no name, δούλευε με 16340

Aμα τον θελεις πιο πολυ για παιχνιδι σιγουρα κανει και επισης θα εντυπωσιαζει με την φωτεινοτητα. Βεβαια μην περιμενεις 6000 λουμενς αλλα και 3000 να πιανει θα ειναι μια χαρα.
Δεν τον εχω, αλλα εχω παρει αλλους budget παρομοιους φακους. Το θεμα ειναι οτι η αξιοπιστια τους ειναι μαλλον αμφιβολη γιαυτο παρακαλας να σου πεσει καλο κομματι.
Εγω παντως δεν ειχα προβλημα με κανενα budget φακο που αγορασα απο fasttech. Πρεπει ομως να παρεις καλες μπαταριες με αληθινα 3000μαω+ για να σου διαρκει καμμια ωριτσα στο high.

όχι δεν τον χρειάζομαι επαγγελματικά, πιο πολύ για την πλάκα μου ok το γουστάρω το αντικείμενο!

είμαι γενικός αναποφάσιστος, "θέλω κάτι δυνατό σίγουρα, όχι μεγάλο και φτηνό"...

Το ψάχνω σιγά σιγά, άσε να έρθει και ο άλλος ο μικρούλης που παράγγειλα να πάρω θάρρος!

Είδομεν...

Καλημέρα, παρέλαβα χτες με ΜΕΓΑΛΗ καθυστέρηση(TrustFire MINI-02 Cree XM-L T6 3-Mode 480LM LED)
και σημείωμα μέσα που ανοίχτηκε από το τελωνείο, και ζητάνε συγγνώμη για την καθυστέρηση που έγινε,
μάλλον στο τελωνείο οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση!

Έχει 3 mode min max και αναβόσβημα...!

Καλό φαίνεται, είναι ωραίο μέταλλο στιβαρό λογικά δεν πρέπει να μαυρίζει πολύ βολικός και γενικά πολύ ευχαριστημένος!
για έναν μικρούλη στην τσάντα μου είναι ιδανικός, παρόλα τα 480LM ΔΕΝ ενθουσιάστηκα,
λαμβάνοντας υπόψιν τον μικρούλη που είχα ήταν πιο δυνατός αλλα με πιο λεπτή δέσμη φωτός.

Πάντως για έναν μικρούλη τον συστήνω ανεπιφύλακτα, και η τιμή του μην ξεχνάμε είναι "δωρεάν"