Nova Christmas Offer 2013

Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer 2013

Με το καινούργιο πακέτο θα έχεις μόνο το NovaCinema1+NovasportsAll και αν κατάλαβα καλά 2 μήνες δώρο. Δηλαδή 29.90 για δυο μήνες και μετά 54.90

Ακριβώς, με μια επιφύλαξη για τα HD

Έτσι ακριβώς είναι. Τους δύο πρώτους μήνες 29,90 και μετά 54,90. Μόλις μίλησα με τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Τα HD αν τα είχες δωρεάν για 12 μήνες τα χάνεις και τα έχεις μόνο για 2 μήνες εκτός κι αν γυρίσεις τον τρόπο πληρωμής σε πιστωτική κάρτα οπότε στα δίνουν δώρο για 12 μήνες.

Σαν να μην ήθελαν να κάνουν προσφορά, σαν να μην είναι έτοιμοι ή να μην αντέχει το δίκτυο πελάτες ... παροτι έχει κάποια θετικά δεν "τραβάει" και είναι κρίμα γιατί είχαν αρχίσει κάτι ενδιαφέρον πέρσι.

Πόσο καλύτερη θα ήταν μια "προσφορά" στα 35 ευρώ, με NovaSports1 ή ΝόvaCinema1 , περίπου όπως πέρσι.
Ακόμα και χωρίς δωρεάν αστικά, κινητά, ούτε καν την μαγκιά για τιμές αστικών σε κινητά, πάλι θα τράβαγε πολύ κόσμο.

Φίλος που θέλει να βάλει 18 ευρώ 2play, θα έδινε 17ευρώ παραπάνω ... και καλά λεφτά είναι για την νοβα και για τον πελάτι που θα απολάυσει καλές ταινίες ή την ομάδα του συν CL .
Και τον Οτε χτυπάς στην τιμή, και δεν πουλάς φτηνά για να έχουν παράπονο όσοι πήραν προηγούμενες προσφορές ... μεγάλη δουλειά να μην ανεβαίνει η αρχική τιμή.

ΥΓ
Παντως θα την προτείνω σε ένα παιδί που πληρώνει σκέτη νοβα full pack ακόμα με 62 ευρω .... ενω όλα τα αθλητικά και το cinema1 κάνει 55 ...
Αν δεν βλέπει το βραδινό nc3 ;) θα είναι λίγο φτηνώτερα και με τηλεφωνία μαζί.

Last edited:
Για να ταράξουν τα νερά με την εορταστική προσφορά τους θα μπορούσαν να δώσουν απεριόριστα σταθερά, 6 ώρες κινητά, internet + nova full με hd στα 49,90 . Ή, αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τη full nova, απεριόριστα σταθερά, 6 ώρες κινητά, internet + sports ή cinema pack με hd στα 39,90 . Νομίζω πως θα έκαναν θραύση έτσι!
Δεν είναι βέβαια κακή η συγκεκριμένη προσφορά αλλά ούτε και να τρέξεις να την πάρεις. Θα τη χαρακτήριζα απλώς ενδιαφέρουσα.

Για να ταράξουν τα νερά με την εορταστική προσφορά τους θα μπορούσαν να δώσουν απεριόριστα σταθερά, 6 ώρες κινητά, internet + nova full με hd στα 49,90 .

και 59,90 να το εδινε θα ηταν πολυ καλη τιμη.

αυτο που βγαλαν αγκαρια προσφορα ειναι. να βγαλουμε μια ισα για να πουμε οτι βγαλαμε. και γενικα δεν μαρεσει η ιδεα που σπανε add on πακετα σε μεμονωμενα καναλια. παρε αυτο το καναλι και θα σου κλεισουμε τα αλλα και αν μας το δωσεις πισω θα σου δωσουμε τα αλλα του αλλου πακετου....

Για μένα που δίνω 49.80 χωρίς κινητά και είμαι μόνο με τα sports, το να πάω στα 54,9 και να έχω κινητά και ένα cinema είναι κάτι. Δεν κόβεις φλέβες βέβαια, αλλά κάτι είναι.

Για εσένα αξίζει γιατί με 5 ευρώ παραπάνω που αξίζουν τα κινητά παίρνεις και το εξαιρετικό novacinema1 δωρεάν.
Επομένως απ' ότι καταλαβαίνω προσπαθούν να μαζέψουν μεγαλύτερες συνδρομές από τους 3play συνδρομητές που πήραν από το καλοκαίρι και μετά. Δεν ενδιαφέρονται για καινούργιους.

σωστο. αυτο δειχνει. υψηλοτερο εσοδο ανα συνδρομητη που εκαναν πχ πριν ενα χρονο. μαλλον ειναι ικονοποιημενοι με τον αριθμο συνδρομητων (ασε που ο νεος συνδρομητης εχει κοστος... δηλαδη router, εγκατασταση πιατου, στον οτε τελη ενεργοποιησης κλπ...)

Ξέρει κανείς αν με την προσφορά αυτή των 15 € (ns1 + nc1+ κινητά) αν αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής σε πιστωτική αν σου δίνουν και τα HD για 12 μήνες αντί για 2 μήνες?

το ανέφερε ο keros76 στο 1ο post αυτής της σελίδας...

Last edited by a moderator:
Το είδα, αλλά εκεί αν κατάλαβα καλά γράφει για 12 μήνες αν πάρεις όλο τα Sports και βάλεις πληρωμή με πιστωτική...

Κάνω λάθος?

Last edited:
Διαβάζοντας την προσφορά στο site της Forthnet, βγάζω το συμπέρασμα ότι απευθύνεται σε νέους συνδρομητές αφού προϋποθέτει την αγορά δέκτη, όπως και στην καλοκαιρινή προσφορά.

Σε σχέση με την καλοκαιρινή προσφορά του start pack των 29,90, δίνει επιπλέον τα δύο κανάλια δωρεάν για 2 μήνες και με 15 για πάντα στη συνέχεια.

Καθένας, βέβαια, σταθμίζει με τα δικά του κριτήρια και αποφασίζει αν τον συμφέρει ή όχι.

εγω που εχω 3play+sport all + novacinema1 και πληρώνω 59.80Ε. δικαιούμε την προσφορά ?

Last edited by a moderator:
Για να ταράξουν τα νερά με την εορταστική προσφορά τους θα μπορούσαν να δώσουν απεριόριστα σταθερά, 6 ώρες κινητά, internet + nova full με hd στα 49,90 . Ή, αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τη full nova, απεριόριστα σταθερά, 6 ώρες κινητά, internet + sports ή cinema pack με hd στα 39,90 . Νομίζω πως θα έκαναν θραύση έτσι!
Δεν είναι βέβαια κακή η συγκεκριμένη προσφορά αλλά ούτε και να τρέξεις να την πάρεις. Θα τη χαρακτήριζα απλώς ενδιαφέρουσα.

Η προσφορα που αναφερεις εχει δοθει σε πελατη και μαλιστα προσφατα
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371740&page=3
παρτε τηλεφωνο και ζητηστε να σας δωσουν σωστη προσφορα και οχι μουφες οπως στο δελτιο τυπου.

Καλησπέρα αν κάποιος έχει triple play, 720 λεπτά για κινητά και όλα τα novacinema στα 49.90 μπορεί να βάλει το novasports1 στα 54.90;

Εδώ είναι η προσφορά στη σελίδα της forthnet
(αν και δεν δίνει απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που διαβάζω εδώ)

Σε κανενα ερωτημα δεν δινει απαντησεις.Στη περιπτωση μου , ας πουμε δεν αναφερει κατι.
Μια σωστη και απλη προσφορα γα ολους δεν μπορουν να βγαλουν; Τοσο δυσκολο ειναι;

Σε κανενα ερωτημα δεν δινει απαντησεις.Στη περιπτωση μου , ας πουμε δεν αναφερει κατι.
Μια σωστη και απλη προσφορα γα ολους δεν μπορουν να βγαλουν; Τοσο δυσκολο ειναι;

Καλησπέρα αν κάποιος έχει triple play, 720 λεπτά για κινητά και όλα τα novacinema στα 49.90 μπορεί να βάλει το novasports1 στα 54.90;
Δείτε την απάντηση που μου εδωσε το support team στην αντιστοιχη ερωτηση
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/112705-Nova-Christmas-Offer-2013/page2

Απάντηση: Re: Nova Christmas Offer 2013

Όπως έγραψα παραπάνω, η νέα (επίσημη) προσφορά απευθύνεται σε νέους συνδρομητές αφού αναφέρονται 1) 12μηνο συμβόλαιο, 2) τέλος ενεργοποίησης και 3) αγορά δέκτη.

Το καλοκαίρι άλλαξα πακέτο με την προσφορά 3play start pack των 29,90 και με υποχρέωσαν να αγοράσω το δέκτη ενώ τον είχα ήδη σε άλλη γραμμή, γιατί έτσι δινόταν η προσφορά. Επομένως, κατά τη γνώμη μου, πρέπει ΑΜΕΣΑ να διευκρινιστεί από την εταιρεία αν ο παλιός συνδρομητής, που έχει ήδη το δέκτη, μπορεί να πάρει τη νέα προσφορά.

Ξέρει κανείς αν με την προσφορά αυτή των 15 (ns1 + nc1+ κινητά) αν αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής σε πιστωτική αν σου δίνουν και τα HD για 12 μήνες αντί για 2 μήνες?

Aπο οτι μου ειχαν πει σε καταστημα πλεον δεν υπαρχουν δωρεαν HD (ουτε καν ο ενας μηνας δωρο) για εξοφληση με πιστωτικη...