Nova 3Play

δεν νομιζω! σου δίνει δώρο 6 μήνες αλλα για 18μηνο συμβόλαιο οπότε βγαίνει το ίδιο!

Ειναι καθαρα για 12μηνο συμβολαιο, το εκανα τον Ιανουαριο, εκανα αλλαγη παροχου απο fORTHNET σε OTE με OTE TV τους πρωτους 6 μηνες δωρεαν
και τους υπολοιπους 6 με 19,90.
Τωρα πηρα τηλεφωνο στο 13888 και πιστοποιησα οτι η συνδρομη μου (με τους 6 πρωτους μηνες δωρο) που εγινε στις 3/1/2013 ληγει στις 3/1/2014 και γινεται αοριστου.....

Επεξεργασία:
Τα 2 mbps του οτε. εχουν καποια λογικη για καποιον που δεν εχει φοβερες απαιτησεις οπως εγω, download δεν κανω και το live streaming που χρησιμοποιω καμια φορα για αθλητικα δουλευει απροβληματιστα με συνεχεις ωρες streaming χωρις να πεφτει.

Last edited by a moderator:
Δε βγαίνει το ίδιο.
Forthnet + OTETV 18 μήνες * (27,90+24,88) = 950,04
OTE + OTETV 6 μήνες * 30,90 + 12 μήνες * (35,90+19,90) = 855

πρωτα απ όλα που βρηκες οτε+οτε τν με 30.90;;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova 3Play

Στην επιλογή δύο έχεις 6 μήνες δωρεάν OTETV, οπότε -120 ευρώ.

ισχύει αυτό;; ..γιατί στο wizard δεν βγάζει κάτι

..επίσης ξέχασα να προσθέσω την αναγνώριση κλήσης

..αν ισχύει

τότε προσθέτοντας και αναγνώριση κλήσης 1,23 / μήνα

OTE 2p απεριόριστα σταθερά προς όλους = 33,03 X 6 = 198,18
OTE 2p απεριόριστα σταθερά προς όλους + OTETV Full Pack = 57,93 X 6 = 347,58
ΣΥΝΟΛΟ = 545,76 / έτος

ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ 1 = 87,6

Οπότε αλλάζουν λίγο τα δεδομένα...

thnx malakudi...

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Παιδια εχουμε και λεμε:
1) Forthnet 3play (με απεριοριστα σταθερα προς ολους και χρεωση σταθερου για κλησεις σε κινητα) + start pack = 34,90 *12 = 418.8 /12 μηνες = 34,9 τον μήνα
2) ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα 31,8 * 6 μηνες + 36,8 * 6 μηνες+ Ote TV 19,90 * 6 μηνες (6 μηνες δωρεαν) + Αναγνωρηση κλησης 1,2 *12 = 190,8 + 220,8 + 119,4 + 14,4 = 545.4 /12 = 45.45 τον μήνα
3) Forthnet 2play (με απεριοριστα σταθερα προς ολους και χρεωση σταθερου για κλησεις σε κινητα) 27,9 * 12 + Ote TV 25*12 = 334.8 + 300 = 634.8 /12 = 52.9 τον μήνα

χαχα, ωραίος....
το 3play της forthnet είναι φθηνό αν δεν ζητάς αλλά αν ζητάς κάτι παραπάνω τότε αναγκαστικά ανεβαίνεις.

χαχα, ωραίος....
το 3play της forthnet είναι φθηνό αν δεν ζητάς αλλά αν ζητάς κάτι παραπάνω τότε αναγκαστικά ανεβαίνεις.
Στο παραδειγμα 2 , ο οτε ειναι start η full ;

Παιδια εχουμε και λεμε:
1) Forthnet 3play (με απεριοριστα σταθερα προς ολους και χρεωση σταθερου για κλησεις σε κινητα) + start pack = 34,90 *12 = 418.8 /12 μηνες = 34,9 τον μήνα
2) ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα 31,8 * 6 μηνες + 36,8 * 6 μηνες+ Ote TV 19,90 * 6 μηνες (6 μηνες δωρεαν) + Αναγνωρηση κλησης 1,2 *12 = 190,8 + 220,8 + 119,4 + 14,4 = 545.4 /12 = 45.45 τον μήνα
3) Forthnet 2play (με απεριοριστα σταθερα προς ολους και χρεωση σταθερου για κλησεις σε κινητα) 27,9 * 12 + Ote TV 25*12 = 334.8 + 300 = 634.8 /12 = 52.9 τον μήνα

στο 1 μπορουμε να προσθεσουμε και τα HD οποτε 12 * 4,99 = 59.88 + 418.8 = 474.68 / 12 = 39,55 τον μηνα

Στο παραδειγμα 2 , ο οτε ειναι start η full ;
full pack

Η ταχυτητα ειναι ενα θεμα, αλλα εξαρταται ποιες ειναι οι αναγκες σου. Στη HOL εχω 11-12 και δεν κανει αποσυνδεσεις, ομως εξαρταται και σε ποια περιοχη εισαι.

Αυτο με τα 2mbps στον ΟΤΕ ειναι εντελως απαραδεκτο. Οτι πληρωνεις στις αλλες εταιριες για εως 24 δινεις εκει για 2 mbps. Φταιει και ο κοσμος που το βαζει. Αν σταματησουν να το βαζουν... Αν δεις παντως στο site λεει για δωρεαν τελος ενεργοποιησης. Μου ειχαν πει και εμενα για 6 μηνες δωρεαν ΟΤΕ TV.

Και εμενα μου προτειναν 6 μηνες δωρο OTE TV. Ρωτησα για τι συμβολαιο και μου ειπε 12μηνο. Οχι 18μηνο. Τωρα αν εκανε λαθος...αλλιως σου βγαινει 10 ευρω το μηνα αν κατσεις εναν χρονο...

περισσοτερο σκεφτομαι την φασαρια της μεταβασης + τα μαζεμενα παγια.
ο αδερφος μου που εβαλε στα 2,τρελαθηκε με την καθυστερηση στο ανοιγμα των ιστοσελιδων(απλα πραγματακια δηλαδη)και πηρε μετα απο 2-3 ημερες,να του το γυρισουν παλι στο 24.
απλα απαραδεκτο..

Last edited:
πρωτα απ όλα που βρηκες οτε+οτε τν με 30.90;;;;

Είπαμε, 6 μήνες δώρο το OTETV αν πας σε ΟΤΕ από άλλο πάροχο. Αυτά που γράφω αναφέρονται στο παράδειγμα του φίλου όπου τώρα είναι στη Forthnet και σκέφτεται αν θα έχει Forthnet + OTETV ή OTE + OTETV.

Παιδια εχουμε και λεμε:

Το 1 δεν είναι συγκρίσιμο με το full pack του ΟΤΕ. Αν θες να συγκρίνεις start pack nova με κάτι, σύγκρινε με family pack ΟΤΕ. Όπου και πάλι είναι χειρότερο, αφού ο ΟΤΕ έχει και ένα σωρό κανάλια HD. Οπότε αν πραγματικά θες να συγκρίνεις nova start pack, πρέπει να βάζεις και τα HD. Συνεπώς, θα είχες 39,89 *12 = 478,68 και στον ΟΤΕ θα είχες: 6 μήνες * 31,80 + 6 μήνες * 36,80 + 6 μήνες * 14,90 + 12 μήνες * 1,20 = 515,40. Περίπου 3 ευρώ διαφορά το μήνα ακριβότερη η πρόταση του ΟΤΕ. Είναι και το μόνο σημείο όπου έχει κάποιο νόημα η επιλογή Nova. Σε οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό και να πας, ο ΟΤΕ είναι καλύτερος αφού στο πολύ φτηνό full pack του έχει και κανάλια ταινιών και ενδιαφέροντα αθλητικά.

Είπαμε, 6 μήνες δώρο το OTETV αν πας σε ΟΤΕ από άλλο πάροχο. Αυτά που γράφω αναφέρονται στο παράδειγμα του φίλου όπου τώρα είναι στη Forthnet και σκέφτεται αν θα έχει Forthnet + OTETV ή OTE + OTETV.

Συγνώμη, 31,80, όχι 30,90.

Τα πράγματα είναι απλά.
Μέχρι πριν λίγους μήνες η εταιρεία έδινε το Forthnet 2play Economy (με απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά) & Νοva Sports + Value Pack με 53,90 Ευρώ (μόλις πριν από ένα μήνα ανέβασε την τιμή του πακέτου αυτού στα 65 Ευρώ, παράλληλα με την ανακοίνωση της απώλειας του αγγλικού πρωταθλήματος!!!!).
Τώρα με περίπου τα ίδια χρήματα (δηλ. με 54,90) μας δίνει κατά πολύ χειρότερο προιόν Α) στο τηλέφωνο, καθώς οι απεριόριστες κλήσεις περιορίζονται σε σταθερά Forthnet και Β) στην τηλεόραση καθώς στο Sports Pack από τον Σεπτέμβριο δεν θα βλέπουμε ούτε το Αγγλικό Πρωτάθλημα -για να μην πούμε όλα τα υπόλοιπα που έχουν χαθεί από τότε που ξεκίνησε (το καλοκαίρι του 2011) η προσφορά με τα 53,90 , δηλ. το γαλλικό πρωτάθλημα, το NBA και τα κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας και Ιταλίας.
Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να υποβαθμίζει κατά πολύ την ποιότητα του προιόντος του και ταυτόχρονα να αυξάνει την τιμή.
Προφανώς μας θεωρούν αφελείς αν αναλογιστούμε και την οικονομική κρίση που έχει μειώσει ακόμα περισσότερο το εισόδημα όλων μας, αλλά και το γεγονός ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα παρουσιάζει πολύ μικρότερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Εγώ προσωπικά, αν δεν αλλάξει κάτι στις νέες τιμές, θα περιμένω να λήξει η δέσμευσή μου στην προσφορά με τα 53,90 και μετά θα διακόψω.

+1000

περισσοτερο σκεφτομαι την φασαρια της μεταβασης + τα μαζεμενα παγια.
ο αδερφος μου που εβαλε στα 2,τρελαθηκε με την καθυστερηση στο ανοιγμα των ιστοσελιδων(απλα πραγματακια δηλαδη)και πηρε μετα απο 2-3 ημερες,να του το γυρισουν παλι στο 24.
απλα απαραδεκτο..

Κι εγώ 2άρα έχω,μα δε νομίζω να είναι θέμα ταχύτητας.Κάπου αλλού ίσως είναι το πρόβλημα.
Εκεί που σπάει νεύρα η 2άρα είναι στο οποιοδήποτε download.Περιμένεις,περιμένεις,περιμένεις.....

Κι εγώ 2άρα έχω,μα δε νομίζω να είναι θέμα ταχύτητας.Κάπου αλλού ίσως είναι το πρόβλημα.
Εκεί που σπάει νεύρα η 2άρα είναι στο οποιοδήποτε download.Περιμένεις,περιμένεις,περιμένεις.....

οπως και να`χει φιλε vforvendetta,
το 2mbs ειναι ταχυτητα του παρελθοντος και ξυνιζει πολυ.
ας το κανουν ενα 4αρι τουλαχιστον...

Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό!Όταν υπάρχουν χώρες,όπως η Φινλανδία(θα μου πεις τι συγκρίνω....), η οποία έχει νομοθετήσει για παροχή δωρεάν internet 1Mbps στους πολίτες της,ο Οτέ την χρεώνει 27 -32 ευρώ.
Για μένα η προσφορά του Οτέ (6 μήνες δωρεάν τηλεόραση) είναι απλά ένας κράχτης.Μετά το 6μηνο ξεφεύγει πάρα πολύ η κατάσταση και σε βάθος χρόνου πληρώνεις πολλά.Εκτός κι αν θες να βάλεις συνδρομητική τηλεόραση για ένα χρόνο.
Άρα πρώτα πρέπει να σκεφτεί κάποιος γιατί θέλει συνδρομητική τηλεόραση.
ΥΓ:Στον Οτέ έχω dp 2 Mbps eco και otetv full pack.Μου βγαίνει 47 ευρώ τον μήνα.Σε 4 μήνες τελειώνει ο χρόνος για ιντερνετ+σταθερό.Είμαι έτοιμος να πάω hol και υπολογίζω να γλιτώσω γύρω στα 6-7 ευρώ.Που θέλω να καταλήξω.Αν είσαι ευχαριστημένος από την forthnet,κάτσε εκεί που είσαι.

γι`αυτο ειπα και πιο πανω,οτι σαν πακετο,ειναι και οι 2 ακριβοι.
δηλαδη εαν θες να παρεις 3play(full) σε εναν απο τους 2,
ξεπερναει κατα πολυ το κατοσταρικο το 2μηνο και στις 2 περιπτωσεις.
δηλαδη παμε κανα 120αρι ο οτε και κανα 160αρι η forthnet.
πολλα λεφτα....

Ακριβό 2play ο ΟΤΕ, ακριβή δορυφορική η nova. Έχεις δίκιο, Δημήτρη: είναι πολύ καλή περίπτωση για τους περισσότερους ο συνδυασμός 2play forthnet - ΟΤΕ TV.

είναι και η φορθνετ... αλλα και ο οτε 27 ευρω!!! η 2αρα;;;!

ο οτε ομος νομιζω δε μπορει να κανει καλυτερες τιμες λογω εεττ.

Εμένα πάντως που τώρα έχω full pack+double play unlimited+multiview ,με συμφέρει να το γυρίσω σε 3play full. Από 92,43 το μήνα πάω στα 79.90 και έχω παραπάνω απεριόριστες κινητά.
Νομίζω για όποιον τα θέλει όλα η προσφορά είναι καλή!