Notebook έχουμε, netbook πήραμε, να μην πάρουμε και ένα slimbook;

Συγγνώμη για τον νεολογισμό, απλά το hp compaq nx9020 που έχω μετά απο 5 χρονάκια (παρότι δουλεύει απροβλημάτιστα) φαίνεται με τη μέγιστη 1Gb RAM να τα έχει φάει τα ψωμιά του, οπότε μάλλον θα χρησιμεύσει σαν media player.

Απο την άλλη, καλό το netbook για το σχολείο αλλά μικρή η 8,9' οθόνη.

Οπότε προσανατολίζομαι σε διάδοχο με μεγαλύτερη οθόνη (μια 13άρα είναι αρκετή) αλλά λεπτό, ελαφρύ και με αρκετή αυτονομία.

Μία λύση το... πρωτότυπο: macbook air αλλά θέλω να μη δώσω πάνω απο 600-700 Εβρά. Πιθανόν να πάρω το air μεταειρισμένο απο τον κουμπάρο μου μιά και θέλει να πάει σε SSD αλλά θέλω να ψάξω και την εκδοχή και macbook air κλώνων (εμφανισιακά μιάς και μιλάμε για windows notebboks).

Ένα που είδα γύρω στα 700 είναι το ASUS UL30A με επιδόσεις όχι ιδιαίτερες, αλλά που εμένα με καλύπτουν με το παραπάνω για τις δουλειές που το προορίζω.

asus-ul30a-a1_large.jpg

Υπάρχει τίποτε άλλο αντίστοιχο;

Δεν φαίνεται κι άσχημο το ACER, οι 14'' είναι αρκετές για τα πάντα κι από ό,τι είδα υποστηρίζει και virtualization technology ο επεξεργαστής αντίθετα με πολύ δυνατότερους. εδώ τιμές, ψώνισα προχθές από το δεύτερο μαγαζάκι στη λίστα, πολύ γρήγορη κι εύκολη αγορά, αντίθετα με "κολοσσό" που στην καταχώρηση στοιχείων ρωτούσε αν είμαι ιδιοκτήτης σπιτιού και από πότε...
(Δεν έχω καμια σχέση με το παραπάνω κατάστημα, αν θεωρείται αθέμιτο, παρακαλώ ας διαγραφεί το σχόλιο)

Παντος για ACER δεν εχω ακουσει τα καλυτερα...
Σιγουρα εχει ομως καλη τιμη

Κι εγώ είχα ακούσει διάφορα για τα ACER και μάλιστα είχα πληρώσει και την επέκταση της εγγύησης σε 3 χρόνια για να είμαι ήσυχος (1400 ευρώ έδωσα πριν 3.5 χρόνια)
Μετά από 3.5 χρόνια , όχι μόνο δεν χρειάστηκε η εγγύηση αλλα εξακολουθεί να δουλεύει άριστα και μάλιστα τις περισότερες φορές φορές το δουλεύω πάνω στο κρεβάτι στην κουβέρτα που δεν παίρνει ανάσα όπως καταλαβαίνεις.

Να ήμουν από τους τυχερούς; Δεν ξέρω.

Κι εγώ είχα ακούσει διάφορα για τα ACER και μάλιστα είχα πληρώσει και την επέκταση της εγγύησης σε 3 χρόνια για να είμαι ήσυχος (1400 ευρώ έδωσα πριν 3.5 χρόνια)
Μετά από 3.5 χρόνια , όχι μόνο δεν χρειάστηκε η εγγύηση αλλα εξακολουθεί να δουλεύει άριστα και μάλιστα τις περισότερες φορές φορές το δουλεύω πάνω στο κρεβάτι στην κουβέρτα που δεν παίρνει ανάσα όπως καταλαβαίνεις.

Να ήμουν από τους τυχερούς; Δεν ξέρω.

και το δικό μου acer με τη 18άρα οθόνη και το blue ray του, φορώντας τα win 7 ultimate λειτουργεί απροβλημάτιστα σε οποιοδήποτε περιβάλλον - καπνούς από τσιγάρα, κουβέρτες, δίπλα σε ενισχυτές, σε μόντεμ κλπ. η δε ποιότητα κατασκευής του είναι σαφέστατα υψηλή. καμιά φορά οι φήμες είναι μόνο φήμες ...

Οι καινούριες σειρές Acer δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά. Επίσης μια φθηνή μάρκα που πουλάει τα μισά μηχανήματα της αγοράς προφανώς θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά αστοχιών υλικού.

Re: Απάντηση: Notebook έχουμε, netbook πήραμε, να μην πάρουμε και ένα slimbook;

ΤΕΛΟΣ.
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netboo...cer-Timeline-4810TG-733G25MN-LX-PK402-062.htm

ΤΡΕΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ για laptop, ας μην είναι 9 αλλά σίγουρα 6 ώρες θα είναι.

Το ταπεινο μου acer one 150 με ssd και μια "κουμουτσα" μεγαλη μπαταρια οταν ανοιγει λεει 11,5 ωρες (οταν η μπαταρια ηταν καινουργια 13).Πραγματικες για σερφαρισμα στο net 9+.

Last edited:
Εκεινο το msi ειχε atom νεας γενιας,13" αρα οθονη και αυτονομια 9 ωρες.Φανταζομαι με ενα ssd και κατι νεες μπαταριες που δεν του δινουν ογκο θα κρατουσε 10 πραγματικες ωρες, ανετα.