Nitecore

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Που θα σταματησει αυτη η Nitecore??!!
Φακος μεγεθους 10εκ. που δινει 8000 (!!!) lumen με 8000 (!!!)mAh μπαταρια που κραταει 7+ ωρες συνεχομενες τα 1500 lumen και οχι μονο....!!!!

Nitecore EDC37
maxresdefault.jpg

Δεν γινοταν αλλιως, πηρα δανειο και τον παρηγγειλα...

Ενα βιντεακι εδω.
Ειναι ασφελες μαγαζι;
Απο δασμους τι γινεται;

σημερα προσεξα οτι η εταιρια εχει βγαλει μια σειρα φακων με μεταβλητη θερμοκρασια χρωματος...
το κανει με συνδυασμο 2 πυρηνων στο ιδιο λεντ, αλλα ψυχρου-θερμου..
ειναι η σειρα MCT
και χαρακτηρισιτκο παραδειγμα ο ΤΙΡ3

Eιναι ενα καταπληκτικο μικρο και ελαφρυ φακουδακι που ξεχνας να το φορτισεις. Το εχω στα κλειδια μου απο τοτε που το πηρα, ενα εξαμηνο τωρα.

Περα απο τα χρωματα και τις πολλες σκαλες φωτισμου απο1 εως 200 λουμεν, ειναι απιστευτη η φωτεινοτητα των 600 lumens στο Turbο.
Ασε που η οθονη του σε πληροφορει για διαφορα πραγματα και φυσικα για το ποσος χρονος απομενει σε καθε σκαλα!!!

Δυστυχως δεν ειναι φτηνο, το καλο πραγμα κοστιζει, αλλα μπορεις να το βρεις γυρω στα 30 ευρω με κανα κουπονακι απο το banggood.

Έχω τον NITECORE TINI 2 από το 2021 στα κλειδιά της μεγάλης μου μοτοσυκλέτας (Honda XX) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης μπορείς και στην Ελλάδα να τον βρεις τον TINI 3 εδώ Uniqueshop που με την στάνταρ έκπτωση -15% βγαίνει στα 42,41 €. Απλά πληροφοριακά...

Ακόμη θυμάμαι την παρουσίαση του από ΜΟΤΟ , πως περνάνε τα χρόνια!!
Από τα ομορφότερα δίτροχα που κυκλοφόρησαν ever!

Btw για εμάς τους νέους που θυμόμαστε έμαθα ότι στην Λ. Αθηνών στην έκθεση του εισαγωγέα υπάρχει Honda NR 750 !!!

Σορυ για το off topic, επι του θέματος έχω εδώ και 4 ετη στα κλειδιά μου το Nitecore tiki με uv light
Πολύ ευχαριστημένος 🙂