No fan, my babe no fan

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: No fan, my babe no fan

Συγνωμη, αυτο που περιγραφεις ( πιο χαμηλα ), δεν ειναι διαφορα υψους ?

Ναι βρε, θέλω να πω ότι δεν αρκεί να υπάρχει γενικά οποιαδήποτε διαφορά ύψους. Πρέπει συγκεκριμένα το θερμό άκρο να είναι πιο χαμηλά από το ψυχρό, και όχι το αντίθετο.

Απάντηση: Re: No fan, my babe no fan

Νομιζω οτι ειναι χαλκος χωρις καποιο υγρο.

Μπα.. Είναι heat pipes (δηλαδή είναι κούφια, με υγρό). Το γράφει παντού. Φαίνεται και από τις φωτογραφίες σου.

Ρε σύ..... σε κοροϊδέψανε;
Παρήγγειλες μασίφ και σου έστειλαν στραντζαριστά; :silly: -bye-

Σημερα πηρα εναν baracuda 750 gb 7200.11 ,32 mb. Ακομη τις xms2 της corsair 2g στα 800 4,4,4,12. Περιμενω τον 8400 της intel απο ενα συνforuμιτη που καταφερε να τον βρει-bye- και ξεκιναω το assempling.

Περιμενω τον 8400 της intel απο ενα συνforuμιτη που καταφερε να τον βρει-bye- και ξεκιναω το assempling.

untitled.jpg
Πείμενε, περίμενε... Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι....

Χτες τοποθετησα το σκληρο δισκο στην ειδικη θηκη απο καουτσουκ??? και χαλκο. Θα ανεβασω photo το απογευμα.

Οι θηκες για το σκληρο, αν δεν σκασει μιλαμε για πολυ ησυχια

Attachments

• av1.jpg
    av1.jpg
    74.3 KB · Views: 71
  • av1,4.jpg
    av1,4.jpg
    70.1 KB · Views: 71
  • av2.jpg
    av2.jpg
    78.3 KB · Views: 73
  • AAAAA1.jpg
    AAAAA1.jpg
    72.5 KB · Views: 60
Και μια σχεδον τελειωμενο. Το καλωδιο ide μου μαμησε το cable management τα πηρα και τα εβαλα οπως οπως

Attachments

• av5.jpg
    av5.jpg
    105.7 KB · Views: 91
  • av6.jpg
    av6.jpg
    92.8 KB · Views: 92

Η κατασκευη με το slim πνιγμενο στο καουστουκ dvd r drive

Καλά, τις φωτογραφίες με τι τις τραβάς; Με τη μηχανή που κέρδισες στη κοπή τη πίττα; :p

Oταν τελειωσει θελουμε θερμοκρασιες.

σιπιγιου, δισκοι ολα! ειμαι πολυ περιεργος...

Δουλεψε. Δε συνιστω το Motherboard ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Με μνημες χρονισμενες στα 800 δε δεχεται δευτερο dimm 1g. Δοκιμασα 4 διαφορετικες. Τελικα το αφησα με ενα g μνημη στα 800. Θα δοκιμασω 2 στα 667 την τεταρτη. Ο penryn δε ξεπερναει τους 11 βαθμους c.

Δουλεψε. Δε συνιστω το Motherboard ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Με μνημες χρονισμενες στα 800 δε δεχεται δευτερο dimm 1g. Δοκιμασα 4 διαφορετικες. Τελικα το αφησα με ενα g μνημη στα 800. Θα δοκιμασω 2 στα 667 την τεταρτη. Ο penryn δε ξεπερναει τους 11 βαθμους c.

Με άλλο τροφοδοτικό δοκίμασες;

Πεταχτηκαν τα Pipes μπηκε ανεμιστηρας στη cpu και ολα λειτουργουνε κανονικα. Εγω pc χωρις ανεμιστηρα ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ.
Με τα pipes στη cpu η ψυκτρα του northbridge στο motherboard ΕΚΑΙΓΕ. Το συστημα επαιζε για λιγο και κρεμαγε. Μολις μπηκε ανεμιστηρας ολα δουλευουνε τελεια.

Πεταχτηκαν τα Pipes μπηκε ανεμιστηρας στη cpu και ολα λειτουργουνε κανονικα. Εγω pc χωρις ανεμιστηρα ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ.
Με τα pipes στη cpu η ψυκτρα του northbridge στο motherboard ΕΚΑΙΓΕ. Το συστημα επαιζε για λιγο και κρεμαγε. Μολις μπηκε ανεμιστηρας ολα δουλευουνε τελεια.

Καλημέρα. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο(αν και άρρωστος).

Τουλαχιστον τωρα εχεις μηχανακι και βλεπεις. Τα υπολοιπα θα τα δουμε και παρεα.

Παρε σειρα μονο γιατι ο Κολεζας αγριοκοιταει.....:D