Nova Christmas Offer

Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer

Απο αλλο site:
καλα νεα για οποιος εχουν το πακετο
με πηραν πριν λιγο και μου ειπαμ οτι αμα θελω μπορω να βαλω τα εξης :
- novacinema1 = 10
- novacinema ολα = 15
- novasports ολα = 15
-ή συνδιαστικα καποια απο τα παραπανω

Τους ρώτησα εγώ αν μπορούσα να πάρω με 10 επιπλέον ευρώ το nova cinema στο επηγειο (όπως είναι η προσφορά για συνδρομητές forthnet) και μου είπαν όχι... αν ισχύει αυτό που λές είναι πολύ καλύτερο.

Με τέτοια τιμολόγηση και την προσφορά των Χριστουγέννων έχουν και περιεχόμενο που δεν μπορεί να τα συναγωνιστεί ο Οτε ... Ελληνικό πρωτάθλημα, μπάσκετ και τις ευρωπαικές διοργανώσεις , συν περισσότερες ταινίες που προβάλλονται χρόνια μπροστά ... με τιμές πάρα πολύ καλές.
Και αν όχι να το δούνε και να το κάνουν πράξη :) .... ο ανταγωνισμός νομίζω αρχίζει να αποδίδει.

ΥΓ
Το πρόβλημα μου παραμένει η μη δυνατότητα εγραφής, δεν μπορώ να βαλω δέυτερο-τρίτο καλώδιο και νέα εγκατάσταση που απαιτεί ο pvr865 ... και όπως μου είπαν δεν γράφει χωρίς αυτά.
(αν τυχών έχουν κάνει λάθος ας μου το πει έστω τώρα κάποιος :) θα ήταν ιδανικό να έγραφε απλά όπως έκανες στο db ... )

29,90 + 15 = 44,90 x 12 μήνες = 538,8 το χρόνο για το πακέτο. Δεν είναι φανερό ότι πρόκειται για φοβερή ευκαιρία; Που αλλού θα πιάσει τόπο καλύτερα ένα τέτοιο ποσό αυτές τις μέρες; Χαράτσι της ΔΕΗ + αλληλεγγύης μαζί, βγαίνουν περισσότερα τα χρήματα. Προφανώς το αφεντικό τρελάθηκε και πουλάει στη φθήνια...

Κανονικα πρεπει να εχει το full pack μαζι με 24 Mbps + απεριοριστα αστικα και υπεραστικα το πολυ 30 ευρω/μηνα...
Ειναι υπηρεσιες δεν ειναι πρωτογενης τομεας για να πληρωνουμε παραγωγη αυτο το λαθος εχει γινει στην Ελλαδα (ενταξει το πηγα αλλου το θεμα αλλα νομιζω ετσι ειναι)...

Κανονικα πρεπει να εχει το full pack μαζι με 24 Mbps + απεριοριστα αστικα και υπεραστικα το πολυ 30 ευρω/μηνα...
Ειναι υπηρεσιες δεν ειναι πρωτογενης τομεας για να πληρωνουμε παραγωγη αυτο το λαθος εχει γινει στην Ελλαδα (ενταξει το πηγα αλλου το θεμα αλλα νομιζω ετσι ειναι)...

Καλύτερη προσφορά θα σου κάνει του χρόνου τώρα στις ανανεώσεις μιας και έχουν καταλάβει ο ΟΤΕ έχει ΞΕΦΥΓΕΙ αρκετά και αν δεν αυξήσει του χρόνου τις τιμές του καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γίνει

Καλύτερη προσφορά θα σου κάνει του χρόνου τώρα στις ανανεώσεις μιας και έχουν καταλάβει ο ΟΤΕ έχει ΞΕΦΥΓΕΙ αρκετά και αν δεν αυξήσει του χρόνου τις τιμές του καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γίνει

Η διαφορα ΟΤΕ και Forthnet/Nova για συνδιαστικα πακετα 24 Mbps,απεριοριστα αστικα υπεραστικα + 60 λεπτα προς κινητα και το full pack ειναι:
OTE = 55,80 ευρω/μηνα
Νova = 82,53 ευρω/μηνα (+5 ευρω τα HD)
27 ευρω διαφορα ειναι αρκετα λεφτα

Δεν θελω να μιλησω για τις διαφορες τους ειδικα στην προσφορα των καναλιων γιατι ειναι εντελως εκτος θεματος του thread...

Έχει κανείς εικόνα απο την ταχύτητα του Internet στην forthnet 24;

>Κυρίως απο πληρωμένο server τύπου rapidshare κτλπ, και χρήση Internet download manager

>TORRENT με αρκετούς seeders?

Εγώ από Forthnet είμαι ευχαριστημένος από το ίντερνετ, κλειδώνω με 18 περίπου, σε καλά τόρρεντ βλέπω 1,7 Mb/s, τελευταία έφτιαξε και το ping.
Όμως φίλοι που ξεκίνησαν στα ίδια κάποια στιγμή έπεσαν στο μισό, ενώ παράπονα έχει και φίλος στο ίδιο κτίριο.

Η διαφορα ΟΤΕ και Forthnet/Nova για συνδιαστικα πακετα 24 Mbps,απεριοριστα αστικα υπεραστικα + 60 λεπτα προς κινητα και το full pack ειναι:
OTE = 55,80 ευρω/μηνα
Νova = 82,53 ευρω/μηνα (+5 ευρω τα HD)
27 ευρω διαφορα ειναι αρκετα λεφτα

Δεν θελω να μιλησω για τις διαφορες τους ειδικα στην προσφορα των καναλιων γιατι ειναι εντελως εκτος θεματος του thread...

Αν και είμαι συνδρομητής nova, δεν μπορω να μην συμφωνήσω φίλε μου. Έτσι ακριβώς είναι.
Απόψε για παράδειγμα, έχει τελικό Ισπανίας στο μπάσκετ στον ΟΤΕ TV. Έχει Ίντερ, έχει Αθλετικο Μαδρίτης και ΝΒΑ.!!!!
Και όλα αυτα με 25 περίπου, το full pack.

Πραγματικά, οι εκτιμήσεις των φίλων παραπάνω για καλή προσφορά το +15 το μήνα για αθλητικά ή ίσως αντίστοιχα για τα cinema εάν υπηρχε, είναι ο λόγος που πιθανότατα θα αργήσει να κατεβάσει τιμές η multi choice. Βρήκε τώρα όλους εμάς που μπήκαμε στη nova μέσω της Christmas offer, και νομίζει ότι όλοι θα πιστέψουν αυτα που αυτοί θέλουν....
Όπως έγραψα και σε προηγούμενο πόστ, η Christmas offer έτσι όπως δόθηκε στα 30 , είναι καλη προσφορα. Αλλα μέχρι εκει....
Α και μην ξεχασω, ούτε 1 θα δεχόμουν να πληρώσω τα HD. Όχι 5 . Όταν ο ΟΤΕ TV τα προσφέρει απλόχερα......όσο θα χρεώνονται όχι....και όταν λήξει το έτος, θα δούμε....κανείς δεν ξέρει μέχρι τότε.....

Εγώ από Forthnet είμαι ευχαριστημένος από το ίντερνετ, κλειδώνω με 18 περίπου, σε καλά τόρρεντ βλέπω 1,7 Mb/s, τελευταία έφτιαξε και το ping.
Όμως φίλοι που ξεκίνησαν στα ίδια κάποια στιγμή έπεσαν στο μισό, ενώ παράπονα έχει και φίλος στο ίδιο κτίριο.

Αυτήν είναι η απάντηση που είχα και απο άλλο μέλος εδω. Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread αλλά μέχρι στιγμής σε torrent MAX βλέπω 950KB/s ασύρματο με wpa2/psk, mtorrent,

Δεν ξέρω και αν παίζει ρόλο και η περιοχή / απόσταση server κτλπ...

Ξέρει κανείς τον λόγο που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

*off topic forthnet ταχύτητα συγχρονισμού 19.832
Download σε torrent 1.6 mbps μέσο όρο.
Κλείνω τα uploads αλλιώς κόβει πολύ

Αυτήν είναι η απάντηση που είχα και απο άλλο μέλος εδω. Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread αλλά μέχρι στιγμής σε torrent MAX βλέπω 950KB/s ασύρματο με wpa2/psk, mtorrent,

Δεν ξέρω και αν παίζει ρόλο και η περιοχή / απόσταση server κτλπ...

Ξέρει κανείς τον λόγο που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

off topic φυσικα αλλα σε τορρεντ εγω την ταχυτητα του upload οταν κανει download την βαζω με οριο 60Kb/sec και οταν ολοκληρωνει το download γινεται αυτοματα unlimited (εχει ρυθμιση γι αυτο το πραμα το utorrent) και ετσι παιρνω το maximum download που μπορω (κλειδωνω στα 17 Mbps και κατεβαζω με 1,6 αντε 1,7)

Επεξεργασία:
Στο θεμα μας τωρα σημερα συνδεθηκα και γω με Nova και απ την πρωτη στιγμη ειδα οτι τρωει ψιλοκολληματα στην αλλαγη καναλιων ο αποκωδικοποιητης ειδικα οταν τα αλλαζω γρηγορα...

Last edited by a moderator:
H γοητεία του αποκωδικοποιητή της nova είναι ακριβώς αυτά τα ψιλοκολλήματα που τρώει.
Μην το πολυζορίζεις το μηχάνημα, βρε παιδί μου...:beatnik2:

Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer

29,90 + 15 = 44,90 x 12 μήνες = 538,8 το χρόνο για το πακέτο. Δεν είναι φανερό ότι πρόκειται για φοβερή ευκαιρία; Που αλλού θα πιάσει τόπο καλύτερα ένα τέτοιο ποσό αυτές τις μέρες; Χαράτσι της ΔΕΗ + αλληλεγγύης μαζί, βγαίνουν περισσότερα τα χρήματα. Προφανώς το αφεντικό τρελάθηκε και πουλάει στη φθήνια...
Πλάκα κάνεις ? ή ως Ελληνες αν δεν κλαφτούμε θα σκάσουμε ? :)
Τα 30 ευρώ της προσφοράς είναι πραγματικά 5-10 ευρώ παραπάνω από τους άλλους φτηνούς Isp και απίστευτη προσφορά για νόβα ...
(θα ήταν ουσιαστικά τζάμπα αν το έδινε 25 ευρώ , αφού η cyta κοστίζει 23 ευρώ χωρίς απεριόριστα τηλέφωνα και χωρίς τηλεόραση, ένω ο ΟΤΕ είναι ακόμα ακριβότερος)
Εχεις τις σειρούλες σου, βλέπεις καμία φορά την ομάδα σου , Cl , πολλά παιδικά αν νιώθεις παιδί , τα βασικά discovery κλπ ... μια χαρά βασικό πακέτο για ελάχιστα λεφτά.

Οι εποχές είναι δύσκολες και μόνο τέτοιου είδους προσφορά μπορεί να έχει πέραση πλεον ... και αν του χρόνου τα πράγματα δυσκολέψουν κόβεις το νοβα και πας σε απλό dsl με τηλέφωνο πρίν το κόψεις και αυτό.
(μακάρι να συνεχίσουν αυτή την τιμολογιακή πολιτική , αν έχει επιτυχία και τους πιέσει ο ανταγωνισμός δεν βλέπω γιατί να μην το κάνουν)

Τα επιπλέον 10 ευρώ για ταινίες είναι δικαιολογημένα , αφού μετά του να ενοικιάζεις BR δεν υπάρχει αντάξια εναλακτική... καμιά σχέση με την "ποιότητα" ταινιων του Οτε, καλύτερο και από αντίστοιχες επιλογές netflix - amazon video , όπως και απο το μπλέξιμο με τα κατεβάσματα και τα media players για εμένα.

Τα 15 επιπλέον για όλα τα σπόρ είναι ακριβά όντος, και μπορείς να επιλέξεις τα 25 του ΟΤΕ για ποσότητα ... αλλά από την άλλη με νοβα βλέπεις την ομάδα σου σε Ελλάδα και ευρώπη, τα ίδια στο μπάσκετ, και ευρωπαικά κύπελα - CL ...
Ακριβό και το HD , άσε που γενικά δεν μιλάμε για πραγματικά καλό HD στα δορυφορικά, αλλά είναι επιλογή σου.

ΥΓ
Αν δεν έχεις πολλά λεφτά πας νοβα ... αν έχεις τα παιρνεις όλα .. ενδιάμεση λύση η προσφορά της Forthnet συν 25 ευρώ για Οτε (αν μπορείς να έχεις μεγάλο πιάτο και τέτοια εγκατάσταση.) ή κάποια επιλογή από τα extra της νοβα.

ΥΓ2
Το decoder είναι μικρό, όμορφο και αλλάζει πολύ γρήγορα κανάλια (έχω εμπειρία μόνο από dm βέβαια) , μια χαρά και το τηλεκοντρόλ , μόνο πρόβλημα όταν κλέισει ότι ανοίγει μόνο από το μηχάνημα - δεν το έχω ψάξει ακόμα βέβαια λογικά θα διορθώνεται.

ΥΓ3
Χαλια στο τηλεφωνικό κέντρο, εκτός από τα βασικά... προσπάθησα αρκετά να βρω πληροφορίες για το 865 και τις λειτουργίες του και εκτός του ότι περίμενα πολύ μου έλεγαν και διαφορετικά πράγματα, ούτε το φορουμ βέβαια μπορεσε να βοηθήσει.

ΥΓ4
Το net της forthnet είναι πολύ καλό και σταθερό τους τελευταίους 6 μήνες , ελάχιστα πιο αργό σε ping από wind που είχε ο αδερφός μου... τωρα έχει cyta 8αρα, και η forthnet που συγχρονίζει σε εμένα στα 16 είναι πολύ προτημότερη,

Last edited:
Ρώτησα για δυνατότητα αλλαγής πακέτου με το νέο τιμολόγιο της forthnet όπου τα κινητά χρεώνονται σαν σταθερά και μου είπαν δεν γίνεται προς το παρόν, αλλά μέσα στον μήνα θα έχουν βγάλει κάτι για αυτό.

Με την ευκαιρία ... οι τιμές για αναβάθμιση του βασικού πακέτου των 30 ευρώ που έχουμε είναι όπως γράφτηκαν πιο πάνω...

10 ευρώ cinema1
(+5 eυρώ όλα τα cinema)

15 ευρώ όλα τα αθλητικά κανάλια πέραν αυτών που έχουμε.

5 ευρώ τα HD κανάλια
(+5 ευρώ το multyview ... απαιτεί επιπλέον κόστος 212 ευρώ για τον pvr865 συν εγκατάσταση)

-Αν πληρωσεις 12 μήνες έχεις τον 13ο δωρεαν.

Last edited:
δε θα το λεγα ακρβως οτι ξεπουλαει...
Εχουμε και λεμε για διαρκεια 1 χρονο: nova christmass 29.9+15(ολα τα sports)+15(ολα τα cinema) + 5 ευρω τα HD(τα βαζω γιατι ο οτε τα προσφερει δωρεαν)=65 euro.δηλαδη το full paketo nova + double play economy χωρις κινητα 65 euro.και επειδη ο οτε δινι τσαμπα το δεκτη ενω εμεις τον πληρωσαμε πρεπει να βαλουμε και το κοστος του δεκτη μεσα.οποτε στο χρονο παει +4=69 ευρω(49/12) ο μηνας.
Για τον οτε το full πακετο αντιστοιχα εχουμε: 12*19,9= 238,8
για το double play του οτε 31,8+1,2 η αναγνωριση=33*6=198 η πρωτοι 6 μηνες και 38(36,8+1,2) *6=228 η επομενοι 6(βαζω την αναγνωριση γιατι η φορθνετ την προσφερει δωρεαν για δικαιη συγκριση,αλλωστε καθε νοημον ανθρωπος θελει να εχει αναγνωριση).
εχουμε συνολο το double play 198+228=426

γενικο συνολο 426+ 238,8=664,8/12= 55,4 ο μηνας κυριοι...

55,4 ο οτε 69 η νοβα. αθλητικα σαφως ανωτερος ο οτε,σινεμα σαφως ανωτερη η νοβα.8 καναλια HD η νοβα 16 ο ΟΤΕ!!
κι αν βαλουμε κατω οτι μπορουσε καποιος να παρη την προσφορα που ειχε τοτε ο οτε(τον δεκεμβρη) που εδινε το οτε tv με τους πρωτους 6 μηνες δωρεαν,μετα ο χρονος κατεβενε στα 45,4 το μηνα! 45,4 με 69 και σαφως καλυτερο πακετο του οτε
αυτα για συγκριση στο χρονο.Αν κρατηση κανεις παραπανω τη νοβα τοτε προφανος η διαφορα μειωνεται αφου αποσβενεται καλυτερα το κοστος του δεκτη και ανεβενει και το κοστος του ΟΤΕ...

Last edited:
Και για μας που εχουμε το συνδιαστικο sportpack με dp economy με 53,90 τι γινεται;

Last edited:
Εχω την προσφορά Christmas offer που λεει οτι τα HD καναλια ειναι για δυο μηνες δωρεάν η ενεργοποιηση τους πρεπει να γίνει την μερα που θα ενεργοποιηθεί η καρτα για να ειναι δωρεαν;

Last edited by a moderator:
Εχω την προσφορά Christmas offer που λεει οτι τα HD καναλια ειναι για δυο μηνες δωρεάν η ενεργοποιηση τους πρεπει να γίνει την μερα που θα ενεργοποιηθεί η καρτα για να ειναι δωρεαν;

Όχι. Μπορείς να τα ενεργοποιήσεις και αργότερα. Απλα να βάλεις μια υπενθύμιση στο κινητό σου ακριβώς στους 2 μήνες μετα για να καλέσεις στο τηλ να τα ακυρώσεις...προσωπικά το είχα βάλει μια ημέρα νωρίτερα απο τους 2 μήνες.
Αλλιώς θα τα χρεωθείς για τον επόμενο μήνα....
Το ίδιο ισχύει και για τα adult, αλλα για 15 ημέρες....

Αυτο ειναι σιγουρο? Γιατι και γω ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να τα ενεργοποιησεις την μερα που θα βαλεις την νοβα.