Νομίζω πως ήρθε η Ωρα για Καφέ και FishKidney

johnny1

AVClub Enthusiast
Οι διακοπές τελείωσαν, και μαζευτήκαμε πάλι σπίτια μας.
Ο χειμώνας έρχεται, οπότε νομίζω πως είναι ώρα να κανονίσουμε για κανέναν
Γκαφέ!
Ρίχτε γνώμες....

Για γκαφέ σκέτο δεν σηκώνω τον πονεμένο κώλο μου...για τίποτε άλλο το συζητάμε... :silly:

Χμ.......Μάλλον οι εξετάσεις αίματος (χοληστερίνη τριγλικερίδια κλπ) βγήκαν καλές!!!!!

Ε ρε συ Γιάννη , είναι και η ηλικία στήν μέση , μεγάλος άνθρωπος (και ξυνός ) είναι ..τι να κάνει ..?:grinning-smiley-043

Λοιπον Γκαφέδας πίνωμεν:BDGBGDB55: , για φαγητό θα το δούμε στήν πορεία , γιατί κάνουμε και μιά διατροφή και μιά προπόνηση ..λέμε :damnyou:

Μέρααα

Ε ρε συ Γιάννη , είναι και η ηλικία στήν μέση , μεγάλος άνθρωπος (και ξυνός ) είναι ..τι να κάνει ..?:grinning-smiley-043

Λοιπον Γκαφέδας πίνωμεν:BDGBGDB55: , για φαγητό θα το δούμε στήν πορεία , γιατί κάνουμε και μιά διατροφή και μιά προπόνηση ..λέμε :damnyou:

Μέρααα

Έτσι γίνεται πάντα...όποιος το ρίχνει στην υγιεινή διατροφή μετά το παίζει ότι του φαίνεται κάπως το ψαρονέφρι....ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ....:twoguns: (στο κάτω-κάτω της γραφής εσύ φάε σαλάτα....) :silly::silly::silly:

αντιπαρέρχομαι δε τα κακεντρεχή σχόλια περί ηλικίας, μέσης κλπ...θα σου εξηγήσω από κοντά γιατί έγραψα για "πονεμένο κ@λο"....:ernaehrung004:

Χμ.. Καλό ακούγεται !
Ξέρεις κανένα ευρύχωρο μέρος για καφέ , χωρίς νάχει μέσα ντάπα-ντούπα απο μουσική ?

Μπααα δεν τα ξερω εκει τα μαγαζια.Δεν παω εκει λογο αποστασης. Απλα ειναι το πιο κεντρικο μερος που πανε λεωφορια-τρενα-μετρο. Νομιζα οτι σας αρεσε η μουσικη :drummer: :rifle: :p

Είναι που δεν διευκρινίστηκε για ποιά Τετάρτη .... :BDGBGDB55:

Πρόσθεσε και λίγο κάτι υγειινές διατροφές που έχουν γίνει της μόδας τώρα τελευταία.... :silly::silly::silly:

Re: Απάντηση: Νομίζω πως ήρθε η Ωρα για Καφέ και FishKidney

Τι έγινε ρε παιδιά, πέρασε η Τετάρτη αλλά άκρα του τάφου...
Άκυρο;

Βασικά, εγώ έριξα τη πρόταση για εχθές, αλλά αφού δεν υπήρχε συμμετοχή.....

Είμαι ανοιχτός όμως σε οποιαδήποτε έλλη πρόταση.