Nova Christmas Offer

Ναι το έχω τσεκάρει απο την πρώτη στιγμή και μόνος μου και στο κατάστημα που κάναμε την αίτηση και δείχνει οτι υπάρχει διαθεσιμότητα. Μάλιστα η αίτηση είχε προχωρήσει..πρίν λίγες μέρες που το είχα ελέγξει έλεγε : Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ και To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση. Μετά ξαφνικά εξαφανίστηκαν αυτά τα γραφώμενα και με πήρα τηλέφωνο απο το κατάστημα να μου πούν οτι ακυρώνεται λόγω τεχνικών δυσκολιών. Έτσι ξερά και τέλος, ούτε καν ένας άνθρωπος απο forthnet δεν έχει επικοινωνήσει.

Λογικα σε εκοψε ο ΟΤΕ και οχι η forthnet...γνωριζεις αν καποιος γνωστος σου εκει στο Λαγονησι εχει Forthnet?

Απάντηση: Re: Nova Christmas Offer

Λογικα σε εκοψε ο ΟΤΕ και οχι η forthnet...γνωριζεις αν καποιος γνωστος σου εκει στο Λαγονησι εχει Forthnet?

Δηλαδή ? Δεν έχει η Forthnet δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες και τον έκοψε ο Οτε?

Κατάφερα να μιλήσω με άνθρωπο της Forthnet μετά απο πολλές προσπάθειες και αρκετή αναμονή. Το πρόβλημα είναι οτι αν και εξυπηρετούμαι με ΟΤΕ απο Λαγονήσι το οτι μένω μακρυα σε απόσταση απο εκεί, με βγάζει εκτός ιδιόκτητου δικτυου της forthnet. Συνεπώς δε μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς. Αν ο τύπος στο κατάστημα forthnet ήταν πιο ενήμερος δε θα φτάναμε ως εδώ.. κρίμα πάντως πολύ απογοητεύτηκα απο την εξέλιξη..

Κατάφερα να μιλήσω με άνθρωπο της Forthnet μετά απο πολλές προσπάθειες και αρκετή αναμονή. Το πρόβλημα είναι οτι αν και εξυπηρετούμαι με ΟΤΕ απο Λαγονήσι το οτι μένω μακρυα σε απόσταση απο εκεί, με βγάζει εκτός ιδιόκτητου δικτυου της forthnet. Συνεπώς δε μπορώ να επωφεληθώ της προσφοράς. Αν ο τύπος στο κατάστημα forthnet ήταν πιο ενήμερος δε θα φτάναμε ως εδώ.. κρίμα πάντως πολύ απογοητεύτηκα απο την εξέλιξη..

παρε καποια προσφορα στα 49,90 η 53,90

Κι εγώ Λαγονήσι μένω και όταν έφυγα από ΟΤΕ για HOL,η μεταφορά έγινε χωρίς να μείνω ουτε δευτερόλεπτο χωρίς ιντερνετ και τηλεφωνία.Εκείνο μάλιστα που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το ότι δεν άλλαξα καν το μοντεμ και το password του ΟΤΕ.

Η hol οπως και η wind εφαρμοζουν το username και pass σε επιπεδοι dslam οποτε δεν εχει σημασια τι εχει ο ρουτερ, οποτε κατα τη μεταφορα η επανασυνδεση γινεται αυτοματα. Οτι username και password και να βαλεις θα δουλεψει.

Re: Απάντηση: Re: Nova Christmas Offer

Δηλαδή ? Δεν έχει η Forthnet δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες και τον έκοψε ο Οτε?

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι η Forthnet νοικιαζει ουσιαστικα τη γραμμη απο τον ΟΤΕ και οτι ο ΟΤΕ ειναι υπευθυνος στις συνδεσεις (αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος)

@Μastoras78 ποσα Μbps γραμμη εχεις και στα ποσα Mbps "κλειδωνει" το μοντεμ σου?

Last edited:
Η hol οπως και η wind εφαρμοζουν το username και pass σε επιπεδοι dslam οποτε δεν εχει σημασια τι εχει ο ρουτερ, οποτε κατα τη μεταφορα η επανασυνδεση γινεται αυτοματα. Οτι username και password και να βαλεις θα δουλεψει.
Το έμαθα κι εγώ αυτό από τη HOL οταν τους ρώτησα πως γίνεται με τα ίδια στοιχεία να αλλάξω πάροχο.

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι η Forthnet νοικιαζει ουσιαστικα τη γραμμη απο τον ΟΤΕ και οτι ο ΟΤΕ ειναι υπευθυνος στις συνδεσεις (αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος)

@Μastoras78 ποσα Μbps γραμμη εχεις και στα ποσα Mbps "κλειδωνει" το μοντεμ σου?

Έχω σύνδεση 24 mbps και κλειδώνω στα 10 Mbps. Η αποστασή μου απο Λαγονησι δεν είναι και μικρή, οπότε υποθέτω οτι εξυπηρετούμαι απο κάποιον κατανεμητή στην Ανάβυσσο. Όσον αφορά τη forthnet αυτό που κατάλαβα είναι οτι το ιδιόκτητο τους δίκτυο βρίσκεται στο Λαγονήσι και λόγω απόστασης δεν μπορούν να με καλύψουν. Τους ζήτησα να μου κάνουνε νέα προσφορά δεδομένης και της ταλαιπωρίας μου αλλά δεν είχανε τη δυνατότητα να μου προσφέρουν κάτι καλύτερο. Start pack Nova με double play forthnet στα 40 ευρώ. Ούτε κανα κανάλι extra δώρο ουτε τίποτα άλλο. Άρχισα να ψάχνομαι προς οτε tv ή να το αφήσω όπως έχει..

Μένει να πάω στην forthnet στο Κορωπί να πάρω πίσω τα 49 ευρώ και να τους δώσω και το modem. Α και να στολίσω τον υπάλληλο που όταν ο πατέρας μου επέμεινε για την προσφορά έλαβε την απάντηση "δε θέλω, δε σου δίνω".

Έχω σύνδεση 24 mbps και κλειδώνω στα 10 Mbps. Η αποστασή μου απο Λαγονησι δεν είναι και μικρή, οπότε υποθέτω οτι εξυπηρετούμαι απο κάποιον κατανεμητή στην Ανάβυσσο. Όσον αφορά τη forthnet αυτό που κατάλαβα είναι οτι το ιδιόκτητο τους δίκτυο βρίσκεται στο Λαγονήσι και λόγω απόστασης δεν μπορούν να με καλύψουν. Τους ζήτησα να μου κάνουνε νέα προσφορά δεδομένης και της ταλαιπωρίας μου αλλά δεν είχανε τη δυνατότητα να μου προσφέρουν κάτι καλύτερο. Start pack Nova με double play forthnet στα 40 ευρώ. Ούτε κανα κανάλι extra δώρο ουτε τίποτα άλλο. Άρχισα να ψάχνομαι προς οτε tv ή να το αφήσω όπως έχει..

Μένει να πάω στην forthnet στο Κορωπί να πάρω πίσω τα 49 ευρώ και να τους δώσω και το modem. Α και να στολίσω τον υπάλληλο που όταν ο πατέρας μου επέμεινε για την προσφορά έλαβε την απάντηση "δε θέλω, δε σου δίνω".

Ναι η αποσταση απ οτι φαινεται και στο "κλειδωμα" του μοντεμ ειναι αρκετη αλλα δεν εχει λογικη το να σε πεταξουν εξω γι αυτο το λογο,να λειτουργουσε η Νοva μεσω ιντερνετ να ελεγα ενταξει...
Κοιτα με τα καναλια που σου δινει ο ΟΤΕ σε σχεση με αυτα του Christmas Offer σαφως ειναι καλυτερος ο ΟΤΕ (+17 ΗD καναλια) απλα δεν θα εχεις το υπερθεαμα των 4 απο τους 8 αγωνες της superleague,επιλεγμένους αγώνες από την Premier League, αναμετρήσεις από τις κορυφαίες διασυλλογικές αναμετρήσεις UEFA Champions League & UEFA Europa League :P

Εγω λογικα θα εχω γραμμη forthnet την Δευτερα. Ενδεχεται ομως να μετακομισω σε κανενα μηνα 300 - 350 μετρα απο εδω που ειμαι. Ποσο καιρο θα παρει η μεταφορα της γραμμης, εχει κανει κανεις μεταφορα γραμμης και ποσο καιρο του πηρε?

Εγω λογικα θα εχω γραμμη forthnet την Δευτερα. Ενδεχεται ομως να μετακομισω σε κανενα μηνα 300 - 350 μετρα απο εδω που ειμαι. Ποσο καιρο θα παρει η μεταφορα της γραμμης, εχει κανει κανεις μεταφορα γραμμης και ποσο καιρο του πηρε?

Η συμβουλη μου ειναι οτι οταν βρεις το σπιτι και το κλεισεις πηγαινε αμεσως και κανε αιτηση μεταφορας μηπως και κερδισεις κανα 2-3 μερες...

Επειδή έχουν παρουσιαστεί προβλήματα σε συνδρομητές που βρίσκονται σε ακραία σημεία από το αντίστοιχο ΑΚ, εξέτασε εάν έχει και άλλος ιντερνετ κα ακόμη καλλίτερα 4νετ στην πολυκατοικία που θα πας, πριν πάρεις την απόφαση.

Βασικα δεν ειμαι σε ακραιο σημειο, 900μ περιπου απο τα κεντρικα του οτε αρα ειμαι κοντα στο κεντρο και ειμαι απο επαρχια. Με την πρωτη ευκαιρια θα κανω την αιτηση αλλα φοβαμαι μην γινει κανενα μπερδεμα με την νοβα γιατι θελω να παει μια και καλη στο επομενο σπιτι μιας και περιμενω ακομα εξοπλισμο. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Επειδη ειμαι σε λιστα αναμονης και περιμενω και γω εξοπλισμο η απαντηση που ειχα παρει απο το τοπικο καταστημα ειναι οτι το αργοτερο μεχρι τις 30/1 θα εχουν ερθει αποκωδικοποιητες αλλα επειδη δεν βιαζομαι κιολας δεν πηρα τηλ στη Forthnet να ρωτησω ποτε θα ερθουν οι αποκωδικοποιητες...