Nokia N95+Nokia Maps.Μα πως;;;

tazbour

New member
13 June 2008
58
Καλημερα σε ολους.Εχω αγορασει το Nokia N95 και μια καρτα μνημης 2GB.Θελω να εγκαταστησω τους χαρτες.Ρωτησα απο εδω και απο εκει και σαφη απαντηση δεν πηρα.
Θα μπορουσατε να μου πειτε τι να κανω;
Επισης,κατι εχω δει οτι για να δουλεψει το GPS χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ ή bluetooth.Τι γινεται και με αυτο;

Να σου πω δύο πράγματα για αρχή.
Πρώτα από όλα η συσκευή σου έχει ενσωματωμένο δέκτη gps που σημαίνει ότι δεν χρειάζεσε κάτι άλλο από πλευράς hardware. Επίσης η συσκευή σου υποστηρίζει και Α-gps. Αυτό είναι ένα σύστημα με απλά λόγια για να βρίσκει ο δέκτης gps πιο γρήγορα δορυφορικό σήμα. Η υλοποίησή του γίνεται μέσω internet και φυσικό επακόλουθο είναι να χρεώνεσε στο τηλέφωνό σου με σύνδεση δεδομένων μέσω internet. Θα σου πρότεινα να μην το χρησιμοποιήσεις μιας και δεν είναι απαραίτητο.
Από εκεί και πέρα για να μην γράφω πολλά πράγματα που ίσως ήδη ξέρεις πήγαινε στην πιο κάτω σελίδα που έχει αναλυτικές οδηγίες για όλα και αν μετά από το διάβασμα σου έχουν μείνει απορίες γράψε τες εδώ!

http://www.nokia.com.gr/A4544077

Υπαρχουν πολυ καλυτερα προγραμματα πλοηγησης τα οποια δεν απαιτουν καμμια απολυτως συνδεση για τη χρησιμοποιηση τους, τα πληρωνεις απαξ,εχεις δωρεαν ενημερωση χαρτων εφορου χρησης και ξενοιαζεις.
Αν θες περισσοτερες πληρ στειλε pm:ADFADF1:

Όπως είπε και ο φίλος μας το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης και να ξεχάσεις το Nokia maps...Με το άλλο προφανώς δεν θα χρειάζεσαι ούτε να συνδέεσαι στο internet ούτε τίποτε άλλο.