non stop

Απάντηση: Re: non stop

Δ. Παναγιωτίδης said:
δυστυχώς γιά σας Birelli Lagrene Move (εδώ και κάπου 3.5 μήνες non stop με μικρές σφήνες από Morph the cat)

και πρόσφατα (μιά δυό εβδομάδες) την παλιά μου (παιδιόθεν) αγάπη Scheherazade και Capriccio Espagnol.

Εμ γι αυτό δεν αγοράζεις πολλούς δίσκους . 3,5 μήνες non - stop έχω να ακούσω κάτι από τότε που είχα 1 δίσκο . ( Πάντως την ζηλεύω εκείνη την εποχή :confused: )

η μουσική πρέπει να μπαίνει μέσα σου, να γίνεται κτήμα σου.
να την αναλύεις, να μπορείς να την τραγουδήσεις με το μυαλό σου όταν κόβεται το ρεύμα, να μπορείς να την ακούς, να βγαίνεις έξω από το σπίτι γιά να πετάξεις τα σκουπίδια, να την συνεχίζεις στο μυαλό σου και όταν επιστρέφεις να είσαι μαζί με τον τραγουδιστή ξανά....

όλα τα άλλα...ΔΕΝ είναι μουσική

Δ. Παναγιωτίδης said:
η μουσική πρέπει να μπαίνει μέσα σου, να γίνεται κτήμα σου.
να την αναλύεις, να μπορείς να την τραγουδήσεις με το μυαλό σου όταν κόβεται το ρεύμα, να μπορείς να την ακούς, να βγαίνεις έξω από το σπίτι γιά να πετάξεις τα σκουπίδια, να την συνεχίζεις στο μυαλό σου και όταν επιστρέφεις να είσαι μαζί με τον τραγουδιστή ξανά....

όλα τα άλλα...ΔΕΝ είναι μουσική

Τώρα που θα πάω διακοπές , το Drift θα ναι συνέχεια στο μυαλό μου και στα αυτιά μου . Τόσα γαϊδουράκια εκεί στο χορτάρι , όλο και θα γκαρίζουνε :D

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
Σιγά σιγά θα μας πείς πως και ότι δεν έχει ομοιοκαταληξία Δεν είναι ποίηση:D

δεν είπα τίποτα γιά στίχους....
:)
και δε μ ενοχλεί το θέμα

Re: Απάντηση: Re: non stop

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Τώρα που θα πάω διακοπές , το Drift θα ναι συνέχεια στο μυαλό μου και στα αυτιά μου . Τόσα γαϊδουράκια εκεί στο χορτάρι , όλο και θα γκαρίζουνε :D

οταν δε, αρχίσει και ο κάδος του σκουπιδιάρη να σου φέρνει στο μυαλό τους Dream Theatre τότε θα είσαι έτοιμος και για την πρώτη σου ποιητική συλλογή :p

Stellios papa said:
Μπραβο Λαρισα....ασυληπτο.!
μηπως εχεις DVD με τους CAN ?

Στέλιο όχι.
Ο Κώστας (Λυμπερόπουλος) μου άνοιξε τα μάτια ( ή να πω τα αυτιά).;)

B0007SL2P2.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg

THUNDERBIRDS ARE NOW! - JUSTAMUSTACHE

Δεν υπάρχει μέρα χωρίς να το ακούσω 85 φορές, είμαι ξετρελάμένος με αυτή τη μπάντα!
Μια φρενήρης μείξη από Gang of Four, disco/punk, Devo και Wire με top class συνθετική φλέβα που όλο και σπανιότερα σκάει μύτη τελευταία.
Κ Ο Λ Η Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Ε Π Α Ν Ο Ρ Θ Ω Τ Α

Το review του pitchfork media τα λέει όλα: http://www.pitchforkmedia.com/article/record_review/22758/Thunderbirds_Are_Now_Justamustache

Last edited:
…μια και μας έβαλε στο trip o Messier Lympe ακούω συνεχώς ...

V5026-medcover.jpg

Του Μουκ το κόλλημα το έπαθα με τους ίδιους πριν από λίγο καιρό.
Τώρα έχω μπλέξει πάλι με Alice Russell και τα σχετικά.
Πάντως οι Thunderbirds είναι από τα καλύτερα της περσινής χρονιάς.
Και για να μη μας βάλει χέρι ο Ντοκ 9/10.

hhi-cd-082.jpg

For the shallows.

Το απόλυτο κόλλημα μου. Όλα τα άλλα μου φαίνονται Φαρίνα Γιώτης.

BIG BUSINESS.

Ειδικά το Focus Pocus.

Μέχρι να τους ανακαλύψει η underground κοινότητα (και ας απευθύνονται σε ελάχιστους), θα φωνάζω.

hhi-cd-082.jpg

For the shallows.

Το απόλυτο κόλλημα μου. Όλα τα άλλα μου φαίνονται Φαρίνα Γιώτης.

BIG BUSINESS.

Ειδικά το Focus Pocus.

Μέχρι να τους ανακαλύψει η underground κοινότητα (και ας απευθύνονται σε ελάχιστους), θα φωνάζω.

Πολύ μεγάλη μπάντα. Τζιμ εμείς οι δυο να ιδρύσουμε λέσχη υπερ των Big Business!!!
Οι άνθρωποι δεν ακουμπιούνται καν.