Δεν συνηθίζω να γράφω σε αυτη τη κατηγορία και εύχομαι να είμαι στη σωστή.... Ο λόγος που άνοιξα το νήμα είναι οι φωτογραφικές μου μηχανές που τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει σε απραξία... Που και που τις δουλεύω για να μη μου πάθουν τίποτα. Νοσταλγώ τις εποχές που πήγαινα βόλτες για φωτογράφηση εφοδιασμένος με slides πάντα fuji sensia η velvia και τους niko-λάκιδες στη τσάντα... Ασχολιόμουν με τη φωτογραφία από τα 11 μου χρόνια έχοντας διαβάσει αρκετά για να μάθω τεχνικές και άλλες γνώσεις που σήμερα με τις ψηφιακές μηχανές απλά δεν χριάζονται. Πάντα λάτρης των Nikon φωτογραφικών μηχανών κάποια στιγμή πραγματοποίησα το όνειρό μου αγοράζοντας το 1998 τη πρώτη μου Nikon, μία F-90X, και παντοτινή την οποία έχω ακόμα σε άψογη κατάσταση (μόνο το καουτσούκ της πλάτης έχει φύγει, κλασικό πρόβλημα των F-90X). Τη λάτρεψα τόσο πολύ που κάποια στιγμή πριν λίγα χρόνια την ξαναγόρασα καινούρια και δεν την έχω δουλέψει ποτέ! Τότε μάλιστα είχα πάρει και μία Nikon FM2 λίγο πριν σταματήσουν να παράγοντε και οι δύο.
Την F-90X τη δούλευα με έναν SIGMA 28-70 F/2,8 και μου προσέφεραν πολύ καλά αποτελέσματα.
Να εδώ στη φωτογραφία οι Niko-λάκιδες μου!
Θα ήθελα να μοιραστώ τέτοιες νοσταλγίες και με άλλους φίλους για μηχανήνές του παρελθόντος ΝIKON ή άλλες...
Πάντως κάτι η έλειψη χρόνου κάτι η ψηφιακή τεχνολογία και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις με οδήγησαν στη παρόπληση του εξοπλισμπού μου...
Την F-90X τη δούλευα με έναν SIGMA 28-70 F/2,8 και μου προσέφεραν πολύ καλά αποτελέσματα.
Να εδώ στη φωτογραφία οι Niko-λάκιδες μου!
Θα ήθελα να μοιραστώ τέτοιες νοσταλγίες και με άλλους φίλους για μηχανήνές του παρελθόντος ΝIKON ή άλλες...
Πάντως κάτι η έλειψη χρόνου κάτι η ψηφιακή τεχνολογία και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις με οδήγησαν στη παρόπληση του εξοπλισμπού μου...