Nova 3Play

παιδια στην εγκατασταση που θα μου κανουνε με χρεωνουνε το καλωδιο;και αν ναι ποσο;επισης αν θα χρησιμοποιήσω μικτη sat/tv για να μην κατεβαζω καλωδια να τα παρω ναταχω εγω η θαχει μαζι του αυτος;

Θυμάμαι είχα πληρώσει για την εγκατάσταση 49 ευρώ και όλα τα υλικά ήταν μέσα στην τιμή. Αν η εγκατάσταση είναι δωρεάν, δεν θα πληρώσεις τίποτα για το καλώδιο.

Τώρα για το θέμα του μίκτη, καλύτερα να μιλήσεις με τον τεχνικό, πριν γίνει η εγκατάσταση. Ο δικός μου δεν είχε τίποτα μαζί του, πέρα από τα υλικά.

Έτσι ειναι. Απλα εαν ειναι συνεργάσιμος και εχει όρεξη, εαν του έχουν προηγηθεί εγκαταστάσεις με 10-15 μέτρα, πιθανότατα εαν του το ζητήσεις να μην χρεώσει. +- 5μετρα, δεν νομιζω να υπάρχει θέμα...

καλημέρα σε όλους. Μου τηλεφώνησαν ότι αύριο το πρωί θα έρθει ο τεχνικός για την εγκατάσταση του πιάτου. Φεύγω από Cyta και ξεκινάω με Nova (3play). Tι θα γίνει παιδιά με το ίντερνετ και το τηλέφωνο; Θα πάω ταυτόχρονα αύριο στη nova ή θα έχω μόνο τηλεόραση από αύριο; ή τίποτε από τα δύο; ευχαριστώ.

Η εγκατασταση του πιατου εχει να κανει μονο με το θεμα τηλεορασης, η οποια και θα λειτουργει οταν θα φυγει ο τεχνικος.
(υποθετω οτι εχεις ηδη τον αποκωδικοποιητη).
Το internet τηλεφωνο ειναι ξεχωριστη διαδικασια, και αν χρειαστει, αλλος τεχνικος.

καλημέρα σε όλους. Μου τηλεφώνησαν ότι αύριο το πρωί θα έρθει ο τεχνικός για την εγκατάσταση του πιάτου. Φεύγω από Cyta και ξεκινάω με Nova (3play). Tι θα γίνει παιδιά με το ίντερνετ και το τηλέφωνο; Θα πάω ταυτόχρονα αύριο στη nova ή θα έχω μόνο τηλεόραση από αύριο; ή τίποτε από τα δύο; ευχαριστώ.
ρώτα στο thread forthnet support να σου δώσουν λεπτομέριες

net blues και alfadia σας ευχαριστώ πολύ. Δεν μού έδωσαν ακόμα αποκωδικοποιητή και από τη forthnet μού είπαν μόλις τώρα ότι αύριο θα γίνει η εγκατάσταση αλλά αργότερα θα ενεργοποιηθούν τόσο το τηλέφωνο/ίντερνετ όσο και η τηλεόραση. Σας ευχαριστώ.

αν παρω το sport pack το novA 3D που εχουνε δωρο για ενα χρονο και τις 3d ταινιες;
και τα δωρα που εχει multiview,adult και hd πρεπει να τα επιλεξω στην αιτηση για να τα παρω;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ....μια ερώτηση στο site στην nova λέει ότι το nova3play παίζει και σε περιοχές εκτός κάλυψης δίκτυου μετά απο δυο τηλέφωνα στην nova ο ένας υπάλληλος μου λέει ότι ισχύει και ο άλλος όχι ξέρει κανείς αν όντως ισχύει η προσφορά ;

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ....μια ερώτηση στο site στην nova λέει ότι το nova3play παίζει και σε περιοχές εκτός κάλυψης δίκτυου μετά απο δυο τηλέφωνα στην nova ο ένας υπάλληλος μου λέει ότι ισχύει και ο άλλος όχι ξέρει κανείς αν όντως ισχύει η προσφορά ;

ρώτησε καλύτερα στο thread *** Nova official support *** θα σου πουν ακριβώς τι ισχύει

Επειδή μ' ενδιαφέρει κι εμένα αυτό, απλά είμαι ακόμα δεσμευμένος με 12μηνο συμβόλαιο με τον ΟΤΕ μέχρι τον Σεπτέμβριο λόγω νέας τηλεφωνικής γραμμής, υπάρχουν 2 λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet στη περιοχή σου. Είτε μέσω ΑΡΥΣ είτε με δορυφορικό internet και voip τηλεφωνία. Και στις 2 περιπτώσεις η τιμή είναι 10 παραπάνω.

Εμένα με ενδιαφέρει το ΑΡΥΣ λόγω του ότι το Α/Κ στα 300 μ. από το σπίτι μου κι έχω έτσι κι αλλιώς μεγάλη ταχύτητα κι επειδή δεν μπορώ να τραβήξω το επιπλέον καλώδιο που χρειάζεται το δορυφορικό 3Play. Αυτήν τη λύση έχει και ο γείτονάς μου!

Το δορυφορικό 3Play τώρα προσφέρει σοβαρό πλεονέκτημα σε απομακρυσμένες περιοχές από τα Α/Κ αφού προσφέρει 20 Mbps. Με πολιτική ορθής χρήσης όμως.

Θα περιμένω μέχρι το Σεπτέμβριο όμως λόγω συμβολαίου.

μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες για το 3play sat απο τον γειτονα σου? το voip πως δουλευει?

Τελικά δεν ισχύει το 3play παρά μόνο το 20% έκπτωση όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω .

Απάντηση: Re: Nova 3Play

μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες για το 3play sat απο τον γειτονα σου? το voip πως δουλευει?

Δεν έχει το δορυφορικό 3play. Έχει το 3play μέσω ΑΡΥΣ. Πληρώνει 39,90 αντί για 29,90 .

Να ρωτήσω κάτι.
Αν κάποιος έχει το 3play με το nova startpack και επιθυμεί να προσθέσει τα novasports κανάλια θα δεσμευτεί εκ νέου για 12 μήνες?