Nova 3Play

Στη Forthnet μου είπαν ότι για το 3Play δεν ισχύει η έκπτωση με πάγια εντολή ή πιστωτική.Αντί έκπτωσης δίνουν,λέει,τους δωρεάν μήνες HD και multivew.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Σίγουρα λάθος,αλλά είναι η αλήθεια.Έρχεται ένας ενιαίος λογαριασμός για Forthnet και NOVA χωρίς έκπτωση στην τιμή του.

άμα βάλουμε χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας ισχύει ο 13 μήνας δωρεάν ?

λογικα οχι αφου δεν ισχύουν και τα άλλα! πάντως αυτοί εκεί στην νόβα τα χουν κάνει μαντάρα ολα!

μόλις μίλησα με forthnet (ευτυχώς μηδέν αναμονή) και η κοπέλα μου είπε οτι ισχύει και δωρεάν ο 13 μήνας και η έκπτωση μέσο παγιας εντολής. τώρα τι να πω ....

Λογικά έπεσες σε άσχετη ή δεν της εξήγησες ότι μιλάς για 3Play.Έρχεται ένας ενιαίος λογαριασμός και δεν ισχύει η έκπτωση,τσεκαρισμένο 1000%.

To νέο πακέτο Nova 3play είναι απίστευτα οικονομικό και μόλις ρώτησα ότι αν πληρώνεις συνεχώς επί 12 μήνες τον λογαριασμό σου με πιστωτική κάρτα, τότε ο 13ος μήνας είναι δώρο. Super προσφορά. Το καλό είναι, (από ότι ενημερώθηκα)ότι φτιάχνεις εσύ το πακέτο όπως θες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες και τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις...! καλό φαίνεται αυτό!

Last edited by a moderator:
To νέο πακέτο Nova 3play είναι απίστευτα οικονομικό και μόλις ρώτησα ότι αν πληρώνεις συνεχώς επί 12 μήνες τον λογαριασμό σου με πιστωτική κάρτα, τότε ο 13ος μήνας είναι δώρο. Super προσφορά
Αν θες να βλέπεις μονο τα ντοκιμαντερ καλη είναι!

Απάντηση: Re: Nova 3Play

To νέο πακέτο Nova 3play είναι απίστευτα οικονομικό και μόλις ρώτησα ότι αν πληρώνεις συνεχώς επί 12 μήνες τον λογαριασμό σου με πιστωτική κάρτα, τότε ο 13ος μήνας είναι δώρο. Super προσφορά

Διάβασε και το διπλανό topic που είναι πιο διαφωτιστικό στο συγκεκριμένο θέμα.

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

καλησπερα! αν και παρακολουθω καιρο το φορουμ ειμαι πρωταρης και εδω και στα δορυφορικα γενικα. μολις εβαλα Nova 3play + ολα τα Novacinema με πληρωμη μεσω τραπεζας. συνολικα πληρωνω 44,90 /μηνα για ιντερνετ, αστικη χρεωση για ολες τις κλησεις εντος Ελλαδας (σταθερα/κινητα) και ολη τη Nova εκτος τα Novasports (τα οποια και να τα ειχα δεν θα τα εβλεπα) και το Nova 3D (αλλα μονο για λιγους μηνες ακομα, απο ο,τι καταλαβαινω απ'την ανακοινωση).
με την τραπεζικη εντολη δεν εχει εκπτωση αλλα παιρνεις δωρο τα HD καναλια η το multiview αλλα το 2ο μονο για 6 μηνες. εγω πηρα τα HD καναλια φυσικα, και τον PVR αποκωδικοποιητη τον οποιο με τραπεζικη εντολη τον πληρωνεις 49 και δωρεαν την εγκατασταση. δηλαδη εχω και τις on demand ταινιες, και μπορω να γραψω ο,τι μα ο,τι θελω. στον ΟΤΕ μπορεις να γραψεις μονο αθλητικα (που δεν με ενδιαφερουν) και τα Ant1, Mega κτλ (ε μα LOL δηλαδη), και βεβαια οι on demand ταινιες χρεωνονται επιπλεον μια-μια.
δεν εχω καμια εμπειρια στο θεμα, ειναι η πρωτη φορα που αποφασιζω να βαλω συνδρομητικη τηλεοραση, αλλα εκανα την ερευνα μου και νομιζω για τους ταινιοφαγους αυτο το πακετο της Nova ειναι πολυ καλο! μολις δωσει και 3D ταινιες θα γινει τελειο :D

απο μονοι τους δεν ειναι επαρκεις, συμφωνω.
αλλα εχεις ολη την mainstream παραγωγη σε HD ποιοτητα χωρις να κουνησεις το δαχτυλακι σου, ενω για ολα τα υπολοιπα και οι δυο σου παρεχουν και ιντερνετ ;)

απο μονοι τους δεν ειναι επαρκεις, συμφωνω.
αλλα εχεις ολη την mainstream παραγωγη σε HD ποιοτητα χωρις να κουνησεις το δαχτυλακι σου, ενω για ολα τα υπολοιπα και οι δυο σου παρεχουν και ιντερνετ ;)

Προσωπικη μου γνωμη αφου υπαρχει το ιντερνετ ειναι περιττο να πληρωνεις το πακετο του cinema, ειδικα οταν οι ταινιες που θα παιχτουν σε αυτα τα καναλια κανουν τουλαχιστον ενα εξαμηνο να τις δειξουν ενω μπορεις, πριν καν ερθουν στην Ελλαδα, να τις δεις και σε ποιοτητα 720p,1080p, 3D και οτι ωρα θες...

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Προσωπικη μου γνωμη αφου υπαρχει το ιντερνετ ειναι περιττο να πληρωνεις το πακετο του cinema, ειδικα οταν οι ταινιες που θα παιχτουν σε αυτα τα καναλια κανουν τουλαχιστον ενα εξαμηνο να τις δειξουν ενω μπορεις, πριν καν ερθουν στην Ελλαδα, να τις δεις και σε ποιοτητα 720p,1080p, 3D και οτι ωρα θες...

Σωστό, αλλά δεν είναι όλοι (ή μάλλον οι περισσότεροι) εξοικειομένοι με τη διαδικασία αφενός του κατεβάσματος αφετέρου με τον υποτιτλισμό.