τα αλλα πακετα,πως αντιμετωπιζουν την κατασταση?
δηλαδη απ`οσο γνωριζω,τα πιο γνωστα(sky italia,sky uk,digialb....)
ειναι παντρεμενα και βεβαια ουτε σκεψη για οικιακο μοιρασμα.
το canal+ τα αφησε χυμα(ισως καποιο marketing κολπακι..)και αυτο θα δειξει στην πορεια που θα καταληξει.
συγκριτικα με τους υπολοιπους,τι κανει ή δεν κανει η νοβα,που κανουν ή δεν κανουν οι αλλοι?
για να καταλαβουμε και οι περοσσοτεροι...
Στο sky uk υπάρχει η υπηρεσία multiroom όπου μπορείς να πάρεις δεύτερο δέκτη για άλλο δωμάτιο με χρέωση 10 λίρες το μήνα. Οπότε αν θες το full πακέτο να το βλέπεις σε 3 τηλεοράσεις, πληρώνεις 20 λίρες επιπλέον το μήνα.
Στο sky italia δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια υπηρεσία.
Στο digitalb δεν υπάρχει.
Στα sky italia και sky uk η κάρτα "ξεπαντρεύεται" εύκολα (προς το παρόν) οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις (χωρίς την έγκριση του πακέτου) άλλους δέκτες για οικιακό cs.
Στο digitalb hd δε γίνεται, τα κανάλια που είναι HD ή SD σε mpeg4 είναι "παντρεμένα" με Conax CAS7 και δε παίζουν αλλού.
Η nova έχει κάθε δικαίωμα να κάνει το anti-cs ποιο "σκληρό". Αλλά αν το κάνει, απλώς θα με χάσει από πελάτη, είναι απλό το θέμα. Έχοντας συνδρομή τόσα χρόνια έχω συνηθίσει ένα συγκεκριμένο τρόπο χρήσης της υπηρεσίας. Αν μου το κόψουν και μπορώ να βλέπω μόνο ένα κανάλι σε μία τηλεόραση, χωρίς δυνατότητες εγγραφών κτλ, θα την κόψω τη συνδρομή.
Ακούω βέβαια πως σύντομα θα παρέχει υπηρεσία multiroom και η Nova - επίσημα με δικό τους δέκτη. Αν την χρεώνουν σε λογική τιμή και ο δέκτης που θα δίνουν δεν είναι για πέταμα, δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω τον επίσημο τρόπο για αυτό που θέλω.
edit: Υπάρχει και στο Sky Italia, με 9,90 euro το μήνα επιπλέον (υπηρεσία Sky Multivision) και στο Sky Germany με 12 euro το μήνα επιπλέον.