Nova Christmas Offer 2013

Μα αυτο ειναι το καινουργιο κριστμας πακ... Δεν σου εκαναν κατι ιδιαιτερο...

Είχα από το καλοκαίρι την προσφορά τηλεφωνία με απεριόριστα σε σταθερά + ίντερνετ +720´σε κινητά και Νόβα start pack με 29,90 και αποφάσισα να προσθέσω τα αθλητικά και το cinema1 μιας και αφενός η χρηματική διαφορά μεταξύ του πακέτου των σκέτων αθλητικών (12*19,90=) 238,80 και του συγκεκριμένου με (10*24,90=) 249 είναι πολύ μικρή αε βάθος 1 χρόνου αφετέρου παίρνεις και τα HD για 1 χρόνο και τα adults για 3 μήνες (η πληρωμή με πιστωτική δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο).

Ανακάλυψα, όμως, ότι παίζουν και όλα τα υπόλοιπα κινηματογραφικά εκτός από τα 2,3,4. Συμβαίνει σε όλους με το ίδιο πακέτο;

Ναι σωστά παίζουν τα κινηματογραφικά εκτός των novacinema 2, 3 και 4. Μάλιστα ανοίγει και το nova3D όταν έχει εκπομπή demo και αθλητική μετάδοση. Μόνο σε μεταδόσεις 3D ταινιών δεν ανοίγει αφού είναι προνόμιο των full pack.

Διερωτώμαι, τότε, για ποιο λόγο δεν το διαφημίζουν αφού είναι σημαντικό κίνητρο για όποιον βρίσκεται σε δίλημμα.
Είναι άλλο πράγμα να λες ότι δίνεις μόνο novacinema1 και άλλο να λες novacinema1, Foxlife, Fox, E! Entertaintment, έστω και αν οι ταινίες που προβάλλουν τα 2 Fox δεν είναι πρόσφατες.

Αν πω ότι δεν τα είχα προσέξει, θα με πιστέψει κανείς;
Η αλήθεια είναι ότι είχα αναβαθμίσει με το πακέτο των 29,90 τη γραμμή που χρησιμοποιώ μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, και δεν έβλεπα πολύ τα κινηματογραφικά, και τώρα που έκοψα τη συνδρομή σε full pack που είχα για πολλά χρόνια στη βασική γραμμή, έφερα το δέκτη και προχώρησα στην παραπάνω προσθήκη.

Μου έκανε εντύπωση, λοιπόν, για τον πρόσθετο λόγο ότι, αν και ρώτησα τον υπάλληλο για τις πρόσθετες υπηρεσίες που έχει το πακέτο των 25 έναντι του άλλου των 19,90, δεν ανέφερε τίποτε για τα Fox. Επιπλέον, αν δεν ήμουν διαβασμένος για τα HD + Adult, δεν ξέρω αν θα τα έβαζε μόνος του, δεδομένου ότι τον ρώτησα αρχικά αν τα HD περιλαμβάνονται, ετοίμασε το συμβόλαιο, το διάβασα και είδα ότι δεν είχε βάλει τα Adult, του το είπα και η απάντησή του ήταν "Μα δεν μου το ζητήσατε" !!! και, φυσικά, ξανατύπωσε το συμβόλαιο ...

Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer 2013

Ισχύει. Επίσης υπάρχει και το Novalife. Όλα τα κανάλια που προσφέρονται, αναφέρονται αναλυτικά στο site της Forthnet. Το πρόβλημα ειναι ότι ο κόσμος που ενδιαφέρεται για την υπηρεσία, δεν ενημερώνεται πάντα σωστά από το προσωπικό των καταστημάτων.