Nova 3Play

και που πέρνουμε για να το κατεβάσουμε κι αλλο;; εγω που πήρα πριν μια ώρα μου είπαν 69.80 και χωρις κινητά!

Μπες στο site, στην επικοινωνία, στείλε τους email ότι ενδιαφέρεσαι κλπ, άσε τηλέφωνο επικοινωνίας και θα σε πάρουν. Τώρα έχεις κανένα πακέτο;

ναι φιλε μου εχω το 3play+sport + κινητα στα 40 παλιος πελάτης μετα απο πιέσεις μου το δώσανε. θα ήθελα το φουλ βέβαια...

Last edited:
Οκ ακόμα καλύτερα. Στα σχόλια γράψε τι έχεις και πες ότι θες καλύτερο πακέτο+προσφορά. Μπορεί να πάρει 3-4 μέρες αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα άξιζε η αναμονή.

Τωρα ειδα στην TV διαφημιση που ειναι μονο για παλιους συνδρομητες 3play με 15 euro novasport all+novacinema all+ κινητα για ενα χρονο και οι 2 πρωτοι μηνες δωρο.

Καλά ρε μας δουλεύουν; Γιατί δεν εφαρμόζουν μία τιμολογιακή πολιτική για όλους να ξεμπερδεύουμε;

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Τωρα ειδα στην TV διαφημιση που ειναι μονο για παλιους συνδρομητες 3play με 15 euro novasport all+novacinema all+ κινητα για ενα χρονο και οι 2 πρωτοι μηνες δωρο.
Εγραφε novasport all+novacinema all? Γιατι εγω ειδα nova sport 1 + nova cinema 1 .