Nobody 2

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Κακή

• Total voters
    1

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,355
Εκεί ψηλά.....
v9BsRiXVvyeTWQN4DgdToiPkHhi.jpg

"Ο πρώην δολοφόνος Χατς Μάνσελ πηγαίνει την οικογένειά του σε νοσταλγικές διακοπές σε ένα θεματικό
πάρκο μικρής πόλης, μόνο και μόνο για να ξαναβγούν στη βία όταν συγκρούονται με έναν διεφθαρμένο
υπάλληλο, έναν απατεώνα σερίφη και έναν αδίστακτο αρχηγό του εγκλήματος."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nobody 2 | Official Trailer
Universal Pictures

Last edited by a moderator:
Έπαιξε ποτέ σε Ελληνικά σινεμά;
Εγώ το ψιλοέψαχνα και δεν μου κάθισε.

Την πρώτη την έχει το youtube μόνο για αγορά, αλλά κατά τα άλλα θέλουν να καταπολεμήσουν την πειρατεία.

Έπαιξε ποτέ σε Ελληνικά σινεμά;
Εγώ το ψιλοέψαχνα και δεν μου κάθισε.

Την πρώτη την έχει το youtube μόνο για αγορά, αλλά κατά τα άλλα θέλουν να καταπολεμήσουν την πειρατεία.
Δεν πρέπει να βρηκε διανομή στην Ελλάδα, έτσι και αλλιώς άκλαυτη πήγε με παγκόσμιες εισπράξεις στα 35εκ, οπότε προφανώς βγήκε άμεσα σε Digital…

Δεν πρέπει να βρηκε διανομή στην Ελλάδα, έτσι και αλλιώς άκλαυτη πήγε με παγκόσμιες εισπράξεις στα 35εκ, οπότε προφανώς βγήκε άμεσα σε Digital…
Όντως. Ενώ ήταν προγραμματισμένη για 28/8/25, υπήρχε και στην ιστοσελίδα των Village η συγκεκριμένη ημερομηνία, ξαφνικά αποσύρθηκε, προφανώς και σε συνεννόηση με το στούντιο.

Όντως. Ενώ ήταν προγραμματισμένη για 28/8/25, υπήρχε και στην ιστοσελίδα των Village η συγκεκριμένη ημερομηνία, ξαφνικά αποσύρθηκε, προφανώς και σε συνεννόηση με το στούντιο.
Βλέπουν ότι πήγε άκλαυτη σε άλλες χώρες, οπότε δεν αξίζει να δεσμεύουν αίθουσες για μια ταινία που δεν θα κόψει εισιτήρια…μεταξύ μας τώρα παρόλο που μου άρεσε η πρώτη ταινία δεν ξέρω αν θα πήγαινα σινεμά να δω την δεύτερη. Με έχει κουράσει αυτό το τροπάρι κάθε τι που κάνει επιτυχία να το αρμέγουμε βγάζοντας άσκοπες συνέχειες..

Δεν βλεπόταν. Το πρώτο ήταν ευχάριστο και με χιούμορ. Αυτο ήταν άχαρο. Η Σαρον Στόουν και ο γιος του Tom Hanks θα πρέπει να προταθούν για τα φετινά Χρυσά Βατόμουρα.