NINTENDO WII - γνώμες

Πέρασα σήμερα το πρωί την ώρα που το έβαζαν στα ράφια και πήρα ένα μαζί με το Zelda!

To Wii play με το δεύτερο χειριστήριο είχε τελειώσει ήδη!
Παντού το έχουν 249,99, οι προσφορές το έχουν 249
Τα παιχνίδια 59,99 προς το παρόν.
 
Παντως οσοι το σκέφτονται (και εγώ μεσα σε αυτους) καλο θα ήταν να μην το αφήσουμε για τελευταία στιγμή διότι δεν ξερω τι γινεται με την διαθεσιμοτητα (για καλύτερη τιμή δεν υπάρχει περιπτωση έτσι και αλλιώς)

Επισης απο οτι φαινεται , ενα δεύτερο χειριστήριο ειναι απαραιτητο :music-smiley-005:

Λεπτομέρεια : Η Nιntendo υπολογίζει να πουλήσει 4.000.000 κομμάτια μέσα στον Δεκέμβριο :award: :award:
 
Re: Απάντηση: NINTENDO WII - γνώμες

Το Wii πως συνδέεται? Εχει καλώδια μέσα ή θα πρεπει να πάρω και το αυτό?

Για προβολέα ή μεγάλη τηλεόραση καλό θα είναι αλλά θα πάρεις μέχρι 480p

Τα κλασσικά AV καλώδια έχει μέσα...
 
Re: Απάντηση: NINTENDO WII - γνώμες

Για Pionner plasma 43" 1024x768 ..Εκει θα το συνδέσω..

Προς το παρον το "καλο" καλωδιο δε νομιζω να το βρεις ευκολα.Αναμενεται. Κανε τη δουλεια σου με το απλο που εχει μεσα στο κουτι.
 
Μετα το wifi και τα update σημερα δοκιμαστικαν και παιχνιδια απο το gamecube.Αγορασα 3 μεταχειρισμενα προς 5 ευρο το ενα! (ενα απο αυτα και το crash-badicot!).Αγορασα αναγκαστικα και ενα χειριστηριο για το game-cube γιατι μονο ετσι μπορουν να παιχτουν.Επισης χρειαζεται και μνημη του gamecube ωστε να μπορεις να κανεις save.Φυσικα οι τιμες για παιχνιδια-μνημη-χειριστηριο ειναι παρα πολυ χαμηλες στα γνοστα μαγαζακια που ασχολουντε μονο με παιχνιδομηχανες.Το κακο ειναι οτι λογο καλωδιου του χειριστηριου του gamecube ξενερωσα και ξεβολευτικα απιστευτα! χαθηκε να προβλεψουν ωστε να παιζει με το ασυρματο του wii? (anyway!) Δε νομιζω πως η ουσια ειναι να αγορασεις το Wii και να παιζεις gamecube αλλα κακο δε κανει! Ισως το βραδακι κατεβασω και 1-2 ρετρο παιχνιδια απο το σχετικο καναλι του wii.Προς ενημερωση αυτα τα παιχνιδια "κατεβαινουν" εφοσον εχεις wifi συνδεση και εφοσον τα αγορασεις (ενοειται πολυ φθηνα).Δυο ειναι οι τροποι αγορας: 1) Αγοραζεις απο οποιοδηποτε καταστημα ενα πακετο με 2000 credits (γυρο στα 20 ευρο). 2) Αγοραζεις credits με πιστωτικη καρτα κατευθειαν απο το wii σου.Καθε game κοστιζει μεταξυ 500 και 800 credits.
Αυτα προς το παρον...νεοτερα μαλον μετα το π.σ.κ
 
sorry gia ta greeklish, sas grafw apo to WII me opera broswer. Einai diathesimos gia free download. Στο more εχει Ελληνικους χαρακτηρες, τωρα το ειδα!!!
 
Ρε παιδια ας βοηθησει και εμενα τον ασχετο ενας! Τι ακριβως χρειαζεται για να συνδεθει το γουιχιιιιι στο internet!
 
Απάντηση: Re: NINTENDO WII - γνώμες

Ρε παιδια ας βοηθησει και εμενα τον ασχετο ενας! Τι ακριβως χρειαζεται για να συνδεθει το γουιχιιιιι στο internet!

Πρωτα διάβασε το εγχειρίδιο λειτουργίας στην σελίδα 45+ (το λευκό, κανάλια και ρυθμίσεις) και μετά αν έχεις απορίες ξαναγράψε. Το μόντεμ σου τι εξόδους βγάζει;-bye-
 
Re: Απάντηση: Re: NINTENDO WII - γνώμες

Πρωτα διάβασε το εγχειρίδιο λειτουργίας στην σελίδα 45+ (το λευκό, κανάλια και ρυθμίσεις) και μετά αν έχεις απορίες ξαναγράψε. Το μόντεμ σου τι εξόδους βγάζει;-bye-
Σωστο αυτο που λες αλλα προυποθετει να εχεις αγορασει το μηχανημα πρωτα :Banane0:
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NINTENDO WII - γνώμες

Σωστο αυτο που λες αλλα προυποθετει να εχεις αγορασει το μηχανημα πρωτα :Banane0:

Αγοράζεις και το Nindendo Wi-Fi Usb connector, το συνδεεις σε μια usb του υπολογιστη σου και τέλος...:grandpa:
 
Αγόρασα αυτό http://ebwstore.com/osc/product_inf...d/736?osCsid=e981729282b8d0dcb7fc6b0696392366
προκειμένου να συνδεθώ με το Wii.
Όσο και να προσπάθησα δεν τα κατάφερα,αφού ούτε το Wii βλέπει το pc αλλά ούτε και το αντίστροφο.
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω έτσι ώστε να συνδεθούν;