Εδώ εγω που είχα δωρεαν το adult pack για τρεις μήνες και οταν ζήτησα διακοπή στο λογαριασμό είδα οτι οτι το συμβόλαιο ξεκινούσε απο την ημερομηνία της διακοπής . Κοπριτες
Ναι, εχει δωρεάν HD- multiview ή δεν ξέρω τι για ένα χρόνο, οπότε έχεις νέο συμβόλαιο... ρώτα τους αν υπάρχει χωρίς αυτά και ενημέρωσέ μας.Να ρωτήσω κάτι.
Αν κάποιος έχει το 3play με το nova startpack και επιθυμεί να προσθέσει τα novasports κανάλια θα δεσμευτεί εκ νέου για 12 μήνες?
Δηλαδή; Υπάρχει κάπου διπλή χρέωση;
Άρα εμένα που τελειώνει μέσα Αυγούστου που ειναι η αρχική ημερομηνία και κλείνω χρόνο , μπορω να τους πάρω απο τωρα για προσφορά
ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το πακετο μετα εωτικα καναλια που τα ειχα 3 μηνες δωρεαν και οταν τα σταματησα στο status στην forthnet που βλεπω τους λογαριασμους μου αρχικη ημερομηνια ελεγε την ημερα που σταματησα τα ερωτικα καναλια και οχι την ημερα που εκνα τρα συμβολαια!!εκανα τα παραπονα μου στα παιδια της forthnet εδω και με πηραν τηλ.και ειπαν οτι δεν εχει γινει καμια επεκταση του συμβολαιου και οτι αρχικη ημερομηνια ειναι αυτη που εκανα το συμβολαιο στην αρχη!αντε να δουμε οταν φτασω να κλεισω χρονο τι θα γινει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.