Nintendo Wii U

Ο μονος λογος που πουλαει ακομα η Nintendo ειναι ο Mario-Zelda-Donkey Kong καλο θα ηταν να παει και σε αλλη κατηγορια gamers για να χτυπησει λιγο την αγορα.
Δε λεω καλα τα καρτουν αλλα ποσο καιρο να παιζει κανεις,εχουν μεινει κολλημενοι στην εποχη του 1990.
Το κοντρολ φαινεται εντυπωσιακο,το γελιο ειναι ποσο θα κοστιζει να αγορασει κανεις 2ο :chinese: (μαλλον οσο η ιδια η κονσολα :dead:)

Last edited:
Re: Απάντηση: Nintendo Wii U

Ο μονος λογος που πουλαει ακομα η Nintendo ειναι ο Mario-Zelda-Donkey Kong καλο

Πρέπει να είναι πολύ ισχυρός λόγος, αν μόνο με αυτά έχει καταφέρει να βρεθεί στην 1η θέση των πωλήσεων... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nintendo Wii U

Πρέπει να είναι πολύ ισχυρός λόγος, αν μόνο με αυτά έχει καταφέρει να βρεθεί στην 1η θέση των πωλήσεων... :flipout:

Αμα εχεις παιδι τι θα του παρεις Dead Space - Assassin's Creed - Halo - Killzone η τα Nintendo Dogs?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nintendo Wii U

Αμα εχεις παιδι τι θα του παρεις Dead Space - Assassin's Creed - Halo - Killzone η τα Nintendo Dogs?

Δηλαδή στις δύο προηγούμενες γενιές, να υποθέσω ότι τα PS και PS2 είχαν τα πιο παιδικά παιχνίδια και γι' αυτό βρέθηκαν στην πρώτη θέση; :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nintendo Wii U

Δηλαδή στις δύο προηγούμενες γενιές, να υποθέσω ότι τα PS και PS2 είχαν τα πιο παιδικά παιχνίδια και γι' αυτό βρέθηκαν στην πρώτη θέση; :flipout:

Οι προηγουμενες γενιες ειχαν πιο παιδικα παιχνιδια κυριως το PSX.
Δεν ηταν ομως αυτος ο λογος οσο το οτι τα τσιπαρες και παιζανε κοπιες.
Στο PS3 και το XBOX ο λογος χαμηλου τζιρου ηταν για αρχη τουλαχιστον η εξωφρενικη τιμη εκκινησης.

Last edited:
Re: Απάντηση: Nintendo Wii U

Ο μονος λογος που πουλαει ακομα η Nintendo ειναι ο Mario-Zelda-Donkey Kong καλο θα ηταν να παει και σε αλλη κατηγορια gamers για να χτυπησει λιγο την αγορα.
Δε λεω καλα τα καρτουν αλλα ποσο καιρο να παιζει κανεις,εχουν μεινει κολλημενοι στην εποχη του 1990.
Το κοντρολ φαινεται εντυπωσιακο,το γελιο ειναι ποσο θα κοστιζει να αγορασει κανεις 2ο :chinese: (μαλλον οσο η ιδια η κονσολα :dead:)

Συμφωνώ. Όμως οι κόρες μου προτιμούν τους Mario, Donkey Kong αλλά και
Nintendogs από τους λοιπούς full hd-3d διαβολοσαταναίους.
Ακόμα κι εγώ (ως μη hard-core gamer, είναι η αλήθεια) προτιμώ τον
cartoon χαρακτήρα του Super-Mario του υδραυλικού και του σκαντζόχοιρου Sonic the hedgehog (από το άλλο στρατόπεδο της sega).
Με χαλαρώνουν με αυτήν την αφελή αθωότητά τους και "παλιμπαιδίζοντας"
εγώ, μαζί με τα παιδιά μου, θυμάμαι τα νειάτα μου τότε που κατέθετα όλο σχεδόν το χαρτζηλίκι μου στις λέσχες (UFO τις λέγαν τότε) εκεί κάπου στο
πρώτο μισό της δεκαετίας του 1980 παίζοντας donkey kong, space invaders, moon cresta,pac-man,roller-paint κλπ.....
Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους, αγόρασα το wii και "συντηρώ" κι ένα
Sega mega-drive από τα παλιά......
Και βέβαια πιθανότατα, το Wii U αν και έτη φωτός μπροστά, δεν θα μου χρειαστεί........

Συμφωνώ. Όμως οι κόρες μου προτιμούν τους Mario, Donkey Kong αλλά και
Nintendogs από τους λοιπούς full hd-3d διαβολοσαταναίους.
Ακόμα κι εγώ (ως μη hard-core gamer, είναι η αλήθεια) προτιμώ τον
cartoon χαρακτήρα του Super-Mario του υδραυλικού και του σκαντζόχοιρου Sonic the hedgehog (από το άλλο στρατόπεδο της sega).
Με χαλαρώνουν με αυτήν την αφελή αθωότητά τους και "παλιμπαιδίζοντας"
εγώ, μαζί με τα παιδιά μου, θυμάμαι τα νειάτα μου τότε που κατέθετα όλο σχεδόν το χαρτζηλίκι μου στις λέσχες (UFO τις λέγαν τότε) εκεί κάπου στο
πρώτο μισό της δεκαετίας του 1980 παίζοντας donkey kong, space invaders, moon cresta,pac-man,roller-paint κλπ.....
Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους, αγόρασα το wii και "συντηρώ" κι ένα
Sega mega-drive από τα παλιά......
Και βέβαια πιθανότατα, το Wii U αν και έτη φωτός μπροστά, δεν θα μου χρειαστεί........

Όλα χρειάζονται. Και τα ανάλαφρα και τα σοβαρά και τα παιδικά και τα ανούσια και τα βίαια. Έτσι ήταν πάντα και καλό είναι να συνεχίσει να είναι ακριβώς έτσι.

Κατι κάτι άλλο που συχνά ξεχνάμε: τα games είναι που μετράνει και όχι τα μηχανήματα.

Κάθε φορά που θα με ρωτήσει κάποιος ποιο σύστημα να προτιμήσει/ποιο είναι καλύτερο η απάντησή μου είναι απλή: εκείνη που έχει τους περισσότερους τίτλους που κάνεις κέφι.

Simple.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nintendo Wii U

Όλα χρειάζονται. Και τα ανάλαφρα και τα σοβαρά και τα παιδικά και τα ανούσια και τα βίαια. Έτσι ήταν πάντα και καλό είναι να συνεχίσει να είναι ακριβώς έτσι.

Κατι κάτι άλλο που συχνά ξεχνάμε: τα games είναι που μετράνει και όχι τα μηχανήματα.

Κάθε φορά που θα με ρωτήσει κάποιος ποιο σύστημα να προτιμήσει/ποιο είναι καλύτερο η απάντησή μου είναι απλή: εκείνη που έχει τους περισσότερους τίτλους που κάνεις κέφι.

Simple.

+1

Οι προηγουμενες γενιες ειχαν πιο παιδικα παιχνιδια κυριως το PSX.

Aπό την εποχή των 16-bit, η "γκρίνια" για παιδικότητα, κατευθύνονταν πάντα μονόπλευρα προς τη Nintendo, δεν την έχει ξεπεράσει κανείς ποτέ σε αυτόν τον τομέα από τότε... :flipout:

Ενάντια στο PS και PS2 δεν την βοήθησε και πολύ όμως, άρα δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος που πουλάει το Wii...

Στο PS3 και το XBOX ο λογος χαμηλου τζιρου ηταν για αρχη τουλαχιστον η εξωφρενικη τιμη εκκινησης.

Tόσο το PS όσο και το PS2, είχαν αντίστοιχα εξωφρενικές τιμές εκκίνησης, ίσως και χειρότερες, αν συνυπολογίσουμε και τον πληθωρισμό... ;)

Δεν ηταν ομως αυτος ο λογος οσο το οτι τα τσιπαρες και παιζανε κοπιες.

Στην Ελλάδα έπαιξε σίγουρα το ρόλο του αυτό το "χαρακτηριστικό"...

Στις μεγάλες αγορές των ΗΠΑ-Κεντρικής Ευρώπης-Ιαπωνίας όμως, που καθορίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των πωλήσεων, οι τσιπαρισμένες κονσόλες ήταν πρακτικά ανυπάρκτες...

@CASPER: Ουφάδικα ueber alles... :D

Συγνωμη αλλα συγκρινετε εποχες οπου στις κονσολες ειχαμε απο τη μια το PS1 και απο την αλλη το... SNES και το Ν64 (και αργοτερα το Gamecube)?
Δεν εχω κατσει ποτε να ψαξω τι πωλησεις και τι στοχους ειχαν τοτε οι εταιριες αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι η Nintendo πρεπει να ηταν παραπανω απο κυριαρχος στα handhelds με τα Gameboy. Πιστευω οτι για τα καλα στην αγορα των κονσολων δεν μπηκε ουτε με το Wii, το οποιο ηταν μια εντελως αλλη κατηγορια απο μονο του, ομως ΘΑ ΜΠΕΙ με τον Wii U και στηριζομαι στα βιντεακια της 1ης σελιδας (και μερικα ακομα που βρηκα) οπου φαινεται οτι μεγαλες εταιριες παραγωγης "μη-παιδικων" παιχνιδιων εχουν ανακοινωσει συνεργασιες!
Επομενως η προβλεψη μου ειναι οτι και θα διατηρησει τα (πώς τα ειπαμε?) Μαριο Ζελντα και Γαϊδουροπιθηκο και τις καινοτομιες του Wii, και θα επιτρεψει στους κατοχους να παιξουν (σε HD ?) παιχνιδια πολεμο-racing-1st-person-shooter (που ηδη υπηρχαν βεβαια μερικα αλλα με αθλια χαρακτηριστικα), οποτε πιστευω θα παει για μονοπωλιο...

Απο κει και περα δε με νοιαζει προσωπικα ΚΑΘΟΛΟΥ τι κανει η καθε εταιρια με τις πωλησεις της (και πραγματικα τσαντιζομαι οταν μου λενε "ωω ξερεις τι πωλησεις κανει αυτο ή τι εισπραξεις το αλλο?" και δεν τα εννοω καθολου σε τετοιο υφος τα παραπανω) απλα με νοιαζει 1ον το αν με ενδιαφερει εμενα προσωπικα η κονσολα (και με το Wii εχω περασει απειρες διασκεδαστικοτατες ωρες) καθως και αν ειναι φυσικα προσιτη απο αποψη κοστους (και εδω πραγματι με προβληματιζει κι εμενα το ενδεχομενως υψηλο κοστος του χειριστηριου-που-δε-ξερω-γιατι-το-αποκαλειτε-tablet).

A και πανω στο τελευταιο φυσικα το ποσο ευκολα μπορει να "τροποποιηθει" η κονσολα απο τον τελικο χρηστη (πχ με το wii ηταν πανευκολο)!

Simple.

Συμφωνώ απόλυτα yaponveze. Τα είπες όλα.
JL : Όντως ουφάδικα uber alles, παρ' όλο που
είχαμε "διώξεις" από την αστυνομία και
μερικές φορές βρισκόμαστε στο αστυνομικό
τμήμα. Ανήλικοι, τότε βλέπεις...... :bobby: :bobby:

Τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η εκδήλωση της Nintendo ξεκινά σήμερα στις 17:00 για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας
και την τιμή του Wii U στην Ευρώπη, αλλά η εταιρεία έκανε την αρχή για την αγορά της Ιαπωνίας.​

Συγκεκριμένα, το Nintendo Wii U θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου σε δύο εκδόσεις, μία σε λευκό
χρώμα με 8GB αποθηκευτικό χώρο, ένα GamePad με οθόνη αφής και καλώδιο HDMI, η οποία θα κοστίζει
26250 Yen (περίπου 260€), ενώ η μαύρη έκδοση θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 32GB, ένα GamePad,
καλώδιο HDMI και φορτιστή-βάση για το GamePad, σε τιμή 31500 Yen (περίπου 315€).

Ακόμη, η αγορά ενός επιπλέον τηλεχειριστηρίου GamePad θα κοστίζει 13440 Yen (περίπου 130€), ενώ τα
τηλεχειριστήρια Wii U Pro (παρόμοια με αυτά του Xbox) θα κοστίζουν 5040 Yen (περίπου 50€). Τα παιχνίδια
που θα συνοδεύσουν το Wii U στην πρεμιέρα είναι το New Super Mario Bros. 2 και το NintendoLand.

Να σημειωθεί ότι όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Wii στην Ιαπωνία (Δεκέμβριος 2006), λανσαρίστηκε και στην
Ευρώπη μετά από μερικές ημέρες και στις ίδιες περίπου τιμές. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε το Wii U
στα μέσα Δεκεμβρίου και στις τιμές που είδαμε παραπάνω.

wii_u.jpeg

via