Όσο υπάρχει πρόσθετη χρέωση, όχι φυσικά.
Και μάλλον θα το κάνεις γιατί τα 5 ευρώ που ζητάνε είναι κλεψιά.
Λοιπόν, είχα κάνει αίτηση για διακοπή ΝΟΒΑ αφού δεν μου έδιναν την προσφορά...
ουδέποτε επικοινώνησαν μαζί μου...
φεύγω, πάω ΟΤΕ...
και είμαι από τους πρώτους πελάτες της forthnet....
Ντροπή απλά...
θα έλεγα όχι αλλά πήγα 31 Δεκεμβρίου στο κατάστημα και επειδή είχε κόσμο τους ρώτησα αν μπορώ να έρθω σε 2-3 μέρες ... είπαν "ναι αλλά περιμένετε θα σας εξηπηρετήσουμε σε 5-10 λεπτα το πολύ" και έκατσα ... επίσης υπάρχει ακόμα στο site τους η προσφορά παρότι γράφει μέχρι 31 Δεκ.Καλημέρα & Χρόνια Πολλά ,
Εχετε καμια ιδέα αν η συγκεκριμένη προσφορά πρόκειτε να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες ??
Όντως παράξενο να μην τον πάρουν τηλ. Όλες οι εταιρίες κάνουν αντιπροσφορές για να κρατήσουν πελάτες ειδικά αυτούς που είναι από παλιά.Γιατί να τους νοιάζει τώρα που ήρθε τόση πελατεία με την προσφορά των Χριστουγέννων... Πάντως παράξενο να μην σε πάρουν συνήθως αν είσαι παλιός σε παίρνουν!
Εχουμε μια από τις καλύτερες προσφορές , πλέον μπορούμε να δούμε και κανα αγώνα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΗΝΑ μετά από τόσα χρόνια ξεσκίσματος και χωρίς ελπίδα, και στις πρώτες σελίδες βλέπω %$$#%%% ... έχω και την μύγα εγώ γενικά και ειδηκά , αλλά σε καθε περίπτωση απαράδεκτο.Φίλε blizard, δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί έγραψες αυτά που έγραψες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να οξύνονται τα πνεύματα με χαρακτηρισμούς που δε στέκουν.
Καλή χρονιά σε όλους! Μόλις έμαθαν απο HOL οτι φεύγω για την Nova Xmas Offer μου έκαναν αντιπρόταση και δίνουν ADSL 24 Mbps + απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά + 30 λεπτά σε κινητά + δώρο HOL Video Club με 18.70 το μήνα!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, μπορώ να ακυρώσω την αίτησή μου στην Forthnet?
εαν εχεις υπογραψει συμβολαιο,θα πληρωσεις πεναλτι.
εαν η προσφορα εγινε τηλεφωνικα,εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις προβλημα δεσμευσης.
Μόλις πήρα τηλέφωνο στην Forhtnet και μου είπαν οτι μπορώ να την ακυρώσω και δεν χρειάζεται να πληρώσω κάτι!
ΥΓ2
Οσο για το HD που είπε κάποιος δεν ξέρω , είχα εμπειρία πρόσφατα από sky aγγλίας με δεκάδες HD κανάλια αλλά η ποιότητα γενικά είναι αθλια οπότε απογοητέυτικα ... (και όλο το πακέτο πανάκριβο είναι βασικά και χειρότερο της νοβα για εμένα) , μακάρι να αξίζει εδώ και ας μας βάζουν όντος χέρι με τα 5 ευρώ , θα το αντέξουμε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.