δεν ξέρω πόσο ισχύει αλλά διαβάζω ότι 300ε-$ το έχει η Ν τα 30-40ε είναι καπέλο φορολόγησης. Τα 70ε πάντως για το προ χειριστήριο είναι τουλάχιστον υπερβολικά.Δε λεω πως ειναι κακό, καθε άλλο, μου αρεσει απιστευτα το concept, η υψηλή τιμή του υποσκιάζει τα οποια θετικά εχουν προσθεσει. -100 και θα πιασει μια χαρα! Γιατι σκεφτομαι και ολα τα εξτρα, οπως το χειριστηριο και sd καρτουλα. Δυστυχως για οσους με μεγαλα χερια (οπως και εμενα) δε καθεται καλά το συμπεριλαμβανομενο. Μιλάμε δηλαδη για τελικά κοντα στα 430 ευρω γμτ..
![]()
κάνε υπομονή θα βγουν λογικά και bundles, θα φτιαξουν και διάφορα πράγματα, αν κι αν έκανε 300$~280ε στην Ευρώπη θα υπήρχαν σκηνικά NESclassic ή PSVRH αλήθεια είναι ότι μόλις είδα λίγο Zelda μπήκα στον πειρασμό (αν και ποτέ δεν είχα δικό μου Nintendo στο παρελθόν).
Εδώ κάνει 300$, αλλά και πάλι, μου φαίνονται πάρα πολλά για ένα hardware που στην ουσία θα μπορούσε να καλυφθεί από ένα τρέχον smartphone ή tablet.
Νομίζω ότι όταν πέσει στα 200$, είναι πιθανό να το δοκιμάσω, έτσι για το γαμώτο.
κ
Αλλά από smartphone/tablet δεν καλύπτετε, είναι κονσόλα κι έτσι όπως είναι βασικά παίζει μόνο παιχνίδια όποτε μπαίνεις σε ένα διαφορετικό οικοσύστημα.
ε βασικά όχι~700gflop(docked) δεν βγάζει το iphone ούτε το σημερινό
chipset αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες υπολογίζεται κοντά στο tegra x1 (pixel c) προς τα πάνω.
Αναμονή για το Mario Odyssey Bundle!! Δεν υπάρχει λόγος να το πάρω τώρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.