120hz κλπ. ήθελε τουλάχιστον άλλα 100-150 ευρώ....θα ανέβαζε το κόστος της κονσόλας στα 600-650 ίσως και 700 ευρώ!! Εδω ήδη ο κόσμος γκρινιάζει για την τιμή της, σκέψου να έκανε 650 ευρώ, ποιος θα το αγόραζε??Φυσικα.
Προσωπικα, τα games του τα βρίσκω παιδικά (με την αδιάφορη έννοια) αλλά περί ορέξεως…
Πάντως το να βγάζεις φορητή κονσόλα το 2025 χωρίς oled οθόνη (ειδικά όταν το απερχόμενο μοντέλο είχε) το βρίσκω παθετικ…
Ετσι είναι για αυτό μίλησα μόνο για Ιαπωνία και Αμερική, εμάς εδώ άστα να πάνε, όλα ανεβαίνουν και οι οι μισθοί πέφτουν.με τετοια τιμη στην Ιαπωνια και τετοιους μισθους σε σχεση με μας, λογικο ειναι.
Στην Αμερικη δε, δεν αυξηθηκε η τιμη... κι εδω εχουμε αυξηση της Microsoft sto xbox και στα παιχνιδια!
Τελικα μονο σε μας βγαινουν σε κακο οι δασμοι κλπ... τα παντα αυξανονται οι μισθοι πεφτουν , τι να πεις ?
Να ήταν μόνο η Nintendo που μας βάζει καπέλο καλά θα ήταν!!!Στην Ελλαδα παντα εμπαινε καπέλο στα της Nintendo
Κοίτα αν θέλουν οι εταιρίες μια χαρά μπορούν να έχουν καλές τιμές....π.χ. η Nikon στην Ελλάδα ίσως να έχει και τις χαμηλότερες τιμές παγκοσμίως, ειδικά σε περιόδους εκπτώσεων έχω δει και σε Forum στο εξωτερικό να σχολιαζουν για την Ελλάδα πόσο χαμηλά πουλάνε και απορούν.Για τα καπέλα πάντως, γενικά, μη ξεχνάμε ότι έχουμε τον υψηλότερο συντελεστή ΦΠΑ (δεν τα κανουν όλα δλδ οι κακές εταιρίες).
Aπό εκει το έχω κάνει παραγγελία και εγώ!! Σιγά μην δώσω τα 570 που ζητάνε εδώ στην Ελλάδα.499 ευρώ στη γαλλική αμαζόνα μαζί με το καινούργιο αμαξάκι του Μάριο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.