ΝΟΜΙΜΗ NOVA CARD V.2+DM500

therafys

New member
27 May 2009
5
γεια χαρα,
να ενημερωσω αρχικα οτ ειμαι ατοχοσ ΝΟΜΙΜΗΣ καρτας νοβα και ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ για cardsaharing και ολα τα συνναφη.
εχω μια καρτα V.2 . μεχρι τωρα δεν χρειαζομουν card.emu γιατι ειχα το dm7020 και τοποθετημενη την καρτα στο CI me module.
προσφατα απεκτησα και ενα 500s(taiwan).
απο ολα τα emu.s που δοκιμασα παιζει μονο το scam.2.29 ( μεχρι αυτη την εκδοση).εννοω "παιζει" , χωρις περαιτερω ρυθμισεις γιατι για τα αλλα , δεν ηξερα να ρυθμισω τα config τους.
επειδη τελικα δεν καταφερα να βγαλω ακρη απο τα διαφορα fora που διαβαζα για τον 500 s ,
με ποιο αλλο emu μπορω να δω N**A, γιατι το scam συνεχεια "κολλαει" , στο zap, αλλα και απο μονο του σε ασχετη στιγμη και θελει restart χειροκινητα.
γενικα με ενδιαφερει πώς καποιος κατοχος καρτας V2 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 500 Ή και καποιο αλλο μοντελο Ε2 να "διαβασει" την καρτα χωρις προβληματα ή αν χρειαζεται ΚΑΙ το scam καποια ρυθμιση (μεχρι τωρα -απλα το εκανα install), ή πως μπορω να ρυθμισω καποιο αλλο emu απλα να διαβαζει την καρτα ή να κανει share το 7020 στον 500.
αν ξερει καποιος φιλος , ασ μου πει .
ευχαριστω.

Την καρτα μπορεις να τη διαβασεις με newcs 1.17 ( Αρκετα παλιοτερη εκδοση απο αυτην που υπαρχει τωρα) και απο εκει και μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο αλλο emu για να "δεις" με CCcam και mgcamd δυο πολυ καλες επιλογες.

Την καρτα μπορεις να τη διαβασεις με newcs 1.17 ( Αρκετα παλιοτερη εκδοση απο αυτην που υπαρχει τωρα) και απο εκει και μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο αλλο emu για να "δεις" με CCcam και mgcamd δυο πολυ καλες επιλογες.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας -ολους-.
σχετικα με τα CCcam και mgcamd οποιεσδηποτε εκδοσεις ?

να αναφερω οτι μεσα στο σαββατοκυριακο εκανα μια ανταλαγη καρτας με μια ν4 (επειδη καταλαβα οτι λογω παλαιοτητας της εκδοσης εχω μικρες πιθανοτητες - θα γινει και η αναλογη γνωστοποιηση στο CS της νοβα)
ισχυουν τα ιδια ? με την νεα καρτα.
ευχαριστω.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας -ολους-.
σχετικα με τα CCcam και mgcamd οποιεσδηποτε εκδοσεις ?

να αναφερω οτι μεσα στο σαββατοκυριακο εκανα μια ανταλαγη καρτας με μια ν4 (επειδη καταλαβα οτι λογω παλαιοτητας της εκδοσης εχω μικρες πιθανοτητες - θα γινει και η αναλογη γνωστοποιηση στο CS της νοβα)
ισχυουν τα ιδια ? με την νεα καρτα.
ευχαριστω.

Τωρα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα. Μπορεις να τη διαβασεις απευθειας με CCcam αλλα γίνεται και με newcs στο διαβασμα και CCcam ή Mgcamd για να "δεις".