ΠΩΛΗΣΗ NORDOST Blue Heaven, καλώδια ηχείων 2×3,5m

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
20,557
Αγιοι Αναργυροι
Στην κατοχή μου σαν θεματοφύλακας το καλώδιο του αγαπητού @Sonus Naturalis το οποίο αν και καλύτερο από οτιδήποτε έχω εδώ δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί

1ον Είναι πολύ μακρύ για τις αποστάσεις των ηχείων μου από τον τελικό (3,5Μ)

2ον Τα γατιά μου θέλουν να κάνουν πάρτυ με αυτό αφού μοιάζει πολύ με (φαρδιά) κορδέλα.

Το "έλυσα" από τις ταινίες που είχε σίγουρα σαν 1ος χρήστης, το άκουσα για κάμποσες ώρες και αναγκάστηκα να το διπλώσω ξανά όπως βλέπετε με βαριά καρδιά.

Οι ταινίες που είχε πετάχτηκαν γιατί είχαν αρχίσει να πολυμερίζονται .

IMG_20260417_232827_HDR.jpg

IMG_20260417_232901_HDR.jpg

IMG_20260417_233015_HDR.jpg

Ανεβάζω την αγγελία εγώ όπως και τις απαραίτητες φωτογραφίες γιατί ο αγαπητός Μιχάλης δεν έχει την δυνατότητα.

Όμως σε επόμενο ποστ θα γράψει περισσότερα για την ιστορία του καλωδίου, όπως και την τιμή που επιθυμεί.

Όπως καταλαβαίνετε η συνεννόηση για το οτιδήποτε θα γίνει (με πμ) @Sonus Naturalis

Να ευχαριστήσω την ΔΟ και την ΓΔ προκαταβολικά για την κατανόηση στην ιδιαίτερη αυτή αγγελία...

Συμπληρωματικά:
Τα καλώδια είναι εντελώς αμεταχείριστα, άστρωτα. Αποτελούσαν μέρος του παροπλισμένου σήμερα Hi-End συστήματος μου, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, διότι στο δικό μου χώρο είχα ανάγκη από μεγαλύτερα μήκη καλωδίων.

Μετά τη μεγάλη αλλαγή προσαντολισμού του συστήματος μου από σύστημα με ενισχυτικά και παθητικά ηχεία σε ενεργά το προηγούμενο Hi-End σύστημα μου παροπλίστηκε και από έλλειψη χώρου τα κομμάτια του διασκορπίστηκαν στους 'πέντε ανέμους", δηλαδή στα σπίτια καλών φίλων, όπως ο Βλαδίμηρος ( @vlad66 ), όπου μπορείτε να τα δείτε, να τα ελέγξετε και να τ' ακούσετε.

Τεχνικά στοιχεία για τα καλώδια ηχείων της σειράς Blue Heaven της Nordost βρίσκουμε από εδώ:

Description
Nordost's original Flatline loudspeaker cable introduced the audio world to both an entirely new level of performance and a unique production technique.

Our proprietary, extruded FEP cables, with their thin, flat profile don't just look different - their deceptive simplicity is a uniquely elegant answer to the conflicting requirements for low resistance, capacitance and inductance that limit the performance of more conventional cable configurations.

Now, by re-examining the geometry of each cable, we have reduced dielectric effects still further as well as optimizing the physical spacing of the conductors.

These advantageous electrical characteristics, combined with the intrinsic geometrical accuracy of the ribbon configuration deliver unprecedented dynamic response, phase accuracy and detail, providing a place for everything and make sure that everything arrives in that proper place.

The result is a combination of natural, unfettered dynamics and clarity that make your music and movies more accessible, more involving and more lifelike.

The original Blue Heaven was a hard act to follow, but the LS version easily exceeds the performance of its renowned predecessor, bringing even budget electronics and speakers to life.
Specifications
  • Termination: Single-wired spades or bananas
  • Insulation: Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction: 14 conductors 14 AWG
  • Conductors: Silver-plated 99.9999 OFC solid-core
  • Capacitance: 9.6pF/ft
  • Inductance: 0.16uH/ft

Διευκρινίζω ότι είναι προηγούμενη έκδοση της σειράς Blue Heaven της Nordost σε λευκό ημιδιαφανές χρώμα και ο τερματισμός (fixed) είναι με μπανάνες.

Επικοινωνία: Με π.μ. προς εμένα ή προς τον φίλο Βλαδίμηρο (@vlad66 ) στο χώρο του οποίου ευρίσκονται..
Δεκτός κάθε έλεγχος και ακρόαση.

Τιμή: 620 Ευρώ.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC