Nokia Streaming Box 8010

Με android 14 η εφαρμογη ΕΟΝ παιζει στο Νοκια;;Για να δω αν φταιει το 14 και δεν παιζει στο Google streamer

την πάτησα , εκανε αυτόματα αναβάθμιση και δεν παιζει το kodi, όλα τα υπόλοιπα eon cosmote netflix λειτουργουν κανονικά
Και εμένα αυτόματα την έκανε, έχασα το kodi αλλά το ξαναεγκατάστησα.

• Like
Reactions: paiktaras
Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για το box Nokia 8010 αλλα με ενδιαφέρει να έχει audio passthough σε όλα τα φορμά.αν γνωρίζει κανένας να μου πει

Update μετά από αρκετό καιρό...
27fe84273d8e0d9f6999a3b59c957435.jpg

Στάλθηκε από το Pixel 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποια ουσιαστική αλλαγή δεν βλέπω

Υπάρχει μια και μάλιστα αρνητική. Υπερθέρμανση της CPU λόγω του DTS Play-Fi το οποίο απαιτεί το 48% της CPU ακομα και όταν κάθεται , κοιμάται , τρώει , πίνει , παίζει μπάλα , γενικά απαιτεί το 48% της CPU για να μην κάνει τίποτα με αποτέλεσμα να έχουμε θερμοκρασίες 80+.

Να πω την αλήθεια δεν το διαπίστωσα αυτό μέσω κάποιας εφαρμογής, το χρησιμοποίησα ελάχιστα αυτές τις δύο ημέρες μετά την αναβαθμιση.
Μπορείς να μου θυμίσεις με ποια εφαρμογή βλέπουμε θερμοκρασία?

Αν έγινε αναβάθμιση από 12 σε 14 κανε factory reset σε περίπτωση που είχες ήδη ATV14 κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε να επανενεργοποιήσεις τις επιλογές για προγραμματιστές. (7 φορές το ΟΚ)

Αν έγινε αναβάθμιση από 12 σε 14 κανε factory reset σε περίπτωση που είχες ήδη ATV14 κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε να επανενεργοποιήσεις τις επιλογές για προγραμματιστές. (7 φορές το ΟΚ)
σε ποιο πεδίο πατά 7 φορές οκ ?