NOVA 3D

Παιδια απο ποτε το 3d ειναι μονο για το full?εγω τωρα εβαλα το sports +value λογω προσφορας.Ειχα δει οτι το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ μπορουσες να το δεις με το συγκεκριμενο πακετο.

Καλό το 3d του Γουίμπλεντον, αλλά έχω την εντύπωση πως το πλάνο είναι πολύ κλειστό, η κάμερα αρκετά χαμηλά...
Βλέπεις πράγματα που δεν θα´βλεπες βέβαια, αλλά σαν να σε περιορίζει. Το γύρισα στο απλό HD...:chinese:

Απλα θα δεις κανενα μισαωρο. Οχι παραπανω. Το 3d perspective ξεκινα απο -5 εως +5. Για πιο ρεαλιστικο 3d πως να το ρυθμισω?

Last edited by a moderator:
Η δικιά μου έχει από -3 ως +3, βάζοντας + μεγαλώνει κάπως το βάθος, αλλά όχι φοβερά πράγματα.

Άλλαξα γνώμη. Έξοχο είναι το 3d του Γουίμπλεντον! (έχει ημιτελικούς γυναικών :2thumb22sup:).
Θα προτιμούσα βέβαια Σαράποβα & Κβίτοβα, αλλά τα τεμπελχανεία αποκλείστηκαν και πήγαν για μπάνια.

πφφφ νομιζω το 3d θα επρεπε να το εχουν στο hd πακετο και οποιος το ενεργοποιει ανεξαρτητα πιο πακερο εχει... στα 5 ευρω δλδ.

Tί ήταν τούτο πάλι?
Ανήθικες νοσοκόμες έτοιμες για όλα εισέβαλαν στο δωμάτιό μου λίγο μετά τις 01.00 ώρα Ελλάδος...
Έχοντας ξεπεράσει προ πολλού κάθε είδους αναστολές, προέβησαν σε αχαρακτήριστες πράξεις, ένθεν και κείθεν της τηλεόρασής μου...
Παρ´όλα αυτά , δεν θα προέβω σε κάποιου είδους διάβημα διαμαρτυρίας στη nova. :2thumb22sup:
Κράτησα μάλιστα τα ονόματά τους, ώστα στην κούφια ώρα που χρειαστώ νοσηλεία, να ξέρω που να απευθυνθώ! :flipout:

Tί ήταν τούτο πάλι?
Ανήθικες νοσοκόμες έτοιμες για όλα εισέβαλαν στο δωμάτιό μου λίγο μετά τις 01.00 ώρα Ελλάδος...
Έχοντας ξεπεράσει προ πολλού κάθε είδους αναστολές, προέβησαν σε αχαρακτήριστες πράξεις, ένθεν και κείθεν της τηλεόρασής μου...
Παρ´όλα αυτά , δεν θα προέβω σε κάποιου είδους διάβημα διαμαρτυρίας στη nova. :2thumb22sup:
Κράτησα μάλιστα τα ονόματά τους, ώστα στην κούφια ώρα που χρειαστώ νοσηλεία, να ξέρω που να απευθυνθώ!
Τελικά το 3D τα σπάει ε??Κάποιοι είναι πολύ τυχεροί που μπορούν και έχουν τέτοια υπηρεσία.

δεν χρειαζεται να εχεις nova, για να δεις 3D ταινιες, οποιουδηποτε ειδους...

Τελικά το 3D τα σπάει ε??Κάποιοι είναι πολύ τυχεροί που μπορούν και έχουν τέτοια υπηρεσία.

Μωρέ το 3d τα σπάει, το θέμα είναι ότι κόντεψε να σπάσει και η καρδιά μου! :grandpa:
Τυχερός θα είμαι άμα κερδίσω το τζόκερ.:idea:

Παιδιά με το 3D κανάλι της nova τι ακριβώς γίνεται? Το καλοκαίρι είχα ακούσει ότι το έδιναν μόνο σε όσους είχαν full pack (δεν ξέρω αν ήθελε απιπλέον να έχει και τα HD) .
Αυτό τον καιρό γίνονται προβολές?
Αν ναι,για να έχεις πρόσβαση τώρα θα πρέπει να έχεις full pack ?? Χρειάζεται να έχεις και τα HD ?

Μάλιστα με το full pack λοιπόν ανοίγει το κανάλι nova 3D ανεξαρτήτως αν έχεις και τα HD ή όχι.
Ευχαριστώ για την πληροφορία!

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει αν αυτό τον καιρό προβάλλεται κάτι σε 3D από το
εν λόγω κανάλι της nova ή το κανάλι είναι κλειστό?

Ευχαριστώ!