Non violent ps3 (και xbox360) games...

Το Little Big Planet Planet που βγαίνει προς το τέλος του μηνά. Θα έχει πάνω από πενήντα επίπεδα στο Blu-ray, τα επίπεδα που θα έχουν ανεβάσει οι άλλοι χρήστες καθώς και αυτά που φτιάχνεις μόνος σου. Όλα αυτά μπορούνε να τα παίξουν ως 4 παίκτες ταυτόχρονα online ή offline. Επίσης έχει μια φοβερή ιδιότητα να σε κάνει να χαμογελάς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εγώ είμαι φανατικός οπαδός των Non violent games και για αυτόν τον λόγο εκτος του PS3 & 360 έχω και το Wίϊ. OK παιχνιδάρες το Gears of War και το Uncharted άλλα εγώ απολαμβάνω περισσότερο όταν παίζω Ratchet,PES,Super Mario Galaxy, Big Brain Academy και Mario Kart με τους γιούς μου!
Προσωπικά η δουλειά που κάνω είναι αρκετά αγχωτική, το να έρχομαι σπίτι και να παίζω παιχνίδια που διασκεδάζουν-χαλαρώνουν είναι το ότι καλύτερο.

τα δυο ρατσετ ναι ειναι πολυ ωραια...

γιατι στο πσ3 δε βγαινουν κι αλλα παιχνιδια μ' αυτο το υφος?

(ξεχασαμε τα lego)

ξερετε τι θα ηταν τελειο?

μαριο κ.λ.π. στο πσ3...

Το Little Big Planet Planet που βγαίνει προς το τέλος του μηνά. Θα έχει πάνω από πενήντα επίπεδα στο Blu-ray, τα επίπεδα που θα έχουν ανεβάσει οι άλλοι χρήστες καθώς και αυτά που φτιάχνεις μόνος σου. Όλα αυτά μπορούνε να τα παίξουν ως 4 παίκτες ταυτόχρονα online ή offline. Επίσης έχει μια φοβερή ιδιότητα να σε κάνει να χαμογελάς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

θα πιανει ολη την χωριτηκοτητα του δισκου 50 gb να δουμε τι γραφικα θα δουμε εκει