Nova 3Play

Και σε μένα πήραν πριν μέρες και μου ειπαν για "ειδική προσφορά 2 ημερών" που τρέχει και ήταν:
με 29,9 τηλέφωνο σταθερά απεριόριστα, 24αρα ιντερνετ, κινητα με χρέωση σταθερών και νοβα σταρτ πακ ή εναλλακτικά
με 29,9 τηλέφωνο σταθερά απεριόριστα, 24αρα ιντερνετ και 720 λεπτά δωρεάν κινητά (αλλά χωρίς νοβα καθόλου)

Δεν γέλασα.. Τους είπα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι!

Παντως τον τελευταίο καιρό μας έχουν τρελάνει απο την nova στα τηλ. Άλλα απο τιμές του καλοκαιριού την προσφορά δεν την πιάνουν με τίποτα!!!

Αν βάλεις στα 19,9 της προσφοράς του φίλου παραπάνω και το sports pack με άλλα 19,9 μια χαρά το πιάνουν..

νομιζω οτι ειναι ακριβώς η ιδια έχεις δικιο ναι αλλα στα τηλέφωνα που μου κάνουν τωρα τελευταία απο νοβα και δεν τους λέω οτι είμαι συνδρομητής δεν την πιάνουν με τίποτα...

Last edited by a moderator:
Αν δεν κρατιέστε βάλτε το, αν περιμένετε λίγο όμως, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να το πάρετε -10 ευρώ ή κάποια άλλη καλύτερη προσφορά

Συμφωνώ απόλυτα.!!!

Προσωπικά έχω το ίδιο με 39,90 . Σταθερά ( αστικά και υπεραστικά ), κινητά 720 λεπτά, Internet 24αρι και nova sports pack.
"Δώρο" τα HD για 12 μήνες και το adult pack για 3 μήνες...

σε 12 μήνες θα αλλάξει αυτό το πακετο; Δηλαδή μπορεί να γίνει πιο ακριβό;

γεια , τα παιδια θελουνε να πουνε ότι εαν περιμενεις λιγο καιρο ακομα ολο και καποια προσφορα θα βγει λογο εορτων.
Εγω πχ δινω 50 ευρω για 3paly+nova full pack+720 λεπτα κινητα ... εσυ πχ εχεισ παρει προσφορα 50 ευρω χωρις τα 720 λεπτα προς κινητα και χωρις το cinema κομματι. οπότε είτε ζητας κατι καλυτερο (εαν γινεται αυτο φυσικα) η περιμενεις λιγο μπας και βγει προσφορα ειτε το αγοραζεις και τελος καλο για εσενα

Καλησπέρα παιδιά καμιά προσφορά για μας που έχουμε 3 play στα 29,90 υπάρχει? Και κάτι ακόμα... Εδώ και δύο μήνες έχουν προστεθεί στον λογαριασμό μου 5 ευρώ (τα hd κανάλια της προσφοράς) τα οποία έχω πληρώσει . αν τα σταματήσω αλλάζει κάτι στο συμβόλαιό?

Εμείς βάλαμε το 3play με τα σπόρτς μαζί και δεν μας παίζουν τα hq ενω είναι δωρεαν για 12 μήνες...και μας ειπαν οτι δεν το συμπληρώσαμε ατην αίτηση και πρεπει μα δίνουμε τώρα 10 ευρω τον μήνα (ουτε καν) τι να κανουμε; Εμείς δεβ το ξέραμε οτι πρέπει να το συμπληρώσουμε, αυτός δεν μας το είπε. Και τωρα βγαίνουν απο πάνω

Καταρχάς τα hd είναι 5 ευρώ το μήνα.
Να πάτε στο μαγαζί που κάνατε την αίτηση και να απαιτήσετε να προσθέσουν με κάποιον τρόπο δωρεάν τα hd για ένα χρόνο.
Αλλιώς, καταγγείλτε τη σύμβαση.
Να δεις, θα το κάνουν αμέσως, Σουζάνα!-bye-

Δεν μας τα βάζουν λεει οτι έπρεπε να είχαμε δει την αίτηση κλπ, αλλα όφειλε αυτος που ήρθε για τα χαρτιά να μας το πει, αλλά σεν το ειπε επιτηδες!!!! Και τωρα βγαίνουν απο πάνω

Παιδιά μια ερώτηση έχω Forthnet απεριόριστα σταθερά και κινητά και απεριόριστο ιντερνετ
Και θέλω να βάλω Nova όλα τα αθλητικά και multiview και σε hd με δυο αποκοδικοποιητες.
Τι με συμφέρει;;;

εμενα ολα αυτα που λες μου τα εδωσαν με 49,90 αλλα με πληρωμη με πιστωτικη.

Eγω επικοινωνησα με εκπροσωπο απο site που εχουν support και ειπα να με καλεσει το τμημα προσφορων.Οταν με πηραν εκανα το παζαρι και καταληξαμε στα 49,90.