Καλησπέρα,
Έχω αγοράσει πρόσφατα το DB 800 HD κλώνο και έχω περάσει τους κωδικούς στο αρχείο cccam.cfg όπως αναφέρεται πιο πίσω, αλλά δεν ανοίγουν τα κανάλια της Nova. Η κάρτα της Nova που έχω είναι Version 4 του 2004 και ο DM τρέχει σε Linux 2.6.18-7.3-dm800 και έχει το CCcam 2.1.4/NewsCS 1.67. Υπάρχει κάποια λύση;
Το πιο stable version του NewCS για τις κάρτες της Nova της προηγούμενης γενιάς (Ver. 4) ήταν το 1.50...
Δοκίμασέ το, κι αν δεν παίξει το ψάχνουμε και περισσότερο...
Παιδια, σας παρακαλώ μπορεί κανεις να με βοηθησει ;
Καλησπέρα,
Έχω αγοράσει πρόσφατα το DB 800 HD κλώνο και έχω περάσει τους κωδικούς στο αρχείο cccam.cfg όπως αναφέρεται πιο πίσω, αλλά δεν ανοίγουν τα κανάλια της Nova. Η κάρτα της Nova που έχω είναι Version 4 του 2004 και ο DM τρέχει σε Linux 2.6.18-7.3-dm800 και έχει το CCcam 2.1.4/NewsCS 1.67. Υπάρχει κάποια λύση;
Αντί για χρήση των Cccam ή Scam, μπορεί ανύπαντρη ΚΑΠΠΑ να αναγνωσθεί με Oscam ?
Αν ναι, με ποια σεττινγκσ ?
Αν κάποιος το χρησιμοποιεί επιτυχώς, παρακαλώ έστω σε ΡΜ!
παιζει σε μενα κατευθειαν χωρις γραμμες με oscam.
Παιδιά από κατεβάζουμε το CCcam μαζί με το cfg.?
Δεν βλέπω να υπάρχουν πιά στον Gemini Server...
Επειδή αυτό με ενδιαφέρει αν μπορείς στείλε μου pm τί ακριβώς εχεις κάνει.
tynisia addons manager κατεβασετο περασετο στον φακελο tmp και κανε manual εγκατασταση επανεκινηση και μετα plugin το βλεπεις και κατεωαζεις οτι θελεις.
Το περιοδικό Digital TV Info έχει αναφερθεί σ' αυτό το θέμα, στο τεύχος Οκτωβρίου 2010.
Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω scans απ' τις σελίδες του άρθρου.
Σημ. Δεν ξέρω άν δουλεύει, χρησιμοποιώ CCcam.
Το περιοδικό Digital TV Info έχει αναφερθεί σ' αυτό το θέμα, στο τεύχος Οκτωβρίου 2010.
Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω scans απ' τις σελίδες του άρθρου.
Σημ. Δεν ξέρω άν δουλεύει, χρησιμοποιώ CCcam.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.