NOVA 3D

NOVA 3d

Η εικονα 3d απο το νοβα ειναι πολυ μετρια σε εμενα , αν ειδικα το συγκρινω με το 3d bluray. Ειδικα στα αθλητικα η εικονα ειναι σκοτεινη και κουραστικη. Ειναι στα πλαισια αυτο;

το 3d πλεον και στους cinema συνδρομητες (3play)

πρέπει να έχεις επιλέξει "όλα τα Novacinema" κι έχεις πρόσβαση μόνο στις ταινίες. τις υπόλοιπες ώρες το Nova 3D είναι κλειστό.
ακόμα κι έτσι 'τσαπατούλικα' πάντως, είναι καλή προσθήκη στο κινηματογραφικό πακέτο, αν και το ιδάνικο θα είναι να ανοίξουν άλλο ένα 3D κανάλι και να τα χωρίσουν: Novacinema 3D και Novasports 3D.

για να πιανει διπλο χωρο? ας γεμισει καπως το προγραμμα στο nova 3D..

Last edited by a moderator:
σίγουρα είναι πιο σημαντικό το να προσθέσει 3D περιεχόμενο, δεν το συζητώ.
απλά το να έχουν ένα κανάλι και να το ανοιγοκλείνουν μου ακούγεται πιό πολύ σαν λύση της στιγμής για να δώσουν πόντους στο cinema pack.

γενικά το 3D είναι από τα μεγάλα συν της Nova και θέλω να ελπίζω ότι είναι σε μεταβατικό στάδιο και σύντομα θα αναβαθμιστεί και το περιεχόμενο και η υπηρεσία γενικότερα. ή απλά είμαι πολύ αισιόδοξος :P

πρέπει να έχεις επιλέξει "όλα τα Novacinema" κι έχεις πρόσβαση μόνο στις ταινίες. τις υπόλοιπες ώρες το Nova 3D είναι κλειστό.
ακόμα κι έτσι 'τσαπατούλικα' πάντως, είναι καλή προσθήκη στο κινηματογραφικό πακέτο, αν και το ιδάνικο θα είναι να ανοίξουν άλλο ένα 3D κανάλι και να τα χωρίσουν: Novacinema 3D και Novasports 3D.

Μήπως γνωρίζει κανείς,αν κάποιος έχει το cinema pack μαζί με forthnet (χωρίς να έχει μπει στο 3play) έχει πλέον πρόσβαση στο κανάλι nova 3D ?? (Έστω και μόνο τις ώρες που παίζει ταινίες!)

Ευχαριστώ!

Το «παιχνίδι του θρόνου» σε... τρισδιάστατο γήπεδο

Το «παιχνίδι του θρόνου» για τον «βασιλιά» της Ευρώπης στο Champions League … παίζεται στο τρισδιάστατο «γήπεδο» της υπηρεσίας Nova 3D.

Oι συνδρομητές Nova Full Pack, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαΐου και σε 3D διάσταση στην θέση 250!

Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται στο δρόμο για το «Wembley» του Λονδίνου, εκεί όπου το Σάββατο 25 Μαΐου θα διεξαχθεί ο «τελικός των τελικών».

Οι συνδρομητές του Nova FullPack θα ζήσουν την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία σε 3D διάσταση και ήχο με τη μοναδική αίσθηση ότι βρίσκονται στην καρδιά της αγωνιστικής δράσης στο… κέντρο του γηπέδου!

Ο Τελικός του Champions League θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/05/2013 στις 21.45!

πηγή: newsbeast

για αυτούς που γουστάρουν μόνο αθλητικά και έχουν το sports pack ΔΕΝ έχει τελικό 3D. Έτσι να φάτε την τιμωρία σας!

9 μέρες νόβα μου έμειναν και δεν το μετανιώνω που έφυγα δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια

Δεν έχω PVR. Θα μπορούσα με κάποιον άλλο τρόπο να κάνω εγγραφή του αγώνα από την τηλεόραση (σε 3D) ώστε να μπορώ να το δω πάλι σε 3D;

Μάλλον σε άλλο thread θα έπρεπε να το ρωτήσω αυτό, αλλά είπα μήπως ξέρει κανένας από αυτούς που θα δουν τον αγώνα.

Εγώ δεν θα ξαναβάλω Νόβα για ένα και μοναδικό λόγο: ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΆΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 3D??? Ήθελα να είχα μπροστά μου το λεβέντη που το σκέφτηκε να τον συγχαρώ.,,,

Εντυπώσεις από την μετάδοση σε 3d; Τον είδα σε φίλους από το sky it. To κάτι άλλο!!!

Ήταν άλλη μια πολύ καλή μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα σε 3D αλλά αυτή τη φορά αφενός ο σκηνοθέτης είχε περισσότερες κάμερες στη διάθεσή του αφετέρου ο αγώνας ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρων σε βαθμό που πολλές φορές, η παρέα μου και εγώ, παρασυρόμασταν από τις φάσεις και όχι από το τρισδιάστατο εφφέ.

Μακάρι να συνεχίσει και να βελτιωθεί η προβολή παρόμοιων αγώνων με θέαμα.

Εμένα γιατί δε μου κάνει καμία εντύπωση το 3d ρε παιδιά; Δε με κουράζει καθόλου αλλά και ψες δε με έκανε να αισθανθω ,πλην ορισμένων κοντινων πλάνων, κάτι ιδιαίτερο.

Γενικα μόνο το avatar και 2-3 ντοκιμαντέρ αξίζουν.

για αυτούς που γουστάρουν μόνο αθλητικά και έχουν το sports pack ΔΕΝ έχει τελικό 3D. Έτσι να φάτε την τιμωρία σας!

9 μέρες νόβα μου έμειναν και δεν το μετανιώνω που έφυγα δυστυχώς μετά απο τόσα χρόνια

Εγώ δεν θα ξαναβάλω Νόβα για ένα και μοναδικό λόγο: ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΆΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 3D??? Ήθελα να είχα μπροστά μου το λεβέντη που το σκέφτηκε να τον συγχαρώ.,,,
Το κανάλι NOVA 3D στον αριθμό 250 δείχνει τόσο κινηματογραφικές ταινίες 3D, όσο και αγώνες. Είναι εύλογο λοιπόν ότι θα προσφέρεται μόνο σε όσους έχουν το full pack και για τους υπόλοιπους θα είναι κλειδωμένο.

Σοβαρά; Ας το κλείδωναν όταν δείχνει ταινίες και να το άνοιγαν στα αθλητικά. Δε γουστάρω ρε φίλε να βλέπω ταινίες!

Το κανάλι NOVA 3D στον αριθμό 250 δείχνει τόσο κινηματογραφικές ταινίες 3D, όσο και αγώνες. Είναι εύλογο λοιπόν ότι θα προσφέρεται μόνο σε όσους έχουν το full pack και για τους υπόλοιπους θα είναι κλειδωμένο.
Δε νομίζω ότι είναι σωστή η προσέγγιση. Τους αγώνες οφείλεις να τους ανοίγεις και στους έχοντες το sports pack και αντίστοιχα τις ταινίες και στους συνδρομητές cinema pack.