NOVA CARD ΜΕ SPLITTER ΣΕ DREAMBOX

OK ....

Για να μην κατηγορούμαι για μεροληψία, άσχετα αν η άλλη περίπτωση αφορούσε όλο το config του NewCS και όχι μόνο 3 γραμμές, το νήμα κλειδώνεται και τα ποστς θα σβηστούν οσονούπω ....

Απο εδώ και πέρα, έχετε και pm, βρείτε τα. Ετσι και ο suzakias δεν θα πουντιάσει πηγαίνοντας για banιο ....

Απο τη στιγμή που έστω και ένας απο σας θεωρεί εαυτόν αδικημένο, δεν υπάρχει άλλη οδός ...

Λυπούμαι πολύ, αλλά έτσι είναι ...

Απο τη στιγμή που έστω και ένας απο σας θεωρεί εαυτόν αδικημένο, δεν υπάρχει άλλη οδός ...

Λυπούμαι πολύ, αλλά έτσι είναι ...

Φίλιππε αυτό που λές είναι και λίγο άκυρο, γιατί άν ο καθένας έκφρασε ένα παράπονο και κλειδώνατε όλα τα thread, πάει το forum...

Και το είπες και μόνος σου μιλάμε για 3 γραμμές.....

Και είναι πρόβλημα που απασχολεί πολύ κόσμο απο search που έκανα στο net και δεν αφορά τίποτα μεμπτό ή παράνομο....

Αλλά δέχομαι την απόφαση σου...απλώς δηλώνω το παράπονο μου και εγώ!!!:ernaehrung004::ADFADF1:

Φίλιππε αυτό που λές είναι και λίγο άκυρο, γιατί άν ο καθένας έκφρασε ένα παράπονο και κλειδώνατε όλα τα thread, πάει το forum...

Και το είπες και μόνος σου μιλάμε για 3 γραμμές.....

Και είναι πρόβλημα που απασχολεί πολύ κόσμο απο search που έκανα στο net και δεν αφορά τίποτα μεμπτό ή παράνομο....

Αλλά δέχομαι την απόφαση σου...απλώς δηλώνω το παράπονο μου και εγώ!!!:ernaehrung004::ADFADF1:

Αιμίλιε, δεν ήταν άσχετο το παράπονο...
Αυτό που λέει ο Πάνος, όντως συνέβη όπως το λέει. Δεν ήταν για 3 γραμμές ασφαλώς, αλλά συνέβη.
Οπότε δεν είναι δυνατόν να αγνοήσω το παράπονό του ! Αν το αγνοήσω είναι σαν να μεροληπτώ υπέρ των υπολοίπων και εις βάρος του Πάνου. Επειδή όμως δεν μεροληπτώ ούτε υπέρ ούτε κατά κανενός (και έτσι σκοπεύω να το διατηρήσω) απο τούδε και εξής, κάθε ένας που θα ανεβάζει αποσπάσματα απο configuration θα βλέπει το ποστ του να εξαφανίζεται ....

Μέτρο ίσο για όλους.

Φιλικά,

Φίλιππος

Για configuration ok εχουμε και τα pm αλλα για συζητηση για ενα θεμα που καει πολυ κοσμο και δεν ειναι παρανομο νομιζω πως ειναι αδικο να το κλεισεις.
Ψαχνουμε να βρουμε μια λυση για αυτο το θεμα και μονο με την βοηθεια του ενος με τον αλλον θα βρεθει ο τροπος.

Θα προτιμούσα απλώς να αλλάξει η στάση της διαχείρησης και να επιτρέπεται η δημοσίευση configuration files από emu. Αυτό υποστήριζα και τότε, αυτό υποστηρίζω και τώρα. Η λάθος εις βάρος μου απόφαση στο παρελθόν ας μην οδηγήσει σε συνέχιση των λαθών.

Παιδια εγω συνεχιζω να το ψαχνω και σημερα θα κανω κι αλλες δοκιμες.
Οποιος δοκιμαζει και εχει νεα να τα ακουσουμε.

Απάντηση: Re: NOVA CARD ΜΕ SPLITTER ΣΕ DREAMBOX

Παιδια εγω συνεχιζω να το ψαχνω και σημερα θα κανω κι αλλες δοκιμες.
Οποιος δοκιμαζει και εχει νεα να τα ακουσουμε.

Συνέχισε ρε Dim γιατί εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι απο εδώ που είμαι και θα περάσει χρόνος μέχρι να ξαναπάω στον πεθερό μου...

Αν βρείς κάτι στείλε μου και pm....

Καλημερα, μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα αποτελεσμα. Εχω δοκιμασει με εξωτερικο reader σε phoenix mode και περασα στο cccam τις ρυθμισεις αλλα τιποτα. Restart εκανα, reboot εκανα τα παντα ολα διλαδη και το αποτελεσμα : μηδεν. τωρα τι απο ολα φταει δεν ξερω. Τουλαχιστον εχουμε τον souzakia που του δουλεψε και αυτο ειναι κατι.
εχω κι ενα cas interface 3 λετε να κανει δουλεια ?
καμια ιδεα κανεις για αυτο ?

Καλημερα, μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα αποτελεσμα. Εχω δοκιμασει με εξωτερικο reader σε phoenix mode και περασα στο cccam τις ρυθμισεις αλλα τιποτα. Restart εκανα, reboot εκανα τα παντα ολα διλαδη και το αποτελεσμα : μηδεν. τωρα τι απο ολα φταει δεν ξερω. Τουλαχιστον εχουμε τον souzakia που του δουλεψε και αυτο ειναι κατι.
εχω κι ενα cas interface 3 λετε να κανει δουλεια ?
καμια ιδεα κανεις για αυτο ?

Dim πες μας λίγο τι version κάρτας έχεις ??

Εννοεις την version της ΝΟΒΑ ?
Αν εννοεις αυτο 8α πρεπει να το απαντησω το απογευμα απο το σπιτι.

Εννοεις την version της ΝΟΒΑ ?
Αν εννοεις αυτο 8α πρεπει να το απαντησω το απογευμα απο το σπιτι.

Αν γυρίσεις την κάρτα της ΝΟΒΑ ανάποδα, γράφει τον τύπο της και την Version...

Δηλαδή του πεθερού μου είναι..

Zeta v.5.40 με serial που αρχίζει απο 4026.......

Σήμερα πήρα card reader phoenix v.1.3 serial + USB και θα ξεκινησω αύριο δοκιμές...

Ναι το ξερω οτι απο πισω γραφει version, αλλα τωρα δεν θυμαμαι απ' εξω.
Θα ενημερωσω το απογευμα.
Παντως δεν ειναι παντρεμενη καρτα και πεζει μια χαρα το splitter με τους panasat και με εναν echostar που εχω.Μονο με τον DM500 κανει νερα. Αλλα αν την βαλω μονη της παιζει.
Περιμενω νεα απο τις δοκιμες σου.

Καλημερα, κανενα νεο εχουμε απο δοκιμες ? Εγω δοκιμασα τα παντα και τιποτα.
Η καρτα της νοβα ειναι version KAPPA.
Ο dimfil πριν φυγει μου ειπε οτι αν δεν βγαλω ακρη με το cccam και τα διαφορα settings σιγουρα θα βρω λυση με το oscam. To ειχε δοκιμασει παλιοτερα σε αντίστοιχη περιπτωση και δουλεψε. Αλλα επειδη εφευγε δεν θυμοταν τι και πως ειπε οτι ολο και καποιος εδω θα γνωριζει κατι.
Οποτε καθε βοηθεια για oscam δεκτη.

Επαναφέρω το θέμα της λειτουργίας dreambox (έχω κλώνο 800HD Boot76 sim2.01) με κάρτα (πράσινη client) ενός ενσύρματου Card splitter CS Pro-4.
Ο διαμοιρασμός της κάρτας (Kappa ανύμφευτη) θέλω να γίνεται στο σπίτι μου μεταξύ του κλώνου 800HD και ενός ιστορικού Nokia 9800s με cam irdeto.

To CS Pro-4 λειτουργεί διαπιστωμένα στον Nokia 9800S με λίγα κολληματάκια αλλά όχι και στον 800DM με τα emu cam που του έχω χρησιμοποιήσει (τα γνωστά emu που κυκλοφορούν)

Η ερώτησή μου είναι αφενός αν μπορεί να λειτουργήσει μια τέτοια δικτύωση μιας και το 800HD δεν έχει "καθαρόαιμο" CI και αφετέρου αν κάτι τέτοιο γίνεται, ποιο είναι το hardware και software (μαζί με τις ρυθμίσεις) που απαιτούνται!

Κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη ακόμη και με PM από την στιγμή που το θέμα ειδικά της δημοσίευσης ρυθμίσεων είναι από ότι διαπίστωσα "λεπτό"!
Μετά την πιθανή απάντηση θα αναφέρω στην ομήγυρη, τα αποτελέσματα του εγχειρήματος για "ακαδημαϊκούς" λόγους.

Υ.Γ.
Απώτερος στόχος είναι η λειτουργία του συστήματος και με ...cs, αν γίνομαι αντιληπτός!
Αν κάποιος ανταποκριθεί να έχει υπόψη του πως θα απευθύνεται σε κάποιον που οι έννοιες, gemini, enigma, nabilo, emu cam, cccam, cs κλπ είναι γνωστές μόνο μια εβδομάδα.

Last edited:
Ξανά μανά επαναφέρω το θέμα γιατί μετά από πολλές δοκιμές ΔΕΝ κατάφερα να λειτουργήσω την Kappa κάρτα μου μέσα στο card splitter (CS-4pro SE) με όποια ρύθμιση και αν του έβαλα όταν η ψευδοκάρτα έμπαινε απευθείας στην dreamcrypt σχισμή του αποκωδικοποιητή. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει καμία λύση και το μόνο που έχω ακουστά είναι πως τελικά αυτό γίνεται μόνο αν βάλω εξωτερικό reader στον 800αρη!
Έχει κανείς άποψη? Τι reader χρειάζεται? Αυτό κάνει ? Τι ρυθμίσεις απαιτούνται?

Δεκτά και PMs!!!

Ας με διορθωσει καποιος που ισως ξερει καλυτερα αλλα οι 800αρηδες δεν παιζουν με serial reader. Εγω στον δικο μου εχω παρει ενα Smargo usb αν κανεις ενα search θα το βρεις και μαλιστα ο 800αρης υποστηριζει και usb hub οποτε οσες καρτες εχεις παιρνεις και Smargo και τις βαζεις πανω στο hub ολες μαζι.
Επειδη εχω το ιδιο θεμα με σενα και την οριτζιναλ μου την διαβαζει το ενσωματομενο αλλα την dummy (CS-8PRO) οχι νομιζω οτι ειχα δοκιμασει και στο smargo αλλα δεν επαιζε. Το θεμα ειναι οτι για το ενσωματομενο μου ειχε στειλει ενας φιλος απο το φορουμ ενα σωρο ρυθμισεις μεχρι να παιξει ενω στο smargo περαν μιας δηλωσης στο σισικαμ για να το αναγνωρισει δεν εχω κανει καμια αλλη ρυθμιση.
Αν καποιος φιλος ξερει τι ρυθμισεις θελει το smargo για να διαβαζει εστω την οριτζιναλ ας μου τις δωσει κι εγω θα δοκιμασω και την dummy αν παιζει και θα σου πω.

Edit: Θα δοκιμασω τωρα που το σκεφτομαι να κανω copy paste τις ρυθμισεις για το ενσωματωμενο και στο smargo.... φανταζομαι οι ιδιες θα ειναι...

Last edited:
Λοιπόν είναι πραγματικά απορίας άξιο γιατί το card splitter μου (CS-4PRO) παρότι δοκιμάστηκε και με το smargo δεν "ανοίγει" την Kappa κάρτα μου.
Εννοείται πως η επίσημη κάρτα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις λειτουργεί άριστα και στο Dreamcrypt του κλώνου μου αλλά και στο smargo + που δοκίμασα!
Μάλιστα η dummy κάρτα έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και με το ενσωματωμένο και με το smargo δηλαδή επικοινωνεί με το master (το κόκκινο led της dummy αναβοσβήνει) αλλά το irdeto δεν πρασινίζει όπως γίνεται όταν χρησιμοποιώ την επίσημη κάρτα!
Το card splitter λειτουργεί άριστα σε άλλον αποκωδικοποιητή άρα το θέμα έχει να κάνει τελικά με το soft cam και την συνεργασία του με την dummy και όχι με το reader!
Γνώση άλλη δεν έχω για το θέμα αλλά νομίζω πως η επίσημη αλλά και η dummy λειτουργούν στην ίδια συχνότητα (6 Μεγάκυκλους) άρα η dummy θα έπρεπε να λειτουργεί .... εκτός και αν δεν λειτουργούν στην ίδια συχνότητα!
Αν κάποιος φίλος ξέρει κάτι ή έχει επιτυχή λειτουργία με κάποιο configuration με card splitter σε κλώνο ή επίσημο θα εκτιμούσα πολύ να με ενημερώσει γι' αυτό με PM.
Σημειώνω πως χρησιμοποιησα για τις δοκιμές μου cccam 2.1.4, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο!