χονδρικη εκμισθωση γραμμης νοικιαζει η forthnet τη γραμμη μου απο τον ΟΤΕ και μου δινει double playΧΕΓ??
χονδρικη εκμισθωση γραμμης νοικιαζει η forthnet τη γραμμη μου απο τον ΟΤΕ και μου δινει double playΧΕΓ??
Όχι.Για κλήσεις μόνο προς Forthnet μαζί με σινεμά κοστίζει 44,90.Προς όλα τα δίκτυα έχει +5 ευρώ,δηλ. 49,90.Και επαναλαμβάνω είναι το μόνο που έρχεται φθηνότερα σε σχέση με τα παλιά τιμολόγια,αν συνυπολογίσεις αυτά που ανέφερα πριν.Δηλαδή (με την προϋπόθεση πάγιας εντολής) 49 ευρώ για τον 865 αντί 149+12 μήνες δωρεάν multivew.Δεν ξέρω,μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι το μόνο πρόγραμμα που "τρώγεται".Τα υπόλοιπα πακέτα... εντελώς εκτός πραγματικότητας.Απορώ πού αποσκοπούν και τι προσδοκούν από αυτά.Δίνει τα ίδια λεφτά αλλά έχει απεριόριστες κλήσεις μόνο προς forthnet (καινούριο "φρούτο" αυτό). Προς όλους χρειάζονται extra 5 ...
Έχεις δίκιο.:a0210:Όχι.Για κλήσεις μόνο προς Forthnet μαζί με σινεμά κοστίζει 44,90.Προς όλα τα δίκτυα έχει +5 ευρώ,δηλ. 49,90.
το καλυτερο για καποιον που θελει απλα να "χαζευει" και να ξεφυγει απο την μιζερη ιδιωτικη τηλεοραση,
ειναι το Forthnet 2play + start pack στα 35 ευρω.
ειδικα σε σχεση με τον οτε ειναι σαφως καλυτερο.
τα υπολοιπα πακετα,ειναι για αλλες εποχες.δυστηχως...
Εγώ βλέπω τον ΟΤΕ να αγοράζει την nova μαζί με όλο το προσωπικό και την forthnet να την στέλνει αδιαβαστη.
ακριβως αυτο σκευτηκαν τα λαμογια... σου λεει με τετοια τιμη παρε 5 καναλια να βλεπεις και δεν θα πας στον ΟΤΕ... εαν καποιος έχει παραπανω τοτε ειτε παει ΟΤΕ ειτε καθεται και τα πληρωνει για μεγαλυτερα πακετα
το καλυτερο για καποιον που θελει απλα να "χαζευει" και να ξεφυγει απο την μιζερη ιδιωτικη τηλεοραση,
ειναι το Forthnet 2play + start pack στα 35 ευρω.
ειδικα σε σχεση με τον οτε ειναι σαφως καλυτερο.
τα υπολοιπα πακετα,ειναι για αλλες εποχες.δυστηχως...
Και μάλιστα χωρίς το Αγγλικό πρωτάθλημα....Είναι πραγματικά γελοίο. Εδώ και 3 χρόνια έχω Forthnet 2play + Nova sport pack με 52,90. Μάλιστα 3 φορές μου έχουν ανανεώσει την προσφορά με το ίδιο.
Και τώρα, ακριβώς αυτά που έχω τα "πουλάνε" σαν προσφορά στα 59,90. 7 ευρώ ακριβότερα. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Αλλά ξέρετετε ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ
Στη σελίδα που αναφέρεις στο PDF, στο δεξί μέρος όπου αναλύει τα "δώρα", λέει για 6 μήνες multiview ή 3 μήνες adult ή 12 μήνες HD. Επίσης στον wizard λέει και εκεί 6 μήνες multiview. Όντως εκεί που αναφέρεις εσύ λέει 12 μήνες multiview. Κι αυτοί δε ξέρουν τι ισχύει.Όχι.Αν διαβάσεις την παράγραφο 9 του PDF για το 3Play αναφέρει καθαρά.12 μήνες για "όλα τα κανάλια Novacinema" ή "όλα τα κανάλια Novasports".Απλά δεν προσφέρεται αν συνδυάσεις και τα σπορ και τα σίνεμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.