Nova Christmas Offer

Γνωρίζει κάποιος να μας πει πως κάνουμε φραγή κλήσεων πρός κινητά, αριθμούς εξωτερικού και 5 ψήφια νούμερα;
Και ειναι δωρεαν οι φραγες? Επισης πως ενεργοποιουμε τα hd καναλια και ποτε ακριβως πρεπει να τα διακοψουμε? Εννοω για την προσφορα για 2 μηνες δωρεαν τα hd καναλια.

Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι ενα καλο πακετο οσον αφορα αυτα που σου προσφερει (απεριοριστα αστικα-υπεραστικα,24Mbps και Nova) εγω κυριως το εκανα επειδη δεν "πιανω" καλα τα καναλια και ειπα ειναι +5 ευρω επιπλεον το μηνα αλλα τουλαχιστον το αξιζουν τα ματια μου...

Ευτυχως η φαση των 16 εχει 2 αγωνιστικες μερες οποτε η Nova θα δειξει την Τριτη 12/2 η το Σελτικ-Γιουβεντους (προσωπικη προτιμηση) η το Βαλενθια-Παρι Σεν Ζερμεν και την Τριτη 19/2 η το Σαχταρ-Ντορτμουντ η το Ρεαλ Μαδριτης-Μαντσεστερ Γιουναιτεντ...Βεβαια ολα αυτα ειναι με την προυποθεση να τα δειξει συγκεκριμενα το Novasports 1 (HD)...

Αποκλείεται να μην δείξει στο NS1 αγώνα(επειδή αποκλείεται να μπορεί να δείξει το CH.L σε HD και να μην το κάνει, εκτός αν είναι τόσο μ.....). Απλά λογικά ο πιο εμπορικός από τους 2 θα είναι στο NS2, όπως γινόταν με τους αγώνες του Ολυμπιακού.
Συνεπώς, στις 12/2 θα δείξει Valencia-Paris και στις 19/2 Shahktar-Dortmund λογικά.

Επίσης, τις αντίστοιχες Τετάρτες θα έχει το 1 από τα 2 ματς(το άλλο η ΝΕΤ) αλλά δεν μπορώ να προβλέψω που θα τα δείξει(πάντως όταν έχει την Τετάρτη εμβόλιμο ματς PL το δείχνει στο NS1, οπότε μην το αποκλείεις να δείχνει και τις Tετάρτες CH.L.

Γενικά η προσφορά ήταν πολύ καλή πάντως. Βέβαια για κάποιους που θέλουν να βλέπουν Superleague Σάββατο, Premier League Κυριακή και Euroleague δεν αρκεί(και μάλλον με αυτό τον σκοπό έχει φτιαχτεί η προσφορά, δηλαδή προκειμένου να αυξήσουν τους συνδρομητές στο Sports pack).

Και ειναι δωρεαν οι φραγες? Επισης πως ενεργοποιουμε τα hd καναλια και ποτε ακριβως πρεπει να τα διακοψουμε? Εννοω για την προσφορα για 2 μηνες δωρεαν τα hd καναλια.

Τα HD μόλις σου βάλει ο τεχνικός το πιάτο και πάρει τηλ για ενεργοποίηση τις nova σε ρωτάνε αν θές και τα HD για δύο μήνες ΔΩΡΕΑΝ. Και για να τα κλείσεις παίρνεις τηλέφωνο εσυ μέσα στο δίμηνο η και την τελευταία μέρα.

Τώρα για την φραγή ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer

Και ειναι δωρεαν οι φραγες?
Οι φραγές εξερχόμενων κλήσεων ανήκουν στις «επιπλέον» ψηφιακές ευκολίες, οι οποίες είναι δωρεάν μέχρι μεθαύριο 31/01/2013. Μετά θα χρεώνονται 2,07/μήνα. Η χρέωση γίνεται αυτόματα αν κάνεις χρήση έστω και μιας από αυτές τις «επιπλέον» ψηφιακές ευκολίες.

Οι οδηγίες είναι εδώ:
http://www.forthnetgroup.gr/media/broadband/psifiakes_eukolies/psifiakes_eukolies.pdf

Σήμερα παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή, ολόφρεσκο «ASSEMBLED IN UKRAINE 2013». Μια απορία έχω μόνο: το RF OUT γιατί έχει υποδοχή για βιδωτό βύσμα και όχι απλό βύσμα τηλεόρασης;

Οι φραγές εξερχόμενων κλήσεων ανήκουν στις «επιπλέον» ψηφιακές ευκολίες, οι οποίες είναι δωρεάν μέχρι μεθαύριο 31/01/2013. Μετά θα χρεώνονται 2,07/μήνα. Η χρέωση γίνεται αυτόματα αν κάνεις χρήση έστω και μιας από αυτές τις «επιπλέον» ψηφιακές ευκολίες.

Οι οδηγίες είναι εδώ:
http://www.forthnetgroup.gr/media/broadband/psifiakes_eukolies/psifiakes_eukolies.pdf

Σήμερα παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή, ολόφρεσκο «ASSEMBLED IN UKRAINE 2013». Μια απορία έχω μόνο: το RF OUT γιατί έχει υποδοχή για βιδωτό βύσμα και όχι απλό βύσμα τηλεόρασης;

Made in Ukraine? Περίεργο. Πίστευα ότι τα πάντα φτιάχνονται στη Κίνα.
Ως προς το RF OUT, καλύτερα που έχει "F Connector", είναι καλύτερος του AV (καλώδιο TV).

Ποτε εκανες την αιτηση?
19 Δεκεμβρίου. Αλλά νομίζω το σημαντικό είναι πότε θα παραλάβει τις συσκευές το κατάστημα στο οποίο έκανες την αίτηση. Αν το δικό σου τις έχει παραλάβει, ίσως δεν πρόλαβαν να σε πάρουν τηλέφωνο ακόμα.

YannisA, συναρμολόγηση στην Ουκρανία, αλλά προφανώς με εξαρτήματα από Κίνα ή κάπου εκεί γύρω. :)

19 Δεκεμβρίου. Αλλά νομίζω το σημαντικό είναι πότε θα παραλάβει τις συσκευές το κατάστημα στο οποίο έκανες την αίτηση. Αν το δικό σου τις έχει παραλάβει, ίσως δεν πρόλαβαν να σε πάρουν τηλέφωνο ακόμα.

Εγω την εκανα 24/12 αλλα οντως παιζει ρολο το ποτε θα τα παραλαβει το καταστημα αλλα και ποση ζητηση ειχε η προσφορα εδω...
Μου ειχαν πει οτι μεχρι τελος του μηνα θα ενημερωθω εχουν ακομα 2 μερες...
Eλπιζω μεχρι να ξαναρχισει το Champions League (12/2) :award: να εχω Nova :tongue:...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer

Οι οδηγίες είναι εδώ:
Εγω θελω το 5.Κινητά,Διεθνή,Πρόσθετης χρέωσης, Πρόσβασης δεδομένων, Σύντομοι κωδικοί, ομως το "Πρόσβασης δεδομένων" τι ειναι? Το ιντερνετ?

2 μήνες για να βάλουν γραμμή σε νέα σύνδεση... Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!

Μιαχαρά, αύριο θα έρθει και ο τεχνικός της forthnet για εγκατάσταση router.

Ξέρουμε ποιό μοντέλο δίνουν; Και αν θέλει κάποιος να μας πει τι ταχύτητες που έχετε στο 24άρι σε upload / download ;

Διαβασα καπου οτι ο ΟΤΕ εχει κλεισει για την επομενη τριετια premier league. Ισχυει;

Διαβασα καπου οτι ο ΟΤΕ εχει κλεισει για την επομενη τριετια premier league. Ισχυει;

Αν ισχύει αυτο το "για πάντα" της nova για μένα θα γίνει για 1 χρόνο... Μετά άντε γειά

Και η ταλεπορια και η απαράδεκτη συμπεριφορά συνεχίζεται! Αυτήν την φορά και πάλι ο αγαπητός ΟΤΕ κατάφερε να συνδέσει την γραμμή απο το καφάο σε άλλο κτίριο και όχι στο δικό μου! ο.Ο

Πως μπορεί 1 τεχνικός μόνος του που ήρθε σπίτι να κάνει την δουλειά και να ακούσει αν απο την πολυκατοικία μου ακούσει με τον βομβιτή στο καφάο αγαπητέ ΟΤΕ;

Πως δηλώνετε ότι είναι εντάξει η γραμμή μου στην FORTHNET?

Πόση ταλεπορια θα περάσω ακόμη; Και εσάς φυσικα στα π@π@τι@ σας;

Αι σιχτήρ !!! Πως να μην βουλιάζει η χώρα μετά με κάτι τέτοια κοπρόσκυλα καβατζομένα!!!

Απο αυριο θα απολαμβανω κι γω τις εκπληκτικες υπηρεσιες του Christmas Offer και ειδικα το συναρπαστικο πρωταθλημα της Σουπα-λιγκ (4/8 αγωνες) και το Αγγλικο μεχρι το Μαιο...
Βεβαια ο λογος που εβαλα την προσφορα ειναι γιατι δεν εχω καλο σημα στα καναλια και σε συνδιασμο με ιντερνετ και τηλεφωνο με συμφερε

Απο αυριο θα απολαμβανω κι γω τις εκπληκτικες υπηρεσιες του Christmas Offer και ειδικα το συναρπαστικο πρωταθλημα της Σουπα-λιγκ (4/8 αγωνες) και το Αγγλικο μεχρι το Μαιο...
Βεβαια ο λογος που εβαλα την προσφορα ειναι γιατι δεν εχω καλο σημα στα καναλια και σε συνδιασμο με ιντερνετ και τηλεφωνο με συμφερε

να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω το μήνυμά σου.

Σε πίεσε κάποιος να βάλεις nova ή δεν ήξερες τι περιεχόμενο όχι;

Καλημερα και απο μενα

Εχω κανει αιτηση απο 7 Δεκεμβριου και για διαφορους λογους μεχρι σημερα η υπηρεσια Forthet (τηλ/adsl) δεν εχει ενεργοποιηθει. (6 Φεβ)

Υπαρχουν διαφορες εικασιες οτι πχ υπαρχει ανεξοφλητο, λαθος αριθμος βροχγου κλπ τα οποια δεν ισχυουν ή δεν μπορώ εγώ να βοηθήσω.
Εστω και αν η HOL εχει λαθος βρογχο στο λογαριασμο που μου στελενι και τον εχω προωθησει στη Forthet, εγω σαν συνδρομητης τι μπορω να κανω ?

Το πιο κουφο ειναι φυσικα οταν ζητησα καποια εκπτωση απο τη Nova ή τη Forthet

Η Forthet μου λεει οτι στην ουσια στο Χριστουγεννιατικο πακετο το τηλεφωνο/internet ειναι δωρεαν αρα δεν υπαρχει εκπτωση
Η Nova μου λεει οτι δεν μπορει να κανει καποια εκπτωση εφοσον η αιτηση σας βλεπουμε οτι "προχωραει κανονικα" . Εκει γελασα, τους λεω 2 μηνες και το θεωρειται κανονικα?
Δηλαδη τι θα γινει αν κλεισει 3 μηνες? Ε και τι απανταει, μπορειτε να μεινετε στον παροχο που εχετε και να λαμβανετε μονο τις υπηρεσιες NOVA. Ξανα γέλασα.
Τους λεω και αν θελήσω να φύγω? Έ τοτε κυριε μου θα πληρώσετε 80 ευρώ!!! Εκει πλεον δε κρατιομουν...

Τα μαζευω ολα για να προχωρησω σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ

Κανείς με παρόμοια ιστορία?

Έχω ακούσει απο φίλους ότι και με άλλους παρόχους πχ Cyta έχουν κολήσει οι αιτήσεις με δικαιολογία λάθος αριθμός βρόγχου.

Εγω φίλε μου ακριβώς τα ίδια εάν διαβάσεις τα πόστ μου. Στείλε μου ένα p.m για να πάμε σε καταγγελία!

Δεν σέβονται τίποτα. Αλλά το πάσαραν σαν "ΔΏΡΟ" που λογικά τους καλύπτει νομικά...

Αλλά δεν του καλύπτει μετά το 1 έτος που θα πάρουν τα παπάκια μου!

Γιατί σε αυτήν την χώρα κοιτάνε πως θα τα αρπάξουνε με την μια και όχι το πως θα κάνουν σωστές δουλειές και να μας τα αρπάζουνε για χρόνια...

Βουλιάζουμε και ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει στην Ελλαδίτσα!

Anyway, εγώ προσωπικά "πέταξα" 75 (2,5 μήνες χωρίς τηλ/adsl)...

Και ακόμη δεν έχω (τηλ/adsl...)

Last edited: