Nova 3Play

Κάτοχος εδώ και 2 μηνες του Nova 3play full(+κινητα) με 49,90, με κάλεσαν εχτές για να μου κάνουν μία προσφορά....
τους άφησα να προχωρήσουν και κατέληξαν ..πάλι στα 49,90 αλλα χωρίς κινητά.
Πιστεύω οτι αυτοί που δεν είναι συνδρομητές ήδη, να κάνουν υπομονή ...κάποια στιγμή θα τους κάτσει δεν μπορεί!!

Καλησπέρα στην παρέα.
Έκλεισα πριν λίγες μέρες το 3play πακέτο με τα φουλ νοβασπόρτς αλλά χωρίς σινεμά και χωρίς τα 720 λεπτά προς κινητά με 49,9/μήνα...
Με αυτά που διαβάζω εδώ (μετά από μια αναζήτηση στο google περί του χρόνου ενεργοποίησης) νιώθω ότι πιάστηκα κορόιδο!:clown: όταν σε άλλους συνδρομητές παρέχονται αυτά + τα 720 προς κινητά με 39,9!! και σε άλλους και σε άλλους + όλα τα σίνεμα + 720 προς κινητά με 50!
την πάτησα από ότι φαίνεται :bang: ...

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Μπορείς να επωφεληθείς από την προσφορά που τρέχει τώρα για τα Χριστούγεννα. Δηλαδή με επιπλεον πέντε ευρώ και δέκα λεπτά να έχεις, 720 λεπτά προς κινητά, και το novacinema1, και 12 μήνες hd. ισχύει μέχρι της τριάντα μια Δεκεμβρίου.και όλα αυτά για τους πρώτους δυο μήνες με 29.90.

Last edited:
Καλησπέρα στην παρέα.
Έκλεισα πριν λίγες μέρες το 3play πακέτο με τα φουλ νοβασπόρτς αλλά χωρίς σινεμά και χωρίς τα 720 λεπτά προς κινητά με 49,9/μήνα...
Με αυτά που διαβάζω εδώ (μετά από μια αναζήτηση στο google περί του χρόνου ενεργοποίησης) νιώθω ότι πιάστηκα κορόιδο!:clown: όταν σε άλλους συνδρομητές παρέχονται αυτά + τα 720 προς κινητά με 39,9!! και σε άλλους και σε άλλους + όλα τα σίνεμα + 720 προς κινητά με 50!

Απλά δεν τρέχει η προσφορά αυτή που έγραψαν οι προηγούμενοι πλέον.

Καλησπέρα στην παρέα.

Σου έδωσαν τουλαχιςτον HD δωρεάν και adult pack για κανά τρίμηνο;;

HD τα κλασσικά,για ένα δίμηνο και adult για 1 μήνα νομίζω.
ελπίζω αν βγει καμιά καλή προσφορά να επωφεληθούν και παλαιοί συνδρομητές.. (ναι καλά.. :singer: :tongue:)
επειδή βλέπω ότι τα hd δεν τα ανοίγει,χρειάζεται να πάρεις στο 18345 για ενεργοποίηση;

Σε εμένα είχαν ανοίξει κανονικά.
Ποτε σε ενεργοποίησαν;;
Κανονικά θα επρεπε να τα εχεις.

Πάρε τηλέφωνο.... Κοιτά, μην σου πούνε ότι δεν τα εχεις.

Να ξέρεις πάντως ότι τα δίνουν γενικά και για 12 μήνες και οχι μονο για 2.

Εγω εχω στα 40ε 3play με ολα τα αθλητικα και 12 ωρες κινητα.υπαρχει καποια προσφορα?περισυ διναν δωρο για ενα διαστημα το nc1 στο αθλητικο και το ns1 στο κινηματογραφικο πακετο.λετε να δωσουν κατι αντοιστιχο φετος?σε προηγουμενο μηνυμα καποιος ρωτησε αν δινουν δωρεαν για παντα το novacinema 1 στην προσφορα των 40.λετε αν το ζητησω να μου το δωσουν?

Last edited by a moderator:
Είσαι κοντά σε λήξη σύμβασης;; Αν ναι,προσπάθησε για κατι παραπανω..
Αλλιώς, μην ταλαιπωρήςε τσάμπα....

Πριν περιπου ενα 6μηνο απο την προσφορα κριστμας 2012 πηγα σε αυτη των 40ευρω αλλα επειδη δε βλεπω πολλες ταινιες δε θα εβαζα ποτε κινηματογραφικο πακετο αλλα αν το δωσουν δωρεαν δε θα με χαλουσε κιολας.

Δεν νομίζω να στο δώσουν δωρεάν. Σίγουρα η προσφορά τους είναι all sports+cinema1+κινητά+hd =54.90.Με τους πρώτους δυο μήνες 29.90. Εαν τώρα δεν σου δώσουν κάτι καλύτερο από αυτό, εγώ στην θέση σου δεν θα άλλαζα το πακέτο που έχεις.

Καλημέρα σε ολους. Ειμαι στο πακετο το καλοκαιρινό με ολα τα αθλητικά και κινητά με 39,90. Ολα λειτουργούν καλα και οφείλω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πριν δεκα μερες έστειλα ενα mail στην εταιρία και τους ρώτησα αν μπορουσα να προσθέσω και ολα τα εργα ποσο θα μου χρεωναν το πακετο .Δεν μου απαντησε κανεις...Θα μπορουσαν να με περναν και να μου ελεγαν πχ 70 ευρω και εγω θα απαντουσα οχι η ναι η στην τελικη να μου πουν δεν μπορεί να γίνει αυτο . Εκεινο που θελω να πω ειναι οτι μερικα πραγματα καλο θα ειναι να ειναι χτισμενα σε αμοιβαίο σεβασμο!!! Βεβαια οφείλω να πω οτι αν το ηθελα πραγματικα θα πηγαινα σε ενα μαγαζί φορτνετ και θα ζητούσα να παρω το φουλ και να σταμάταγα την καλοκαιρινή προσφορά αλλά δεν θα εβαζα ποτε νοβα χωρις την προσφορα λόγο οικονομικών προβλημάτων... Σιγουρα η προσφορα που εχουμε μερική είναι πολυ καλή και δεν μπορεί να την ανταγωνιστή κανείς εκτος βέβαια απο το ενδεχόμενο πολύ απο εμας του χρόνου να αναγκαστούμε να κόψουμε τελείως το σταθερό γιατι δεν θα μπορουμε να πληρωνουμε ουτε καν σταθερο ισως ουτε καν το ρευμα ....και αυτο πρεπει να αρχισουμε να το σκεφτόμαστε όλοι και εμείς άλλα και οι εταιρίες....:fahne90:

Last edited:
συμφωνώ σε όλα οσα γράφεις.είμαι και εγώ στο πακέτο με την καλοκαιρινη προσφορα 39,90 sports pack. Το πακετο αυτό σ αυτή την τιμη είναι εξαιρετικο αλλα θα ηταν απολυτο αν ειχε μεσα τα HD και το novacinema 1

Τα Hd τα έχω για 12 μήνες γιατί πληρώνω με πιστωτική .Σίγουρα είναι πολύ καλή προσφορά ναι. Απο εκει και πάνω όμως (39,90) τουλάχιστον σε εμενα θα με προβλημάτιζε αλλα σκευτικα να ρωταγα ποσο θα πήγαινε...

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Πριν δεκα μερες έστειλα ενα mail στην εταιρία και τους ρώτησα αν μπορουσα να προσθέσω και ολα τα εργα ποσο θα μου χρεωναν το πακετο .Δεν μου απαντησε κανεις...
Aν εχεις facebook στειλε μηνυμα στην σελιδα τους και θα σου απαντησουν σιγουρα.

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

Σιγά μην τους παρακαλεσω κιόλας φιλε μου. Αν νομίζουν κιόλας οτι η τιμή αυτή δεν τους συμφέρει (39,90) να βγάλουν ανακοίνωση να κάνουμε αίτηση διακοπής χωρίς πρόστιμο....Νομίζω ότι θυμούνται εποχές πριν χρόνια που έδινα για νοβα ένα σορό λεφτά!!!(είμαι λιγάκι πειραγμένος απο την συμπεριφορά τους ναι) αλλά και πάλι δεν ενοω οτι δεν αξίζουν τα λεφτα αυτα για οτι προσφερουν απλα λεω οτι πρεπει να καταλάβουμε εμεις τι θελουμε και πόσο δινουμε γι αυτο. Και ενοω οτι εγω ιντερνετ ηθελα (αντε 20 ευρω) και βρέθηκα με nova3play (40 ευρω) και αν παω στο 50 με τα έργα ,τώρα που το σκευτομαι ισως κανω λαλακια.....αυτα!!!!!

Παιδιά με το καλοκαιρινό πακέτο πόσο σας έρχεται ο λογαριασμός να πληρώσετε; γιατί σε εμένα τα έχουν μπλέξει στο λογιστήριο και μου χρεώνουν κάτι κουφά 25άρια επιπλέον του 39,90