Γιατί;OTA Android 14 sw για το Nokia 8010
ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ!
Και εμένα αυτόματα την έκανε, έχασα το kodi αλλά το ξαναεγκατάστησα.την πάτησα , εκανε αυτόματα αναβάθμιση και δεν παιζει το kodi, όλα τα υπόλοιπα eon cosmote netflix λειτουργουν κανονικά
σου δουλευει κανονικά τώρα ?Και εμένα αυτόματα την έκανε, έχασα το kodi αλλά το ξαναεγκατάστησα.
Υπάρχει μια και μάλιστα αρνητική. Υπερθέρμανση της CPU λόγω του DTS Play-Fi το οποίο απαιτεί το 48% της CPU ακομα και όταν κάθεται , κοιμάται , τρώει , πίνει , παίζει μπάλα , γενικά απαιτεί το 48% της CPU για να μην κάνει τίποτα με αποτέλεσμα να έχουμε θερμοκρασίες 80+.Κάποια ουσιαστική αλλαγή δεν βλέπω
Στάλθηκε από το Pixel 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για κάποιο λόγο όταν πατάω στις επιλογές για προγραμματιστές με πάει στην αρχική οθόνη
σε ποιο πεδίο πατά 7 φορές οκ ?Αν έγινε αναβάθμιση από 12 σε 14 κανε factory reset σε περίπτωση που είχες ήδη ATV14 κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε να επανενεργοποιήσεις τις επιλογές για προγραμματιστές. (7 φορές το ΟΚ)
Δυστυχώς τζιφος......settings -> device preferences -> about -> android tv os build.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.