Nova 3Play

Κατά 99% ναι. Ας απαντήσει βέβαια και κάποιος άλλος για σιγουριά.

Νταβατζιλίκι είναι αν ισχύει προφανώς.

Εδώ σε υποβάθμιση πακέτου (χωρίς να υπάρχει δέσμευση προφανώς) και πάλι σε δεσμεύουν.. Για αναβάθμιση είναι στανταράκι!

Εδώ εγω που είχα δωρεαν το adult pack για τρεις μήνες και οταν ζήτησα διακοπή στο λογαριασμό είδα οτι οτι το συμβόλαιο ξεκινούσε απο την ημερομηνία της διακοπής . Κοπριτες

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Εδώ εγω που είχα δωρεαν το adult pack για τρεις μήνες και οταν ζήτησα διακοπή στο λογαριασμό είδα οτι οτι το συμβόλαιο ξεκινούσε απο την ημερομηνία της διακοπής . Κοπριτες

Δηλαδή; Υπάρχει κάπου διπλή χρέωση;

Να ρωτήσω κάτι.
Αν κάποιος έχει το 3play με το nova startpack και επιθυμεί να προσθέσει τα novasports κανάλια θα δεσμευτεί εκ νέου για 12 μήνες?
Ναι, εχει δωρεάν HD- multiview ή δεν ξέρω τι για ένα χρόνο, οπότε έχεις νέο συμβόλαιο... ρώτα τους αν υπάρχει χωρίς αυτά και ενημέρωσέ μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova 3Play

Δηλαδή; Υπάρχει κάπου διπλή χρέωση;

Όχι απλώς απο την ημέρα διακοπής του πακέτου ξεκινάει να μετράει το συμβόλαιο σου. Δηλαδή δεσμευεσαι παραπάνω καιρό

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το πακετο μετα εωτικα καναλια που τα ειχα 3 μηνες δωρεαν και οταν τα σταματησα στο status στην forthnet που βλεπω τους λογαριασμους μου αρχικη ημερομηνια ελεγε την ημερα που σταματησα τα ερωτικα καναλια και οχι την ημερα που εκνα τρα συμβολαια!!εκανα τα παραπονα μου στα παιδια της forthnet εδω και με πηραν τηλ.και ειπαν οτι δεν εχει γινει καμια επεκταση του συμβολαιου και οτι αρχικη ημερομηνια ειναι αυτη που εκανα το συμβολαιο στην αρχη!αντε να δουμε οταν φτασω να κλεισω χρονο τι θα γινει!

Άρα εμένα που τελειώνει μέσα Αυγούστου που ειναι η αρχική ημερομηνία και κλείνω χρόνο , μπορω να τους πάρω απο τωρα για προσφορά

Αν θες να προσθεσεις υπηρεσιες για να ανεβει η συνδρομη ναι παρε και ζητα

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Άρα εμένα που τελειώνει μέσα Αυγούστου που ειναι η αρχική ημερομηνία και κλείνω χρόνο , μπορω να τους πάρω απο τωρα για προσφορά

δεν χάνεις και τίποτα . στείλε τους και αυτό που θες στο nova official support

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το πακετο μετα εωτικα καναλια που τα ειχα 3 μηνες δωρεαν και οταν τα σταματησα στο status στην forthnet που βλεπω τους λογαριασμους μου αρχικη ημερομηνια ελεγε την ημερα που σταματησα τα ερωτικα καναλια και οχι την ημερα που εκνα τρα συμβολαια!!εκανα τα παραπονα μου στα παιδια της forthnet εδω και με πηραν τηλ.και ειπαν οτι δεν εχει γινει καμια επεκταση του συμβολαιου και οτι αρχικη ημερομηνια ειναι αυτη που εκανα το συμβολαιο στην αρχη!αντε να δουμε οταν φτασω να κλεισω χρονο τι θα γινει!

σε περίπτωση διακοπής κάποιου επιπλέον προγράμματος (πχ adult pack), δεν ανανεώνεται η δέσμευση, αλλά όπως πάντα σε περιπτώσεις μετατροπών ξεκινάει νέος κύκλος τιμολόγησης από την ημερομηνία μετατροπής, χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται αυτομάτως ανανέωση δέσμευσης (βλέπουν στο λογαριασμό τους διαφορετικό κύκλο τιμολόγησης και νομίζουν ότι έχει γίνει ανανέωση δέσμευσης ή ότι έχουν διπλοτιμολογηθεί)

Άρα σε περίπτωση που κρατήσω μονο το 3play ( το συμβόλαιο λήγει αρχές αυγουςτου) και προσθέσω αργότερα πακετο ή αν γίνει επιτέλους καμία προσφορά ,το 12μηνο ξεκινάει απο την ημερομηνία που θα προσθέσω τα πακέτα ?

Καλησπέρα και από μένα,θα βάλει ο μπατζανάκης μου το 3 πλέι το απλό και έχω μια ερώτηση να κάνω το Novalife τι ακριβώς κανάλι,τι ταινίες βάζει? πόσες βάζει? και τι σειρές βάζει και πόσες την μέρα..Τι ώρες είναι ανοιχτό το κανάλι μιας που βλέπω ότιι δεν είναι 24ώρο...

Ευχαριστώ θέμης!!

Last edited by a moderator:
Επειδή αρχές Αυγούστου ληγη το 12μηνο που εχω ( 3play+sport pack + cinema1) . Το champion league & euro league που με ενδιαφέρουν θα τα εχει και την επομενη περίοδο η νοβα? για να συνεχίσω να είμαι συνδρομητής της , εκτός και άμα κάτσει καμία προσφορά .

Παιδια καλησπερα μηπως ξερει καπιος να μου πει. Οταν κανουμε μεταφορα απο 3play νοβα σε αλλη εταιρια τηλεφωνίας με την αλλαγη κόβετε κατευθείαν και η νοβα η θα μου ζητάνε αιτήσεις φαξ και τελικα κανα μηνα επιπλέον χρεωση λόγω πληρωμής με πιστωτικη. Το λεω αυτο γιατι σημερα πηγα να κόψω την νοβα και μου ειπαν οτι θα κοπεί αυτοματα μολις ολοκληρωθει η μεταφορα ( και φυσικα μεχρι τοτε θα πληρώνω νοβα με αθλητικα που δεν εχω δει απο το τελος του πρωταθληματος) αλλα δεν τους πολυπιστεύω!!!!

Last edited by a moderator: