Nova 3Play

Έχουν αναφερθεί μερικά περιστατικά με το 3play και ειδικά σε όσους είχαν άλλο πακέτο και άλλαξαν με μία από τις εκδόσεις του.

Είχα 2play eco και άλλαξα τον ΙΟΥΝ σε 3play με 29,90 και ταλαιπωρήθηκα αρκετούς μήνες για να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Βοήθησε σ' αυτό, ουσιαστικά, και ο Νίκος στο Nova Official Support.

Last edited by a moderator:
ειδα μια προσφορα στο site της forthnet με δωρο τον pvr για νεες αιτησεις.
θελω να κανω αιτηση για forthnet 3play.στη wind κλεινω χρονο 20 απριλιου.ξερει καποιος τι προστιμο πληρωνω γιατι στο site που εψαξα δεν βρηκα κατι.επισης τι πρεπει να κανω;παω και κανω αιτηση κανονικα στη forthnet ή πρωτα διακοπη στη wind και μετα αιτηση στη forthnet;

ειναι λιγο μπλεξιμο,αλλα κανε μια βολτα απο ενα wind καταστημα,να δεις τι θα σου πουν.
μην ξεχασεις να τους πεις οτι θες μεταφορα γραμμης και οχι διακοπη,γιατι ετσι μπερδευτηκαμε με την περιπτωση του μπαρμπα μου και δεν μπορουσαμε να βρουμε ακρη.

ΔΕΝ θα πας απο καμμια Wind...αν θες φορητοτητα θα το κανεις στη νεα σου εταιρια...αλλοιως το αφηνεις ετσι οπως ειναι.....

ειδα μια προσφορα στο site της forthnet με δωρο τον pvr για νεες αιτησεις.
θελω να κανω αιτηση για forthnet 3play.στη wind κλεινω χρονο 20 απριλιου.ξερει καποιος τι προστιμο πληρωνω γιατι στο site που εψαξα δεν βρηκα κατι.επισης τι πρεπει να κανω;παω και κανω αιτηση κανονικα στη forthnet ή πρωτα διακοπη στη wind και μετα αιτηση στη forthnet;

Αίτηση φορητότητας στη forthnet θα κάνεις και όλα τα άλλα θα τα αναλάβει η ίδια η forthnet.Έχε όμως στα υπ' όψιν σου πως θα πληρώσεις ποινή αν φύγεις πριν την 20η Απριλίου.

Η ποινή διακοπής συμβολαίου ισχύει άν κάνεις αίτηση φορητότητας πρίν τις 20 Μαρτίου. Τον τελευταίο μήνα του συμβολαίου δεν ισχύει ποινή.

στη wind λεει οτι αμα κανω 2 μηνες πριν τη ληξη εινα προστιμο 17 ευρω περιπου.οποτε δεν με νοιαζει.να ρωτησω κατι αλλο εχω βρει ενα pace 831 ενος φιλου.για να δουλεψω το multiview σαυτον τον δεκτη μου δινουν νεα καρτα η δινω τον αριθμο της καρτας και την παντρευουν με τη δικη μου;η ο δευτερος δεκτης δεν χρειαζεται καν καρτα;

αμα ειναι φιλου σου τιποτα δεν μπορεις να τον κανεις τον 831.

η καρτα πουχει ο δεκτης μεσα μπορει να χρησιμοποιηθει μονο απτον ιδιο ε;

Εχω την εντύπωση, ότι πλέον μπορείς να μεταβιβασεις τον δέκτη. Μια ερώτηση στο Nova official Support, θα σου λύσει την απορία.

καλυτερα να παρω τηελεφωνο ομος,πιο γρηγορα θα μαθω.

Last edited:
Την περασμένη Τετάρτη (12/2) υπέγραψα συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών 3play με την Forthnet (μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής από ΟΤΕ).

Έχετε υπ´όψιν σε πόσο καιρό ολοκληρώνεται η διαδικασία;

Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει γίνει τίποτα, εκτός από την NOVA που "άνοιξε" την επομένη υπογραφής του συμβολαίου.

Σε κανονικές συνθήκες, χρειάζονται 15 μέρες περίπου (η ΕΕΤΤ ορίζει 10) αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που η διαδικασία τραβάει περισσότερο. Στην περίπτωσή μου (από Forthnet σε Wind, για να βάλω vdsl από KV), έπιασα τον εκπληκτικό χρόνο των 2 μηνών περίπου, αν και η Forthnet είχε δώσει το ΟΚ από τις πρώτες μέρες. Από την έρευνα που έκανα, έμαθα ότι ο ΟΤΕ απέρριπτε συνεχώς το αίτημα με την επανάληψη της "αιτιολογίας" που είχε αναγράψει στην ΕΒΔΑΦ "Απόρριψη λόγω συνδεδεμένης αίτησης", την οποία ουδέποτε και κανείς μπόρεσε να ερμηνεύσει.

Η Νόβα άνοιξε γιατί δεν έχει σχέση με τη φορητότητα της γραμμής από ΟΤΕ σε Forthnet.

και τωρα μεχρι να ενεργοποιηθει η τηλεφωνια τι ποσο θα χρεωνεται ο φιλος για τη nova μονο;ρωταω γιατι κιεγω θα κανω τι\ο ιδιο αυτες τις μερες.

Εάν ο "φίλος" είναι ο υποφαινόμενος, να σου απαντήσω ότι χρεώνομαι με 30,96 μηνιαίως + 4,99 για το HD (αυτό δεν μου άρεσε βεβαίως, επειδή στο ''πακέτο" που έχω υπογράψει τα HD είναι δωρεάν για 12 μήνες).

Nova 3Play: δώρο ο αποκωδικοποιητής & το δορυφορικό πιάτο & η εγκατάσταση...μόνο για λίγες μέρες!

Η πιο οικονομική και ολοκληρωμένη υπηρεσία Nova 3Play που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλης της οικογένειας για ποιοτική οικιακή ψυχαγωγία και αξιόπιστη επικοινωνία μόνο με 29,90 το μήνα, διατίθεται με δώρο τον αποκωδικοποιητή, το δορυφορικό πιάτο και δωρεάν εγκατάσταση. Η υπηρεσία Nova 3Play προσφέρει internet 24Mbps, απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις, κλήσεις προς κινητά με αστική χρέωση και πλούσιο τηλεοπτικό θέαμα μέσα από περισσότερα από 250 κανάλια! Το τηλεοπτικό μπουκέτο της υπηρεσίας περιλαμβάνει:

το ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε με προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες και σειρές πριν από την προβολή τους στα κανάλια ελεύθερης μετάδοσης και εκπομπές όπως το «Cinemam» με προτάσεις γεύσεων για κινηματογραφικές βραδιές, το «Success Stories» με ιστορίες Ελλήνων που διακρίθηκαν στον τομέα τους, το «Lifetimε» με νέα από τη διεθνή κι εγχώρια showbiz καθώς και το ανατρεπτικό talk show «Λαμπατέρ» με τον Λάμπη Ταγματάρχη και καλεσμένους πρόσωπα της επικαιρότητας
το NovasportsHighlights, το κανάλι με τα καλύτερα αθλητικά στιγμιότυπα όπου μεταδίδεται και η αθλητική εκπομπή σημείο αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση «η Ώρα των Πρωταθλητών», με τον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Καραλή
τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, εξειδικευμένο παιδικό πρόγραμμα, θεματικά κανάλια για τη μόδα, την ιστορία, τη μουσική, τον αθλητισμό και την showbiz
βραβευμένες ξένες σειρές σε νέους κύκλους επεισοδίων από τα γνωστά κανάλια F και Foxlife.

Ο συνδρομητής διατηρεί πάντα τη δυνατότητα να προσθέτει επιπλέον υπηρεσίες, προσαρμόζοντας το Nova 3Play στις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις, είτε προσθέτοντας τα αθλητικά κανάλια Novasports και τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema, είτε προσθέτοντας επιπλέον χρόνο ομιλίας και κλήσεις προς κινητά για να μιλάτε με τις ώρες.

www.digitaltvinfo.gr

Εάν ο "φίλος" είναι ο υποφαινόμενος, να σου απαντήσω ότι χρεώνομαι με 30,96 μηνιαίως + 4,99 για το HD (αυτό δεν μου άρεσε βεβαίως, επειδή στο ''πακέτο" που έχω υπογράψει τα HD είναι δωρεάν για 12 μήνες).
σε χρεωνουνε και για τη τηλεφωνια χωρις να εχεισ ενεργοποιηθει ακομα;