Λάθος τους νομίζω...Στη Forthnet μου είπαν ότι για το 3Play δεν ισχύει η έκπτωση με πάγια εντολή ή πιστωτική.
παιδιά γνωρίζεται άμα στο 3play ισχύει η έκπτωση μέσω πάγιας εντολής ;
άμα βάλουμε χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας ισχύει ο 13 μήνας δωρεάν ?
Αν θες να βλέπεις μονο τα ντοκιμαντερ καλη είναι!To νέο πακέτο Nova 3play είναι απίστευτα οικονομικό και μόλις ρώτησα ότι αν πληρώνεις συνεχώς επί 12 μήνες τον λογαριασμό σου με πιστωτική κάρτα, τότε ο 13ος μήνας είναι δώρο. Super προσφορά
To νέο πακέτο Nova 3play είναι απίστευτα οικονομικό και μόλις ρώτησα ότι αν πληρώνεις συνεχώς επί 12 μήνες τον λογαριασμό σου με πιστωτική κάρτα, τότε ο 13ος μήνας είναι δώρο. Super προσφορά
Για τους ταινιοφάγους ούτε η nova ούτε ο ΟΤΕ είναι επαρκής.
απο μονοι τους δεν ειναι επαρκεις, συμφωνω.
αλλα εχεις ολη την mainstream παραγωγη σε HD ποιοτητα χωρις να κουνησεις το δαχτυλακι σου, ενω για ολα τα υπολοιπα και οι δυο σου παρεχουν και ιντερνετ![]()
Προσωπικη μου γνωμη αφου υπαρχει το ιντερνετ ειναι περιττο να πληρωνεις το πακετο του cinema, ειδικα οταν οι ταινιες που θα παιχτουν σε αυτα τα καναλια κανουν τουλαχιστον ενα εξαμηνο να τις δειξουν ενω μπορεις, πριν καν ερθουν στην Ελλαδα, να τις δεις και σε ποιοτητα 720p,1080p, 3D και οτι ωρα θες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.