NOVA 3D

Καλησπέρα παιδιά σχετικά με την κάλυψη των αγώνων απο την νόβα θέλω να ρωτήσω γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να "κλείσω" τον σχολιασμό του εκάστοτε παιχνιδιού και να απολαύσω ήχο dolby surround με τις ιαχές του γηπέδου και μόνο και σε συνδιασμό με 3d εκεί ΝΑΙ θα είμαι στο γήπεδο....τόσο δύσκολο είναι...?

ακόμη θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί η νόβα (και διορθώστε με αν είμαι λάθος) είχε βγεί και για πρώτη φορά το supersport2 τότε και ήταν το 2000 θυμάμαι τελικός κυπελου ελλάδας, Ολυμπιακός-πάοκ που έχασε 3-1 ο ολυμπιακός (με μπάγιεβιτς τότε ο πάοκ), την ημέρα του τελικού τον αγώνα τον έδειχνε το ALTER (νομίζω..) απο τα ελεύθερα και το ss1 απο το filmnet box τότε για πρώτη φορά το ss2 είχε επιλογές κατα την διάρκεια του παιχνιδιού να επιλέξει το θεατής γωνία θέασης, στατιστικά, ριπλέι φάσεων....το θυμάται κανείς...? Αυτά τί γίνανε μετά γιατί σήμερα δεν υπάρχουν...

Φανταστείτε full HD /3D /χωρις σπικάζ / και οπτική γωνία απο τον πάγκο....!!!:award:

Απάντηση: Re: NOVA 3D

Καλησπέρα παιδιά σχετικά με την κάλυψη των αγώνων απο την νόβα θέλω να ρωτήσω γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να "κλείσω" τον σχολιασμό του εκάστοτε παιχνιδιού και να απολαύσω ήχο dolby surround με τις ιαχές του γηπέδου και μόνο και σε συνδιασμό με 3d εκεί ΝΑΙ θα είμαι στο γήπεδο....τόσο δύσκολο είναι...?

ακόμη θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί η νόβα (και διορθώστε με αν είμαι λάθος) είχε βγεί και για πρώτη φορά το supersport2 τότε και ήταν το 2000 θυμάμαι τελικός κυπελου ελλάδας, Ολυμπιακός-πάοκ που έχασε 3-1 ο ολυμπιακός (με μπάγιεβιτς τότε ο πάοκ), την ημέρα του τελικού τον αγώνα τον έδειχνε το ALTER (νομίζω..) απο τα ελεύθερα και το ss1 απο το filmnet box τότε για πρώτη φορά το ss2 είχε επιλογές κατα την διάρκεια του παιχνιδιού να επιλέξει το θεατής γωνία θέασης, στατιστικά, ριπλέι φάσεων....το θυμάται κανείς...? Αυτά τί γίνανε μετά γιατί σήμερα δεν υπάρχουν...

Φανταστείτε full HD /3D /χωρις σπικάζ / και οπτική γωνία απο τον πάγκο....!!!:award:

Αν κλείσεις το center στο 5.1 δεν θα έχεις σπικαζ. Το μόνο εύκολο στο Dolby.
Θυμάσαι τα supersport extra, έδινε το κανάλι την δυνατότητα στον τηλεθεατη μέσω ανεξάρτητου καναλιού να διαλέξει μια απο τις οπτικές γωνίες που ήταν διαθέσιμες. Τις Ανεξαρτητες καμερες τις επαιρνε Κατ' ευθειαν απο το βαν, ενω τα highlights τα ανεβαζε ο σταθμος. Τότε ήταν αρκετά "ευκολο" , πλέον με το HD, θέλει τεράστιο bandwidth, άρα ασύμφορο.

Πάντως αν θέλει να διαφημίσει η NOVA το 3D, μπορεί να βάλει logo, ένα avatar του Δημήτρη Διαμαντίδη !
Respect

Πάντως αν θέλει να διαφημίσει η NOVA το 3D, μπορεί να βάλει logo, ένα avatar του Δημήτρη Διαμαντίδη !
Respect
lol!!! τι παίχτης όντως!!!
ΔΕν ξέρω για το σπικάζ πάντως από ότι διαβάζω στο νετ πήγε κόσμος στο metro mall και οι εντυπώσεις ήταν καλές!!

H Nova πάντα πρωτοπόρα στη νέα τηλεοπτική εμπειρία, ξεκινά τη 3D εμπειρία με επιλεκτικές μεταδόσεις μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων και σύντομα θα επεκταθεί προσφέροντας ταινίες και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, εμπλουτίζοντας τον τρόπο απόλαυσης των σημαντικότερων ψυχαγωγικών γεγονότων.

H Nova πάντα πρωτοπόρα στη νέα τηλεοπτική εμπειρία, ξεκινά τη 3D εμπειρία με επιλεκτικές μεταδόσεις μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων και σύντομα θα επεκταθεί προσφέροντας ταινίες και ψυχαγωγικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, εμπλουτίζοντας τον τρόπο απόλαυσης των σημαντικότερων ψυχαγωγικών γεγονότων.

Που τα ξερετε ολα αυτα εδω. αντιπροσωπεια κανονικη

Η ταινία DRIVE ANGRY θα μεταδοθεί σε 3D τον Δεκέμβριο.
Μακράν ότι χειρότερο είδα τον τελευταίο χρόνο και μάλιστα σε 3d.
Βάζω στοίχημα ότι την πλήρωσαν την νόβα να το δείξει.
Στο θέμα μας λάθος η επιλογή για προβολή 3d μια τόσο χάλια ταινίας, από τον μέσι και την ματσάρα πετάς σκουπίδια.
Ένα avatar 3d θα ήταν ότι έπρεπε.

Συμφωνώ ένα Avatar 3D θα ήταν ότι καλύτερο αλλά και αυτή η προσπάθεια δεν είναι
καθόλου άσχημη για να δούμε ποιότητα και τα υπόλοιπα στοιχεία της μετάδοσης και μετά
θα κρίνουμε.

ας γίνει η αρχη ώστε να καθιερωθεί το 3d και λογικά θα έρθουν και τα blockbuster.

Απάντηση: Re: NOVA 3D

παιδια λεη τιποτα ?

Ο αγώνας Μιλαν-Μπάρτσα που έδειξε η Νοβα στις 23.11.11, αν θυμάμαι καλά, ήταν μια διαφορετική εμπειρία γιατί στις σκηνές μιας ταινίας ο σκηνοθέτης επιλέγει τη θέση των καμερών ώστε να έχει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θέλει ενώ σε έν ποδοσφαιρικό αγώνα δεν μπορεί να προβλέψει το σημείο που θα γίνει η φάση ώστε να στήσει εκεί τις κάμερες.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση των τριών διαστάσεων ήταν εμφανής στο συγκεκριμένο αγώνα.

Re: Απάντηση: Re: NOVA 3D

Ναι αλλά απο τότε.... τζιφος
τρώγοντας έρχεται η όρεξη λένε στο χωριό μου, κι εμας μας άνοιξε με αυτό το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε όντως να ετοιμάζουν κάτι πιο σταθερό σε πρόγραμμα κι γι αυτό να αργούν. Πάντως αμα παίξει το euro σε 3D, νομίζω ότι θα είναι πάνω από κάθε φαντασία.

Για την ώρα εγώ κάνα πιλοτικό περιμένω στα μεγάλα παιχνίδια (βλ. τελικούς CL και Europa) και άντε κάνα ημιτελικό σε μεγάλες διοργανώσεις με μεγάλα λεφτά. Σταθερό πρόγραμμα σε 3D θα κάνουμε καιρό να δούμε, αλλά ακόμα και οι μικρές γεύσεις μέχρι τότε μια χαρά μου φαίνεται. Στην τελική δε θέλω να δω και το Καβάλα - Ατρόμητος σε 3D, το διαρκείας θα είναι πιο φτηνό από την τηλεόραση. Καλύτερα λίγα και καλά! :)

θα πρέπει η παραγωγή που θα κάνει η Ισπανική τηλεόραση να είναι 3D για να κάνει αναμετάδοση η NOVA.
Τίποτα δεν εξαρτάτε απο τους ίδιους , εκτός φυσικά απο την Super-Ligda