Nintendo Wii

Μάλλον θα είσαι καλα όμως , με μια τέτοια ρύθμιση άντε το πολυ 200 GB .

Ανάλογα με το πόσα παιχνίδια έχεις να rippάρεις. :)
Καμιά δεκαριά. Για αυτό λέω όσα μείνουν. Ένας δίσκος 750 GB έχει "πραγματική" χωρητικότητα κάπου στα 690-700 GB. Οπότε 90-100 GB είναι υπεραρκετά. ;) Απλά δε ξέρω άμα μπορώ να κάνω NTFS το ένα και WFBS το άλλο. Θα δω όταν παρω το δίσκο.

Σε περίπτωση που δεν πάρω δίσκο σύντομα (καταραμένες πλημμύρες :smile:) μπορώ να κάνω και τη δουλειά μου με ένα usb stick > 4 GB, έτσι ?

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Οπότε 90-100 GB είναι υπεραρκετά. ;) Απλά δε ξέρω άμα μπορώ να κάνω NTFS το ένα και WFBS το άλλο. Θα δω όταν παρω το δίσκο.

Έτσι ξεκίνησα και εγώ και απο τότε τον ξαναχώρισα αλλές δυο φορές. Στην αρχή 100 μετά 150 μετά 250 και τέλος του έδωσα όλο το δίσκο και ησύχασα.
Έτσι πρέπει να κάνεις και εσύ.
Επίσης δε σου είπε κανείς ότι όταν είναι WBFS ο υπολογιστής σου δε θα τον αναγνωριζει εκτος αν έχει ήδη τρέξει πρώτα ο WBFS Manager. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα τον συνδέεις στο PC αυτό θα σου λέει ότι ο δίσκος δεν είναι φορμαρισμένος και ότι πρέπει να τον φορμάρεις. Όπως καταλαβαίνεις, με ένα κλικ τα έχασες ΟΛΑ. Καλύτερα να βάλεις ένα δίσκο ολόκληρο για να μην τον συνδέεις για ψύλου πήδημα σε PC

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως πάρω ένα μικρό σε χωρητικότητα και τον χρησιμοποιώ όπως λες. Αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως 100 GB είναι αρκετά. Είναι περίπου 20-25 παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι πως οι τιμές είναι πλέον πολύ ακριβές, ακόμα και στους 320 GB...

η κονσολα εχει πιασει αραχνες...
ειμαι στην 4.3.
εχει βγει κατι καινουργιο για να παιζουμε τα αντιγραφα ασφαλειας?

Η 4.3 ήταν η τελευταία επίσημη αναβάθμιση και ναι παίζει κανονικά τα backup. ;)

Γεια σας παιδια!!!!μπορει καποιος να με βοηθησει με το wii μου?
το ειχα δωσει καπου να μου το φορμαρουν ωστε να κατεβαζω παιχνιδια απο το ιντερνετ και μου ειχαν περασει τον wbfs manager αλλα τωρα παω να περασω παιχνιδι στο σκληρο και μου χτυπαει error kai den mporv na perasv tipota.Yπαρχει καποιος με γνωσεις για να με βοηθησει????
Ευχαριστω εκ των προτερων

Σκεφτομαι για δώρο σε 4 χρονο αγοράκι, ενα μεταχειρισμένο wii ή ενα καινούργιο wii mini..

Γίνεται το wii mini να παίζει back up παιχνιδιών;

Ποιο firmware πρεπει να εχει το κανονικό wii αν προβώ στην αγορά μεταχειριςμενου για να μπορεί να παίξει back up;

Ποιος ειναι ο πιο ασφαλής και εύκολος τρόπος να παίζει το wii back up παιχνιδιών; Κάποιον λίνκ/οδηγό;

Ευχαριστώ

Last edited:
Παρακαλώ η κουβέντα να γίνει μόνο και εφόσον αφορά νόμιμες διαδικασίες, αλλιώς θα κλείσει το νήμα.

homebrow λέγεται τελικα!
στις προηγούμενες σελίδες του νήματος αναφέρονταν ως softmode.. ισως να ειναι και το ιδιο, ευχαριστω!