Nova 3Play

Καλησπέρα.
Βαρέθηκα το streamming και είπα να "ψαχτώ" γιά NOVA.Είδα ότι τα κανάλια Novasports κοστίζουν 20 ευρώ.Πόσο να έχει τηλέφωνο και internet, κανένα 20άρι (υπέθετα).Αμ δεν...Αναγκαστικά πρέπει να πάρεις τα 250 κανάλια άρα 30+20=50 ευρουλάκια.Και είπα (μέσα μου)
δεν γαμ...ται.Αλλά μετά παρατήρησα ότι στο πακέτο προσφέρεται "2 μήνες Nova HD".
Απ'ότι κατάλαβα μετά τους δύο μήνες θα πρέπει να πληρώνω γιά να έχω το αυτονόητο (HD); Άρα πάμε στα 55 ευρώ γιά να βλέπω τρείς αγώνες την εβδομάδα;

Last edited by a moderator:
Απ'ότι κατάλαβα μετά τους δύο μήνες θα πρέπει να πληρώνω γιά να έχω το αυτονόητο (HD); Άρα πάμε στα 55 ευρώ γιά να βλέπω τρείς αγώνες την εβδομάδα;
Ναι αν σου είπαν δώρο για 2 μήνες.
Ναι συμφωνώ είναι αρκετά ακριβά.

Για εμένα λογική τιμή είναι στο 3play το 39,90.

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο. Ειναι θεμα διαπραγματευσης , εγω πληρωνω σε ταμειο και εχω 12 μηνες δωρεαν τα hd. Κακως βεβαια , επρεπε να τα εχουν free....

Τελικά έκανα αίτηση σήμερα γιά 3play+Novasports.
Tα HD είναι δώρο γιά 12 μήνες.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η δέσμευση είναι γιά 18 μήνες. Δηλαδή γιά 6 μήνες σκοπεύουν να με χρεώνουν από 5 ευρώ. Θα δούμε...

ΥΓ: Από την εμπειρία σας πόσο χρόνο θα πάρει γιά την εγκατάσταση;

Αυτη τη περίοδο οχι πολύ. Εξαρτάται βεβαια απο τον εγκαταστατη, αλλα δεν θα αργήσει.
Πόσο σου βγήκε το μήνα.;;
Ναι, θα πληρώνεις 5 για 6 μήνες... :(

Επειδή έβαλα και δωρεάν κλήσεις προς 50 χώρες μου βγαίνει 57 ευρώ (30+20+7).
Ελπίζω να έχουν καταργήσει το 5ευρω μέχρι τότε γιατί μπορεί να τα "πάρω". Κυρίως γιατί σε δεσμεύουν γιά 18 μήνες.
Αλλά μπορεί και να είμαι άπληστος. Θα δούμε.

ΥΓ: Μάλλον δεν με κατάλαβες καλά.Εννοούσα πόσες μέρες θα τους πάρει μέχρι βλέπω NOVA στην τηλεόραση μου :smile:

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Επειδή έβαλα και δωρεάν κλήσεις προς 50 χώρες μου βγαίνει 57 ευρώ (30+20+7).
Ελπίζω να έχουν καταργήσει το 5ευρω μέχρι τότε γιατί μπορεί να τα "πάρω". Κυρίως γιατί σε δεσμεύουν γιά 18 μήνες.
Αλλά μπορεί και να είμαι άπληστος. Θα δούμε.

ΥΓ: Μάλλον δεν με κατάλαβες καλά.Εννοούσα πόσες μέρες θα τους πάρει μέχρι βλέπω NOVA στην τηλεόραση μου :smile:

Ποσό κοστίζουν οι κλήσεις για άλλες χώρες; ξέρεις αν περιλαμβάνονται οι Φιλιππίνες ή Σαουδική Αραβία;

επειδη με ενδιαφερουν τα τουρνα τεννις atp και grand slam που μεταδιδουν συνηθως τα eurosport εκτος του nova sports...ξέρει κανείς αν στο start pack που διαφημιζεται προβάλονται κανονικα? (στο πακετο του ote tv προβάλονται για παράδειγμα...)... αν ξέρει κανείς θα είμαι υπόχρεως

να σου κανω μια ερωτηση? και ο οτε δεν εχει τα grand slam και τα εχει η νοβα... και της μελβουρνης τωρα τον ιανουαριο το ειδα σε ενα φιλο που εχει οτε tv μεσω eurosport κανονικα... αρα εχει νοημα που τελικα εχασε τα 1000?? αν τα δειχνει το eurosport μια η αλλη δεν είναι?

Δεν έχει τα πάντα το eurosport.Π.χ τώρα πρόσφατα είχε atp 500 στα otesport (στο Ντουμπάϊ νομίζω), ενώ στο eurosport όχι.To Γουίμπλετον το ' χει αποκλειστικά η Νόβα και το eurospοrt δεν το δείχνει.

Καταλαβα...εχεις ιδεα ποια τουρνουα τεννις προβαλει το eurosport?γιατι μπηκα στο σιτε πηρα και την forthnet αλλα ακρη δεν εβγαλα...

Γράφετε ολόκληρες τις λέξεις.

Φιλε pankal6...τσεκαρε και το ιταλικο supertennis που ειναι ελευθερο στο Ηotbird (http://www.supertennis.tv)
Εχει τα περισσοτερα (αν οχι ολα) ATP 500 + ATP 250...

Να σαι καλα θα το τσεκαρω..πληροφοριακα για οποιον εχει τα ιδια γουστα...τα eurosport μεταδιδουν 3 grand slams εκτος του wimblendon και 2,3 250 atp το χρονο... σχεδο ολο το πακετο το εχει ο οτεtv.