το 3d πλεον και στους cinema συνδρομητες (3play)
πρέπει να έχεις επιλέξει "όλα τα Novacinema" κι έχεις πρόσβαση μόνο στις ταινίες. τις υπόλοιπες ώρες το Nova 3D είναι κλειστό.
ακόμα κι έτσι 'τσαπατούλικα' πάντως, είναι καλή προσθήκη στο κινηματογραφικό πακέτο, αν και το ιδάνικο θα είναι να ανοίξουν άλλο ένα 3D κανάλι και να τα χωρίσουν: Novacinema 3D και Novasports 3D.
για αυτούς που γουστάρουν μόνο αθλητικά και έχουν το sports pack ΔΕΝ έχει τελικό 3D. Έτσι να φάτε την τιμωρία σας!
9 μέρες νόβα μου έμειναν και δεν το μετανιώνω που έφυγα δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια
Το κανάλι NOVA 3D στον αριθμό 250 δείχνει τόσο κινηματογραφικές ταινίες 3D, όσο και αγώνες. Είναι εύλογο λοιπόν ότι θα προσφέρεται μόνο σε όσους έχουν το full pack και για τους υπόλοιπους θα είναι κλειδωμένο.Εγώ δεν θα ξαναβάλω Νόβα για ένα και μοναδικό λόγο: ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΆΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 3D??? Ήθελα να είχα μπροστά μου το λεβέντη που το σκέφτηκε να τον συγχαρώ.,,,
Δε νομίζω ότι είναι σωστή η προσέγγιση. Τους αγώνες οφείλεις να τους ανοίγεις και στους έχοντες το sports pack και αντίστοιχα τις ταινίες και στους συνδρομητές cinema pack.Το κανάλι NOVA 3D στον αριθμό 250 δείχνει τόσο κινηματογραφικές ταινίες 3D, όσο και αγώνες. Είναι εύλογο λοιπόν ότι θα προσφέρεται μόνο σε όσους έχουν το full pack και για τους υπόλοιπους θα είναι κλειδωμένο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.