Νοβα. Λήξη συμβολαίου

nmak22

New member
24 July 2024
1
Το συμβόλαιο μου με την νόβα λήγει στις 10 /8/24. Θέλω να κρατήσω μόνο το ίντερνετ. Μπορεί να γίνει και τι στοιχίζει περίπου

Το συμβόλαιο μου με την νόβα λήγει στις 10 /8/24. Θέλω να κρατήσω μόνο το ίντερνετ. Μπορεί να γίνει και τι στοιχίζει περίπου
Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες. Αυτό θα το μάθεις μόνο κάνοντας ένα τηλέφωνο στην Νova.

• Like
Reactions: pirovola and nmak22
Λογικά αν δεν θες να κρατήσεις την εον πρέπει να κάνεις καινούργιο συμβόλαιο με την νοβα.. Όμως έχω την εντύπωση η τιμή σαν ίντερνετ θα είναι ακριβότερη σε σχέση με την σθνδιαστική τιμή με την εον.

Λογικά αν δεν θες να κρατήσεις την εον πρέπει να κάνεις καινούργιο συμβόλαιο με την νοβα.. Όμως έχω την εντύπωση η τιμή σαν ίντερνετ θα είναι ακριβότερη σε σχέση με την σθνδιαστική τιμή με την εον.
Εμένα μου είπαν ότι δεν κάνουν συμβόλαιο χωρίς τηλεόραση.

Λοιπόν συνεχίζω μιας και χθες δεν είχα χρόνο,τηνΠαρασκευή πήγα σε κατάστημα nova και ζήτησα διακοπή στην eon(συμβολαιο σταθερο nova κατοστάρα και eon στα 44,70 έληξε 4/7).Ο υπάλληλος μου λέει οκ η διακοπή προχωρά εντωμεταξύ όλο το Σ/Κ τηλεόραση κανονικά και Δευτέρα πρωι κανονικά,λέω δεν μιλάω στο chat και είδατε απάντηση,δηλαδή οτι δεν το κοβουν μέχρι 6/9.Υπ όψιν είχα πάρει δυο μήνες δωρεάν στην αρχη του συμβολαιου αρχες Ιουλίου 2022 άρα θεώρησαν καλό να μου τα πάρουν τώρα

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ