yaponvezos
New member
Toυ ps2 ηταν η πιο ακριβη την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας στην χωρα μας.
Ήταν 180.000 δρχ ή (χωρίς να υπολογίζω πληθωρισμό) 530 ευρώ.
Το PS3 είχε πρώτη τιμή 659 ευρώ.
Toυ ps2 ηταν η πιο ακριβη την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας στην χωρα μας.
Ήταν 180.000 δρχ ή (χωρίς να υπολογίζω πληθωρισμό) 530 ευρώ.
Το PS3 είχε πρώτη τιμή 659 ευρώ.
Ο μονος λογος που πουλαει ακομα η Nintendo ειναι ο Mario-Zelda-Donkey Kong καλο
Πρέπει να είναι πολύ ισχυρός λόγος, αν μόνο με αυτά έχει καταφέρει να βρεθεί στην 1η θέση των πωλήσεων...![]()
Αμα εχεις παιδι τι θα του παρεις Dead Space - Assassin's Creed - Halo - Killzone η τα Nintendo Dogs?
Δηλαδή στις δύο προηγούμενες γενιές, να υποθέσω ότι τα PS και PS2 είχαν τα πιο παιδικά παιχνίδια και γι' αυτό βρέθηκαν στην πρώτη θέση;![]()
Ο μονος λογος που πουλαει ακομα η Nintendo ειναι ο Mario-Zelda-Donkey Kong καλο θα ηταν να παει και σε αλλη κατηγορια gamers για να χτυπησει λιγο την αγορα.
Δε λεω καλα τα καρτουν αλλα ποσο καιρο να παιζει κανεις,εχουν μεινει κολλημενοι στην εποχη του 1990.
Το κοντρολ φαινεται εντυπωσιακο,το γελιο ειναι ποσο θα κοστιζει να αγορασει κανεις 2ο :chinese: (μαλλον οσο η ιδια η κονσολα :dead![]()
Συμφωνώ. Όμως οι κόρες μου προτιμούν τους Mario, Donkey Kong αλλά και
Nintendogs από τους λοιπούς full hd-3d διαβολοσαταναίους.
Ακόμα κι εγώ (ως μη hard-core gamer, είναι η αλήθεια) προτιμώ τον
cartoon χαρακτήρα του Super-Mario του υδραυλικού και του σκαντζόχοιρου Sonic the hedgehog (από το άλλο στρατόπεδο της sega).
Με χαλαρώνουν με αυτήν την αφελή αθωότητά τους και "παλιμπαιδίζοντας"
εγώ, μαζί με τα παιδιά μου, θυμάμαι τα νειάτα μου τότε που κατέθετα όλο σχεδόν το χαρτζηλίκι μου στις λέσχες (UFO τις λέγαν τότε) εκεί κάπου στο
πρώτο μισό της δεκαετίας του 1980 παίζοντας donkey kong, space invaders, moon cresta,pac-man,roller-paint κλπ.....
Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους, αγόρασα το wii και "συντηρώ" κι ένα
Sega mega-drive από τα παλιά......
Και βέβαια πιθανότατα, το Wii U αν και έτη φωτός μπροστά, δεν θα μου χρειαστεί........
Όλα χρειάζονται. Και τα ανάλαφρα και τα σοβαρά και τα παιδικά και τα ανούσια και τα βίαια. Έτσι ήταν πάντα και καλό είναι να συνεχίσει να είναι ακριβώς έτσι.
Κατι κάτι άλλο που συχνά ξεχνάμε: τα games είναι που μετράνει και όχι τα μηχανήματα.
Κάθε φορά που θα με ρωτήσει κάποιος ποιο σύστημα να προτιμήσει/ποιο είναι καλύτερο η απάντησή μου είναι απλή: εκείνη που έχει τους περισσότερους τίτλους που κάνεις κέφι.
Simple.
Οι προηγουμενες γενιες ειχαν πιο παιδικα παιχνιδια κυριως το PSX.
Στο PS3 και το XBOX ο λογος χαμηλου τζιρου ηταν για αρχη τουλαχιστον η εξωφρενικη τιμη εκκινησης.
Δεν ηταν ομως αυτος ο λογος οσο το οτι τα τσιπαρες και παιζανε κοπιες.
Όλα χρειάζονται. Και τα ανάλαφρα και τα σοβαρά και τα παιδικά και τα ανούσια και τα βίαια. Έτσι ήταν πάντα και καλό είναι να συνεχίσει να είναι ακριβώς έτσι.
Κατι κάτι άλλο που συχνά ξεχνάμε: τα games είναι που μετράνει και όχι τα μηχανήματα.
Κάθε φορά που θα με ρωτήσει κάποιος ποιο σύστημα να προτιμήσει/ποιο είναι καλύτερο η απάντησή μου είναι απλή: εκείνη που έχει τους περισσότερους τίτλους που κάνεις κέφι.
Simple.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.