Nova 3Play

Να ρωτήσω κάτι και εγώ.
Σε παλιούς συνδρομητές(2008 περιπου) που είχαν σταματήσει και θέλουν να βάλουν 3 Play(το απλό), η εγκατάσταση και ο εξοπλισμός(πλην δέκτη) είναι δωρεάν?

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Επίσης:
1)αν τους πούμε να κάνουν την εγκατάσταση του πιάτου σε σπίτι σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που είναι το τηλέφωνο, πειράζει?

2)Το πιάτο είναι 60άρι?

Last edited by a moderator:
το πιάτο πλέον είναι 80αρι! όσον αφορά το δεύτερο ναι πειράζει γιατί σε καλούν πάλι πίσω για την ενεργοποίηση ωστε να το επιβεβαιώσουν!

Ευχαριστώ.
Εγώ πριν απο κάνα χρόνο που είχα βάλει μου είχαν δώσει 60άρι. Πως και το αύξησαν?
Δεν επαρκούσε για την λήψη ή δεν ξέρουν να κάνουν καλή στόχευση οι τεχνικοί της Nova?

Λεω να παρω το nova 3play ,αυτο στα 30 ευρω.Οσον αφορα την τηλεφωνια και το ιντερνετ ειστε ευχαριστημενοι?

Είμαι συνδρομητήs Nova μια 5ετια. ειχα το πακέτο sports pack + forthnet economy. σημερα μπήκα στο πακετο 3play με τα 29,90 το μηνα. δεν μου δωσανε κανενα απο τα δωρα που γραφουνε στη σελιδα
http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208
. ξερει κανεις αν τα δικαιούμαι

Nova 3Play Offer με Απεριόριστα Σταθερα & κινητά @ 29,90 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Καλησπέρα,

όπως ενημερώνουν απο σήμερα call center και καταστήματα , ισχύουν τα εξής:

Μόνιμα και όχι προσφορά , η τιμή του Nova 3Play είναι πλέον 29,90 / μήνα για πάντα, με απεριόριστα αστικά υπεραστικά και γρήγορο ίντερνετ έως 24 Mbps

• Nova 3Play + Απεριόριστα Σταθερά + Απεριόριστα Κινητά + γρήγορο ίντερνετ έως 24Mbps + Ποιοτική τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια για όλη την οικογένεια και το νέο κανάλι Nova life με αγαπημένες ταινίες, βραβευμένες ξένες σειρές, ψυχαγωγικά magazino & talkshow ΜΕ 29,90 / μήνα για ΠΑΝΤΑ

Ισχύει για αιτήσεις έως 10/06 για νέους πελάτες NOVA . Εξοπλισμός 49 / Εγκατάσταση Δωρεάν

Re: Nova 3Play Offer με Απεριόριστα Σταθερα & κινητά @ 29,90 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Καλησπέρα,

όπως ενημερώνουν απο σήμερα call center και καταστήματα , ισχύουν τα εξής:

Μόνιμα και όχι προσφορά , η τιμή του Nova 3Play είναι πλέον 29,90 / μήνα για πάντα, με απεριόριστα αστικά υπεραστικά και γρήγορο ίντερνετ έως 24 Mbps

• Nova 3Play + Απεριόριστα Σταθερά + Απεριόριστα Κινητά + γρήγορο ίντερνετ έως 24Mbps + Ποιοτική τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια για όλη την οικογένεια και το νέο κανάλι Nova life με αγαπημένες ταινίες, βραβευμένες ξένες σειρές, ψυχαγωγικά magazino & talkshow ΜΕ 29,90 / μήνα για ΠΑΝΤΑ

Ισχύει για αιτήσεις έως 10/06 για νέους πελάτες NOVA . Εξοπλισμός 49 / Εγκατάσταση Δωρεάν

ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ πάλι με την παραπάνω προυπόθεση και έως 10/6:

1. Απεριόριστα Σταθερά + γρήγορο ίντερνετ έως 24Mbps + Απεριόριστα Κινητά + όλα τα Novasports = 39.90 για παντα
2. Απεριόριστα Σταθερά + γρήγορο ίντερνετ έως 24Mbps + Απεριόριστα Κινητά + όλα τα Novacinema = 39.90 για παντα

( Στα κινητά ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 720' )

Ίντερνετ-σταθερό στα κάνει δώρο;Όπως δηλαδή ήταν με την christmas offer;

Μια χαρά τιμές είναι αλλά:

Δεν είναι προσφορά, αλλά δεν ισχύει για υπάρχοντες πελάτες (οξύμωρο σχήμα).

Δηλαδή όσοι έχουν συμβόλαιο που τελειώνει στον ορατό ορίζοντα είναι σαν να τους λες... στο καλό και να μας γράφετε

Άβυσσος η ψυχή του τμήματος marketing

Εγω πάντως που τους πήρα τώρα δεν γνωρίζουν τίποτα μου είπαν! και δεν το γράφει και στο site τους που είναι βασικο! Αυτή η εταιρία οτι να ναι!!!

την έχουμε ξαναδεί την ιστορία: Στην αρχή κάποιοι θα ξέρουν/ κάποιοι δε θα ξέρουν, σε μερικές ημέρες θα ανέβει στο website, μετά θα βγουν απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, μετά θα πάρει μια μικρή παράταση, μετά δε θα υπάρχουν διαθέσιμοι αποκωδικοποιητές κλπ.

μολις μιλησα με την φορθνετ. Οντως η προσφορα ισχυει οπως αναφερεται παραπανω και δυστυχως ισχυει μονο για πελατες που εχουν φορθνετ και συνδυαζουν για πρωτη φορα νοβα.

Σε μήνα μπορεί και λιγότερο θα ισχυει για όλους! ετσι πιστεύω!

δεν ξερω εαν θα γινει αυτο που λες αλλα εγω ηδη σκεφτομαι να κανω μεταφορα του ονοματος στην γραμμη τηλεφωνου στη γυναικα μου και να βαλω νοβα στο ονομα της.:)

λετε να το δεχθουν ετσι?

υ.γ. αυτη τη στιγμη εχω συνδυασμο φορθνετ double play gr και σπορτ πακετο στα 53 ευρω μαζι (κοστος και για τα δυο μαζι).

Καλή προσφορά θα έλεγα.
Πριν λίγα χρόνια αν έκανε η nova τέτοια προσφορά θα την είχε πάρει η μισή Ελλάδα και παραπάνω.

Κάλεσα τη Forthnet και επιβεβαίωσα την προσφορά.Όντως προς το παρόν,όπως μου είπαν,ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις.Εντός των επομένων ημερών,μου είπαν ότι λογικά θα ισχύει η προσφορά για όλους.Επαναλαμβάνω έτσι μου είπαν.Ίσως ο iosif 1980 να μπορούσε να μας διαφωτίσει περισσότερο.