no name, δούλευε με 16340

Nikfrance

Banned
27 January 2010
595
Dijon - Corfou
Παιδιά καλημέρα, είχα τα τελευταία 2 χρόνια έναν μικρούλη no name αλουμίνιο μαύρο που άναβε από πίσω αδιάβροχο,

δούλευε με 16340 και 123A, και τον έχασα έκανα την δουλειά μου με είχε εντυπωσιάσει η δύναμη του...

από ebay τον είχα πάρει 20-25 δολάρια αν θυμάμαι καλά

Δεν ξέρω αν σας βοήθησα θέλω δηλαδή κάτι δυνατό σε αυτά τα "κυβικά" το μήκος του φακού ήταν το πολύ 5 εκατοστά περίπου!

φυσικά δεν θα με χαλάσει να είναι επώνυμο!

Ευχαριστώ!

χαμός, πολύ πράμα...

και σε 18650 έχει ενδιαφέρον led για τα γούστα μου, χωρίς να ξέρω πολλά βέβαια..

φτηνά είναι, free μεταφορικά, όμορφα..!

Ευχαριστώ!

Ατσαλινος, φωτεινος, μικρος, περιποιημενος, καλοφτιαγμενος και πολυ φτηνος. Εχω τον Μini 01 και περιμενω και αυτον σε λιγες μερες. Δεν ειναι αδιαβροχος, αλλα σε τετοια τιμη, τι ψαχνουμε..
Δεν τον εχω τσεκαρει για την διαρκεια φωτεινοτητας στο high, αλλα μου φαινεται οτι θα βρισκεται στο μισαωρο, αντε λιγο παραπανω . Ο Μιni 02, σιγουρα θα διαρκει ακομα λιγοτερο, λογω περισσοτερων λουμενς.

Αυτους τους 2 φακους τους θεωρω μια τιμια, οικονομικη και γενικα καλη αγορα, αλλα γνωριζοντας οτι δεν πρεπει να εχουμε και ιδιαιτερες απαιτησεις για την αντοχη τους στη χρηση και στο χρονο.

Ανοξειδωτο ατσαλι, δεν υπαρχει αμφιβολια αν το λινκ που εβαλες ειναι το σωστο.
Το αλουμινιο πιθανως να αναφερεται για το κατοπτρο του φακου.

γιατί να μην είναι σωστό το λινκ που έβαλα τι έχει??

αυτό που πήρα είναι το mini 2, αυτό μου άρεσε πιο πολύ και η πρόταση που έκανα coppy paste είναι από το email της παραγγελίας!

τώρα σου λέω τι γραφει, αλλα μάλλον έχεις δίκιο...

1. SKU 1286501 - TrustFire MINI-02 Cree XM-L T6 3-Mode 480LM LED

Re: Απάντηση: no name, δούλευε με 16340

γιατί να μην είναι σωστό το λινκ που έβαλα τι έχει??

αυτό που πήρα είναι το mini 2, αυτό μου άρεσε πιο πολύ και η πρόταση που έκανα coppy paste είναι από το email της παραγγελίας!

τώρα σου λέω τι γραφει, αλλα μάλλον έχεις δίκιο...

1. SKU 1286501 - TrustFire MINI-02 Cree XM-L T6 3-Mode 480LM LED

Το ξερω το φακουδακι, ειδα και το λινκ και γραφει ξεκαθαρα stainless steel :))

Re: Απάντηση: no name, δούλευε με 16340

κάποια οικονομική λύση στα 2500LM

Μπορείτε να μου προτείνεται εσείς οι ψαγμένοι??

Ευχαριστώ

Μπορεις να τσεκαρεις το νημα 'σουπερ φακοι' να παρεις μια ιδεα.
Αλλα οι πολυ οικονομικοι φακοι δεν ειναι και τοσο αξιοπιστοι. Μπορει ενα τεμαχιο σε μενα να δουλευει μια χαρα, αλλα το αλλο σε σενα να εχει προβλημα.
Αν τον χρειαζεσαι για βασικο φακο η σοβαρη δουλεια, αποφυγε τον φτηνο σουπερ φακο.

Αν θελεις σουπερ φακο για μια ζωη ομως παρε τον Fenix TK75. Απλα, δεν παιζεται.

Last edited:
Εδω ειναι ενας φακος με πολλα λουμενς που πρεπει να δεις αν θελεις bugdet φακο. Δουλευει με 2χ18650.

http://www.fasttech.com/products/0/...fire-tr-j18-cree-xm-l-t6-6000lm-5-mode-memory

Επισης προσφατα ενα μελος πηρες εναν FandyFire των 5000λουμενς και δηλωσε αρκετα ευχαριστημενος. Δουλευει με 6χ18650.

http://www.fasttech.com/products/0/...fire-l3-cree-xm-l-t6-4-mode-5000-lumen-7-led-

Αν θελεις επωνυμο φακο και σχετικα οικονομικο (~60ευρω με κουπονι PRICECONTROL) να δεις τον Nitecore EA8 απο Fasttech.
900 λουμενς ειναι πιο πολλα απ'οτι νομιζεις και υπεραρκετα για τα παντα! Kαι εχεις φακο πολυ αξιολογο, και καμμια σχεση με ποιοτητα budget...
http://www.fasttech.com/products/0/...ore-ea8-cree-xm-l-u2-ha-iii-6-mode-900-lumen-

Σε ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικότατος!

Εγώ είχα μείνει στην εποχή ακόμα (λόγο της δουλειάς μου κάποτε) maglite που θεωρούσα έως σήμερα κορυφή με μόλις 220lm νομίζω ο μεγάλος...

Παρόλα αυτά ήταν εντυπωσιακός!

και σκυλιά 24 το 24 από χέρι σε χέρι !

flashlights.gif

Και γω το ιδιο πιστευα πριν απο ενα περιπου χρονο, οτι ο MagLite Charger που ειχα, ηταν ο κορυφαιος φακος!!

Μετα επεσα το ματι μου σε αυτο εδω το φορουμ...and the rest is history :))

Kαι ακομα εχουν, δεν εχει βρεθει αξιος αντικαταστατης. Tα περισσοτερα νεα μοντελα ειναι πολυ πιο ..soft :))