No Country for Old Men BluRay

Re: Απάντηση: No Country for Old Men BluRay

Κοιτα διαφορα Βαγγελη....

425.bardem.country.110507.jpg

javierbardem.jpg

Τρομερη διαφορα στην εικονα του μολις αλλαξει εκφραση. Γιαυτο μαλλον και δεν ειδαμε τη φατσα της δευτερης φωτο πουθενα στην ταινια.....:grinning-smiley-043

χαμογελασε 2 φορες στην ταινια....

μπας και κοιμοσουνα?:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: No Country for Old Men BluRay

χαμογελασε 2 φορες στην ταινια....

μπας και κοιμοσουνα?:flipout::flipout:

Την ειπες παλι. Σαφως και χαμογελασε αλλα οχι με τον τροπο της φωτο που σαφως το εννοει..:smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: No Country for Old Men BluRay

Πως βέβαια, ξέρεις πόσο σημαντικά θεωρώ τα Οσκαρ.

Προς ενημέρωσή σου (και μιλάω σοβαρά): Η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών θεωρεί τις 2 τανίες (την εν λόγω και το το Zodiac) αντίστοιχης κατηγορίας (και δεν εννοώ καλή / καλή αλλά ύφος / στυλ κλπ) και καλλιτεχνικής αξίας.

Προσωπικά, αν και μου άρεσε πολύ και η συγκεκριμένη, θεωρώ το Zodiac πολύ καλύτερο.

Τελικα ειδα και το Zodiac και απλα θα πω οτι δεν εχει καμμια σχεση η μια ταινια με την αλλη. Κακως συγκρινονται..

Τι να λέμε τώρα .
Ένα νέογουέστερν εργόχειρο απ τα επιδέξια χέρια των Κοεν . Μακάρι να βλέπαμε ποιο συχνά τέτοιες ταινίες . Για τον Χαβιέ να μην τα ξανά λέω .
Κυκλοφόρησε σε BR στην Αμερική και το αγοράσατε όλοι σας βρε? . Μπράβο:SFGSFGSF:

Για να είμαι ειλικρινείς κι εγώ σε (ρώσικο) BR το είδα . Όχι παίζουμε . :flipout:

μαλλον ρουμανικο εννοεις....(?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: No Country for Old Men BluRay

Αν αυτος ηταν κακος που θα θυμομαστε για παντα ο Χανιμπαλ τι ηταν?
Ακομα και ο Νταρθ σε εκανε να τρεμεις περισσοτερο.

Για μενα παραεγινε ντορος για αυτην την ταινια.

Αν θελετε να δειτε γουεστερν με αναλογο υφος και πολυ περισσοτερο ταινια απο αυτην ( αν μπορει να γινει υποκειμενικη συγκριση ) δειτε το The Three Burials of Melquiades Estrada που επαιζε και σκηνοθετουσε ο Τομυ.

To εχω δει αλλα δεν πλησιαζει καν το No Country For Old Men...
Κατα τα αλλα συμφωνω οτι ισως ο καλυτερος κακος ever ειναι ο Χανιμπαλ.Αυτο δεν μειωνει ομως την αξια του Χαβιε..

Με χάλσε το φινάλε, περίμενα να δώ ενα μακελειό, πάντως κι έτσι, δεν ήταν κακή.
Ολα τα λεφτά ο ψυχάκιας Μπαρντεμ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: No Country for Old Men BluRay

Τελικα ειδα και το Zodiac και απλα θα πω οτι δεν εχει καμμια σχεση η μια ταινια με την αλλη. Κακως συγκρινονται..
Προφανώς δεν κατάλαβες (δεν αναλύθηκε βέβαια) το νόημα της σύγκρισης (που προφανώς έχει να κάνει πχ με την παράλληλη ανάλυση των χαρακτήρων και όχι φυσικά αυτή καθαυτή την ‘υπόθεση’ της ταινίας). Τεσπά, δεν είναι και το θέμα μας αυτό, μην ξεφεύγουμε.

Δεν μας είπες, σου άρεσε το Zodiac; Σε σχέση πχ με το NCFOΜ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: No Country for Old Men BluRay

Προφανώς δεν κατάλαβες (δεν αναλύθηκε βέβαια) το νόημα της σύγκρισης (που προφανώς έχει να κάνει πχ με την παράλληλη ανάλυση των χαρακτήρων και όχι φυσικά αυτή καθαυτή την ‛υπόθεση’ της ταινίας). Τεσπά, δεν είναι και το θέμα μας αυτό, μην ξεφεύγουμε.

Δεν μας είπες, σου άρεσε το Zodiac; Σε σχέση πχ με το NCFOΜ;

Πες μου σε τι επιπεδο να τις συγκρινω γιατι πας να με ριξεις παλι στη λουμπα του "δεν καταλαβες"..:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: No Country for Old Men BluRay

Πες μου σε τι επιπεδο να τις συγκρινω γιατι πας να με ριξεις παλι στη λουμπα του "δεν καταλαβες"..:p
Η συγκεκριμένη λούμπα νομίζω σου ανήκει δικαιωματικά. :p

Σου είπα ήδη πάντως.

Πες μου τώρα, είμαι περίεργος: Σου άρεσε το Zodiac;

Οσον αφορα την "αναλυση χαρακτηρων" που ανεφερες , θα ελεγα οτι το Zodiac προσπαθησε να το κανει επιφανειακα σε πολλους , αλλα δεν θα ελεγα οτι τα καταφερε ετσι οπως δειχνει οτι θα ηθελε.
Ειχε και ποιο "πολυπλοκο" σεναριο που δεν ηθελε να "χασει" το θεατη...

Αντιθετα στο NCFOM ηταν επικεντρομενο να κανει αυτο στους 3 βασικους του χαρακτηρες και σαφως το θεμα της ταινιας δεν ηταν το σεναριο της. Εξου και η εκπληξη ολων σχεδον απο τις ερμηνειες !

Θα επιμεινω οτι οι δυο ταινιες δεν συγκρινονται σε κανενα μαλλον επιπεδο, και σου απαντω στο ερωτημα . Ναι μου αρεσε και το Zodiac !!

Nα δεις το Die Hard 4 πουχει μπολικο μακελειο εσυ.

Θα φχαριστηθει η ψυχη σου.

...Τοδα ρε σύ, δεν με έφτιαξε καθόλου, διότι ήταν πολύ ....ψεύτικο, εδώ οι Κοέν το κάνουν καλύτερα, η σκηνή που Μπαρντέμ :grinning-smiley-043που ανατινάζει το φορτηγό και ψωνίζει "φάρμακα", είναι όλα τα λεφτά.

Re: Απάντηση: No Country for Old Men BluRay

Οσον αφορα την "αναλυση χαρακτηρων" που ανεφερες , θα ελεγα οτι το Zodiac προσπαθησε να το κανει επιφανειακα σε πολλους , αλλα δεν θα ελεγα οτι τα καταφερε ετσι οπως δειχνει οτι θα ηθελε.
Ειχε και ποιο "πολυπλοκο" σεναριο που δεν ηθελε να "χασει" το θεατη...

Αντιθετα στο NCFOM ηταν επικεντρομενο να κανει αυτο στους 3 βασικους του χαρακτηρες και σαφως το θεμα της ταινιας δεν ηταν το σεναριο της. Εξου και η εκπληξη ολων σχεδον απο τις ερμηνειες !

Θα επιμεινω οτι οι δυο ταινιες δεν συγκρινονται σε κανενα μαλλον επιπεδο, και σου απαντω στο ερωτημα . Ναι μου αρεσε και το Zodiac !!
Εγώ πάλι θεωρώ ότι το Zodiac ήταν σαφώς πιο επικεντρωμένο στην ανάλυση των χαρακτήρων (σε όλα τα επίπεδα) ξεφεύγοντας μάλιστα από ‘εντυπωσιασμούς’ όπως σκηνές βίας, ´δράση’ κλπ.

Δεν θεωρώ τυχαίο επίσης ότι σε πολλές κριτικές που έχω διαβάσει για το NCFOM αναφέρονται και στο Zodiac (θεωρώντας παράλληλα και τις 2 κορυφαίες ταινίες – άλλη κουβέντα αυτό βέβαια).

Φυσικά, ως γνωστόν, αυτά τα πράγματα είναι, σε ένα μεγάλο βαθμό, υποκειμενικά οπότε περί ορέξεως…

Από τις πιο μούφες ταινίες που έχω δει ποτέ. Το σενάριο πολύ φτωχό γι'αυτό που περιμένεις να δεις. Ο ψυχάκιας καλός. Έχουν υπάρξει και καλύτεροι όμως.
Η ταινία κατάφερε να νανουρίσει τέσσερις ανθρώπους εύκολα. Ευτυχώς που χτύπησε και το τηλέφωνο καμιά δεκαριά φορές (θυμάστε την σκηνή φαντάζομαι) και μας ξύπνησε λίγο. :7SFGSFG:

Από τις πιο μούφες ταινίες που έχω δει ποτέ.
Μαλλον θα διαφωνήσει μαζί σου το 99% όσων την έχουν δει.

Πιθανώς περίμενες κάποιον ΒανΝταμ - ΤσακΝορις να τα κάνει όλα μαντάρα. :p

Περί ορέξεως βέβαια...

Ο ψυχάκιας καλός. Έχουν υπάρξει και καλύτεροι όμως.
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο υπερεκτιμημένος νομίζω.

Μετά τα τόσα κολακευτικά σχόλια που είχα ακούσει για την εν λόγω ταινία,
τα ΟΣΚΑΡ που πήρε αλλά και την βαθμολογία που έχει πάρει στο IMDB
περίμενα και εγώ να δω ένα αριστούργημα. Αλλά .......

Πολύ μέτρια ταινία (για να μην πω κακή). Δεν μου άφησε τίποτα ..... αδιάφορη....

Εάν δεν υπήρχε ο εξαιρετικός "ψυχάκιας" θα την έλεγα και πατάτα ολκής ...

Πολύ καλή εικόνα ...... ο ήχος απλά αδιάφορος (μόνο τον κεντρικό δούλεψε σε όλη την ταινία).

Δεν θα την πρότεινα ποτέ σε κανένα για να την δει .... εκτός και αν του περίσσευε κανά δύωρο για πέταμα.