Nova Christmas Offer

καλη τιμη ειναι απλα λεω στο φιλο οτι ειναι για ενα χρονο.αλλα αποτι λενε τα παιδια η προσφορα 30 ευρω dp eco και ss1+start pack θαναι για παντα.εγω παντως αν ισχυει θα το παρω αφου τωρα δινω μονο για ιντερνετ 30 ευρω.

Last edited by a moderator:
Αν ήμουν moderator, από εκνευρισμό και μόνο, θα έριχνα ένα ban ή έστω επίπληξη στον original poster, για διασπορά ψευδών ειδήσεων/πληροφοριών. Ή αυτό, ή είμαι τυφλός.

μπορει ρε φιλε το site να μην ανανωθηκε και ο αλλος να το ξερει απο καποιο καταστημα απο το την τηλ εξυπηρετηση. πως κανεις ετσι

συμφώνώ απόλυτα. Ας περιμένουμε γιατί όντως τα χριστούγεννα οι προσφορές δίνουν και παίρνουν.

ελπιζω κατι για φουλ πακ και οχι αυτα τα φτωχομπινεδιαρικα σταρτ και δωρο το σπορτς1 κλπ...

Αν ήμουν moderator, από εκνευρισμό και μόνο, θα έριχνα ένα ban ή έστω επίπληξη στον original poster, για διασπορά ψευδών ειδήσεων/πληροφοριών. Ή αυτό, ή είμαι τυφλός.

Απλά δεν έχει ανέβει ακόμα στο site. Καλέστε κάποιο κατάστημα ή την εξυπηρέτηση πελατών και θα σας το επιβεβαιώσουν...

Πάλι τα ίδια συζητάμε και παραπλανάται ο κόσμος.Δεν υπάρχει η προσφορά αυτή,γιατί συνεχίζεις να συντηρείς ένα ανύπαρκτο θέμα?Εγώ ο ίδιος μίλησα με τη Forthnet και μου είπαν ότι δεν υπάρχει αυτή η προσφορά και μάλιστα μου τόνισε ότι δε γίνεται να συνδυαστεί το novasport1 με το start pack.Εσύ που επιμένεις να συντηρείς το θέμα,γιατί δε μας λες από πού το έμαθες?Τόσο δύσκολο είναι?

Νομίζω οτι είναι προφανές και απο τα άλλα post μου πως εργάζομαι στην Forthnet. Τονίζω όμως για μελλοντικές αναφορές πως εδώ μέσα εκπροσωπώ τον εαυτό μου και οι απόψεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Εξάλλου είμαι σε κομμάτι που δεν έχει να κάνει με τις υπηρεσίες.

Απλά το ανέβασα προς ενημέρωση σας και προς ενίσχυση της αξιοπιστίας και της πρωτιάς της ενημέρωσης σε αυτό το site το οποίο το παρακολουθώ χρόνια, και ας γράφτηκα πρόσφατα.

Το call center είναι ενημερωμένο απο την Δευτέρα, όπως επίσης και τα καταστήματα τα οποία το πωλούνε ήδη

Αυτά...

δεν με πειραζει καθολου που εργαζεσαι στην φορτνετ και μακαρι να συνεχιζεις να διατηρεις την δουλεια σου φιλε μου
και ελπιζουμε να μας εχεις παντα φρεσκα νεα και προσφορες για την πολυαγαπημενη μας(αλλα απλησιαστη στο φουλ-πακετο) νοβα

καλη τιμη ειναι απλα λεω στο φιλο οτι ειναι για ενα χρονο.αλλα αποτι λενε τα παιδια η προσφορα 30 ευρω dp eco και ss1+start pack θαναι για παντα.εγω παντως αν ισχυει θα το παρω αφου τωρα δινω μονο για ιντερνετ 30 ευρω.

Ουσιαστικά το extra value είναι η τιμή σε συνδυασμό με την διάρκεια που είναι για πάντα. Άντε να δούμε..

iosif σευχαριστουμε για την πληροφορια,νακουσεις και κατι καλο γιατι πεσανε να σε φανε ολοι.

Οπότε, σε σχέση με το πρώτο post του νήματος, έχουμε υπάλληλο της Forthnet που χειροκροτεί την καταπληκτική προσφορά του εργοδότη του. Καλό θα ήταν να το ανέφερες από το πρώτο post αυτό. Επίσης, η εταιρεία σου μπορεί να στέλνει δελτία τύπου προς ενημέρωση, δε χρειάζονται τέτοια post.

Τουλάχιστον ο άνθρωπος είναι ειλικρινής το λέει ξεκάθαρα δουλεύω εκεί.
Φτάσαμε να θεωρούμε την ειλικρίνεια παράδειγμα προς αποφυγή.
Κρίμα.

Παιδιά με κάλεσαν από την forthnet για την προσφορά και επειδή μου φάνηκε πολύ καλή έκανα ένα googlarisma για να το ψάξω και κατέληξα εδώ.
Όταν ζήτησα να μου πουν που το λέει το site δεν το έβρισκαν και θα με ξαναπάρουν τη Δευτέρα.
Μου είπαν 24αρα γραμμή , απεριόριστα αστικά , υπεραστικά ,novastars pack και το novasports 1 , όλα με 29,90 ευρώ με δέσμευση για ένα έτος .
Η προσφορά ισχύει για πάντα με αυτή την τιμή.
Πληρώνεις με 49 τον δέκτη και τα υπόλοιπα είναι δωρεάν (πιάτο , εγκατάσταση).
Θα έρχεται απο την forthnet ένας μηδενικός λογαριασμός και ένας κανονικός απο τη nova.
Ουσιαστικά λέει το τηλέφωνο και το ίντερνετ είναι δώρο σε αυτή την προσφορά και πληρώνεις μόνο τη nova.
Στέλνουν με courrier την αίτηση που τα γράφει όλα αυτά και υπογράφεις εκεί..!
Λέτε να μας φάνε τα λεφτά ???

Τουλάχιστον ο άνθρωπος είναι ειλικρινής το λέει ξεκάθαρα δουλεύω εκεί.
Φτάσαμε να θεωρούμε την ειλικρίνεια παράδειγμα προς αποφυγή.
Κρίμα.

Δεν είπα αυτό. Είπα ότι έπρεπε να το αναφέρει από το πρώτο post, ενώ όντας υπάλληλος θα έπρεπε να αποφύγει το χειροκρότημα και απλώς να αναφέρει την είδηση. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον, μπορεί να κάνω λάθος.

Πάντως σε δικό μου τηλεφώνημα πριν λίγο, πήρα ως απάντηση ότι δεν έχω το δικαίωμα αναβάθμισης (από απλό dsl των 17,90) γιατί ήμουν συνδρομητής ΝΟVA στο παρελθόν (!), και ότι η προσφορά αφορά σε νέες συνδέσεις.
Μου φαίνεται παράλογη η τακτική τους. Ίσως ο Iosif μπορούσε να εξηγήσει πώς ακριβώς το βλέπουν...

Να αναφέρω ότι έχω το cinema pack με τα 29,90 το μήνα και παρατήρησα ότι έχει ανοίξει και το novasports1.

Και εμένα με sports pack έχει ανοίξει το novacinema 1, είναι μάλλον το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δώρο!!!:2thumb22sup:

Θα έρχεται απο την forthnet ένας μηδενικός λογαριασμός και ένας κανονικός απο τη nova.
Ουσιαστικά λέει το τηλέφωνο και το ίντερνετ είναι δώρο σε αυτή την προσφορά και πληρώνεις μόνο τη nova.
Στέλνουν με courrier την αίτηση που τα γράφει όλα αυτά και υπογράφεις εκεί..!
Λέτε να μας φάνε τα λεφτά ???

Εάν υπογράφεις συμβόλαια με την εταιρία δεν νομίζω να σου φάνε λεφτά. Απλώς να προσέξεις στο συμβόλαιο εάν αναγράφεται ότι είναι όντως από την Νόβα\forthnet.