Σκέφτηκα να σας παρουσιάσω το tablet μου, το οποίο είναι αγορασμένο από την Αμερική (όχι κινεζιά) και κατασκευάζεται από το μεγαλύτερο Αμερικάνικο βιβλιοπωλείο, την Barnes & Noble.
Χαρακτηριστικά:
- Οθόνη IPS 7 ιντσών (εφάμμιλη του Ipad).Ανάλυση 1024χ600
- Android Froyo 2,2
- Cpu 800mhz, Ram 512mb
- Ενσωματωμένη μνήμη 8gb.Δέχεται κάρτα μέχρι 32gb
- Wi-fi (802.11 b/g/n)
Τιμή: 249$
Τώρα τι έγινε μόλις έφτασε στα χέρια μου πριν 2 μήνες περίπου.
Η Rom που δοκίμασα είναι η phiremod nook V3 << CM7 Nightly Base που βασίζεται στην Gingerbread 2.3.2.
Πιο αναλυτικά προσφέρει:
- Gingerbread 2.3.2
- Honeycomb Lockscreen and Clock font
- Disabled Phone and MMS
- gTab simi Clock widget included
- RockPlayer included
- Titanium Backup included
- Button Savior included
- LCDDensity included
- GAPPS included (use Market for Gmail, etc)
- Market shows most apps
- Twitter/Facebook
- Custom fonts
- Custom bootanimation
- Honeycomb theme included (Use Theme Chooser; not perfected yet)
Πλέον έχει φτάσει την έκδοση 6,2 με αρκετές αναβαθμίσεις.
Παρατηρήσεις:
-Το μενού πολύ γρήγορο στα πάντα
-Το Market δουλεύει κανονικά και πέρασα και αρκετά προγράμματα όπως gmail, aero explorer, racing games κλπ.
-Επίσης πέρασα 1 manual σε PDF για το Beverly και η ποιότητα είναι εξαιρετική στα μάτια μου.
-Φωτογραφίες φαίνονται εξαιρετικά και φορτώνουν αρκετά γρήγορα.Πολύ όμορφο το zoom με multitouch
-Video-UT.Μέχρι και 720p παίζουν τα πάντα τέλεια και χωρίς σπασίματα
-Από μουσική κάποια τραγούδια που δοκίμασα είναι σε καλό επίπεδο ο ήχος αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δυνατός.
-Μπαταρία!! Πραγματικά απίστευτη δουλειά. Το παίδευα το ΝΟΟΚ με δοκιμές, εφαρμογές και με Wi-Fi ανοιχτό κλπ κανένα 6ωρο.Μετά το βράδυ το άφησα ανοιχτό μόνο με κλειστή οθόνη.Και μπαίνω το πρωί και βλέπω 49% υπόλοιπο!!!
-Ocing. Πλέον από τα 800Mhz έχω φτάσει να το δουλεύω σταθερά καθημερινά στα 1.300mhz χωρίς προβλήματα.Το μηχάνημα πετάει και χωρίς να ζεσταίνεται, καθώς δίνει την έξτρα δύναμη μόνο όταν χρειάζεται.
-GPS. Μετά την ενεργοποίηση του BT μέσω της rom, μπορεί με χρήση κάποιου 3ου προγράμματος και του Copilot v8 να δουλέψει και ως GPS.
Σε ανοιχτό δρόμο με το αμάξι το σήμα ήταν αρκετά καλό όπως και η απόκριση.Βέβαια δεν θα άλλαζα έτσι άμεσα την ευκολία του GPS από το κινητό μου, αλλά με μια καλή βάση και με μεγαλύτερη εμβέλεια όλα είναι δυνατά.
Χαρακτηριστικά:
- Οθόνη IPS 7 ιντσών (εφάμμιλη του Ipad).Ανάλυση 1024χ600
- Android Froyo 2,2
- Cpu 800mhz, Ram 512mb
- Ενσωματωμένη μνήμη 8gb.Δέχεται κάρτα μέχρι 32gb
- Wi-fi (802.11 b/g/n)
Τιμή: 249$

Τώρα τι έγινε μόλις έφτασε στα χέρια μου πριν 2 μήνες περίπου.
Η Rom που δοκίμασα είναι η phiremod nook V3 << CM7 Nightly Base που βασίζεται στην Gingerbread 2.3.2.
Πιο αναλυτικά προσφέρει:
- Gingerbread 2.3.2
- Honeycomb Lockscreen and Clock font
- Disabled Phone and MMS
- gTab simi Clock widget included
- RockPlayer included
- Titanium Backup included
- Button Savior included
- LCDDensity included
- GAPPS included (use Market for Gmail, etc)
- Market shows most apps
- Twitter/Facebook
- Custom fonts
- Custom bootanimation
- Honeycomb theme included (Use Theme Chooser; not perfected yet)
Πλέον έχει φτάσει την έκδοση 6,2 με αρκετές αναβαθμίσεις.
Παρατηρήσεις:
-Το μενού πολύ γρήγορο στα πάντα
-Το Market δουλεύει κανονικά και πέρασα και αρκετά προγράμματα όπως gmail, aero explorer, racing games κλπ.
-Επίσης πέρασα 1 manual σε PDF για το Beverly και η ποιότητα είναι εξαιρετική στα μάτια μου.
-Φωτογραφίες φαίνονται εξαιρετικά και φορτώνουν αρκετά γρήγορα.Πολύ όμορφο το zoom με multitouch
-Video-UT.Μέχρι και 720p παίζουν τα πάντα τέλεια και χωρίς σπασίματα
-Από μουσική κάποια τραγούδια που δοκίμασα είναι σε καλό επίπεδο ο ήχος αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δυνατός.
-Μπαταρία!! Πραγματικά απίστευτη δουλειά. Το παίδευα το ΝΟΟΚ με δοκιμές, εφαρμογές και με Wi-Fi ανοιχτό κλπ κανένα 6ωρο.Μετά το βράδυ το άφησα ανοιχτό μόνο με κλειστή οθόνη.Και μπαίνω το πρωί και βλέπω 49% υπόλοιπο!!!
-Ocing. Πλέον από τα 800Mhz έχω φτάσει να το δουλεύω σταθερά καθημερινά στα 1.300mhz χωρίς προβλήματα.Το μηχάνημα πετάει και χωρίς να ζεσταίνεται, καθώς δίνει την έξτρα δύναμη μόνο όταν χρειάζεται.
-GPS. Μετά την ενεργοποίηση του BT μέσω της rom, μπορεί με χρήση κάποιου 3ου προγράμματος και του Copilot v8 να δουλέψει και ως GPS.
Σε ανοιχτό δρόμο με το αμάξι το σήμα ήταν αρκετά καλό όπως και η απόκριση.Βέβαια δεν θα άλλαζα έτσι άμεσα την ευκολία του GPS από το κινητό μου, αλλά με μια καλή βάση και με μεγαλύτερη εμβέλεια όλα είναι δυνατά.