Nova 3Play

Στείλε ένα μήνυμα στο nova official support ώστε να σου πουν τι πρέπει να γίνει για να μην έχεις προβλήματα .

Εμένα μόλις με πήρανε τηλέφωνο για να προσθέσω στο 3play μου με +10 ευρώ τα cinema. Ξέρει κανένας αν περιέχει το hd ; (το έχω και θέλω να το βγάλω αν είναι να δίνω τα +10)
Μπορώ να το ζητήσω δωρεάν ;

Αμα τους πεις πληρωμη με παγια εντολη, ισως (για ενα χρονο). Τα εχουν δωσει δωρεαν σε παρομοια προσφορα.

Για ένα χρόνο είναι αυτές οι προσφορές ; το +10 εννοώ

Last edited by a moderator:
Πρεπει να το διευκρινησεις με τους ιδιους. Εδω και περιπου 1 χρονο παντως εχουν υιοθετησει την πολιτικη "για παντα". Αυτο για τα δωρεαν hd ειναι για ενα χρονο παντως.

Σε ευχαριστώ πολύ :) Με την προϋπόθεση του hd (και του 1 έτους αντί για 18 μήνες ανανέωση που προφανώς θα μου ζητήσουν) θα δεχτώ μάλλον την προσφορά.

Ανανέωση 1 χρόνο αλλά τα hd δώρο μόνο για 2 μήνες. Τελικά δεν δέχτηκα.
Ίσως να ζητάω πολλά αλλά και τα 45 που θέλουν δεν τα λες και λίγα κάθε μήνα.

Τελικά με πήρανε ξανά και δέχτηκαν +10 τα cinema και δωρεάν τα hd για ένα χρόνο. Οπότε καταλήξαμε σε συμφωνία για 1 χρόνο :)

εγώ έχω 3play με απεριόριστα σταθερά και 720λεπτά σε κινητά + nova cinema + internet με 39,90 και με πήρε να μου προτείνει να δώσω 59??? για full pack... σαν επιβράβευση επειδή είμαι λέει καλός πελάτης!!!!!
Μόλις αρνήθηκα μου είπε ότι θα μου προσθέσουν δωρεάν το novasports1 αν κάνω ανανέωση για ακόμη 1 χρόνο...

Παίζει τίποτα και αρχίσαν να αγχώνονται μην δεν κάνουμε ανανέωση? Μπορώ να πάρω πχ τα HD αντί για το novasports άραγε? ή έστω τον 865 με κανένα 50άρικο μιάς και ο 831 τα εχει παίξει?

φιλε samniotis εγω εχω 24mbit, απεριοριστα σταθερα, 720 κινητα, HD με full pack στα 49.90 για παντα
κανε παζαρια ... ασχετο ... εχεις μπολικα καλουδια βλεπω στην υπογραφη σου :)

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Παίζει τίποτα και αρχίσαν να αγχώνονται μην δεν κάνουμε ανανέωση?
Λες να εχει σχεση με τις φημες για αγορα της νοβα απο οτε?

αν παρεις απο εμενα που εφυγα απο τα 40 με το αθλητικο πακετο και πηγα στην wind me 20 και οτε φουλ με 21 μαλλον κατι πρεπει να παιζει....

Παντως οπου γουσταρουν κανουν προσφορες, αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

εγώ έχω 3play με απεριόριστα σταθερά και 720λεπτά σε κινητά + nova cinema + internet με 39,90 και με πήρε να μου προτείνει να δώσω 59??? για full pack... σαν επιβράβευση επειδή είμαι λέει καλός πελάτης!!!!!
Μόλις αρνήθηκα μου είπε ότι θα μου προσθέσουν δωρεάν το novasports1 αν κάνω ανανέωση για ακόμη 1 χρόνο...

Παίζει τίποτα και αρχίσαν να αγχώνονται μην δεν κάνουμε ανανέωση? Μπορώ να πάρω πχ τα HD αντί για το novasports άραγε? ή έστω τον 865 με κανένα 50άρικο μιάς και ο 831 τα εχει παίξει?

Και γω το ίδιο ακριβώς πακέτο έχω φίλε μου με συμβόλαιο που λήγει στις 31 Ιουλίου και πριν μισή ώρα με πήραν τηλέφωνο να μου κάνει την ίδια "προσφορά" με σένα...ή 59,90 φουλ πακ με διεθνείς κλήσεις ή δωρεάν το σπορτς 1 και καινούργιο συμβόλαιο... και φάγανε χυλόπιτα...

Της λέω της κοπελίτσας που πήρε έχω πόσους γνωστούς που έχουν το φουλ πακ με 49,90...μου λέει δεν μπορώ να κάνω τέτοια προσφορά...μου άρχισε τα δεν υπάρχει τέτοια προσφορά και με έδωσε σε έναν προϊστάμενο της..μου αρχίζει αυτός τα ίδια με την άλλη...του λέω άνθρωπε μου και στο 39,90 που έχω μου δόθηκε η επιλογή να βάλω ή σινεμα ή σπορτς..άρα μου κοστολογήσατε και τα 2 από ένα 10ευρω...και τώρα μου ζητάς να πληρώσω 20ευρω αυτό που χτες μου το έδινες με 10ευρω?
Μου λέει τότε σας δίνουμε δωρεάν το σπορτς 1 με νέο συμβόλαιο...του απάντησα δεν θέλω..σε ένα μήνα τελειώνει το συμβόλαιο μου του λέω και θα πάω στον ΟΤΕ που θα σας πάρει και το τσάμπιονς λιγκ...

Ε ρε παιδιά είναι ξεφτίλα αυτό το θέμα με το ότι υπάρχουν 1000 διαφορετικές τιμολογήσεις..ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικό πακετό/τιμή δλδ...

Ο ΟΤΕ κάνει στοχευμένες προσφορές για εμάς του nova 3play...με 35 ευρώ ιντερνετ,σταθερά, και ΟΤΕ TV φουλ πακ...και γω να τους ζητάω να μείνω σε αυτούς με 49,90 και να μου λένε όχι?
Άντε γεια forthnet...ένα τσάμπιονς λιγκ σου έμεινε...θα στο πάρουν και αυτό τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο που γίνεται ο διαγωνισμός και τέλος...μείνε με τις καφετέριες που δείχνουν σούπαλιγκ.

Last edited:
Απορώ δηλαδή, υπάρχουν άτομα που δίνουν ακόμα 60αρια ; ; 50 το πολύ παιδιά για όλα, πιο πάνω δεν αξίζει

40 ευρώ όλο το πακέτο αλλιώς ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ,τους πήρε και το Universal Studios..Εγώ βλέπω όλο κάνει προσθήκες ο ΟΤΕ και σε HD χωρίς το 5 ευρώ,υπομονή σε 1 μηνα θα έχω τον ΟΤΕ,άκου εκεί που θα δίνουμε 60 ευρώ..ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!!!

Για να μην υπερβαλλουμε ομως στα αθλητικα υπερεχει η Νοβα, οσο εχει πρωταθλημα και τσαμπιονς λιγκ δεν φοβαται κατι... αν και το κεντρικο νοημα ειναι ιδιο, οτι πλεον ο ΟΤΕ εχει μπει πολυ επιθετικα και η Νοβα καπως πρεπει να αντιδρασει...

Απορώ δηλαδή, υπάρχουν άτομα που δίνουν ακόμα 60αρια ; ; 50 το πολύ παιδιά για όλα, πιο πάνω δεν αξίζει
Εσυ ας πουμε που δεν δινεις 60ρια τι ακριβως κανεις στο θεμα της nova? Αποτρεπεις τους υπολοιπους απο το να τα δωσουν?

δεν αποτρεπω κανεναν εγω, απλα λεω την αποψη μου λεω

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά. Τον Αύγουστο κλείνω 12 μηνες (όσο και το συμβόλαιο) στη νόβα. Αν δεν κάνω διακοπή ,γίνεται αυτόματα ανανέωση?